Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    10. Siječanj 2021. 14:10

Hopeforyou jesi radila test? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

marija3998
    10. Siječanj 2021. 14:12

Ja sam dobila, Sanjarka možeš me maknuti sa liste 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

10. Siječanj 2021. 14:23

Sanjarka88 🐰

Hopeforyou jesi radila test?

Radila i bijel je da bjelji nije mogao biti,radila prekjucer tako da,da nesto je sigurno bi pokazao. Izludila sam samu sebe sa nekim simptomima i padaju mi samo dvije stvari na pamet,a nijedna nije dobra zato jesam toliko nervozna,treba docekati taj 19.1.,a i neke stvari se poklapaju sa sestrinim problemima isto,a prilikom istrazivanja medicinskih nekih seminara poznatijih ginekologa,naisla sam na zanimljivost da je sansa 50% ako ima jedna sestra tu dijagnozu da ima i druga, jer se prenosi genetski,a ne mogu reci da nisam u zadnjih par godina na pregledima kod socijalnog ginekologa pokusala skrenuti paznju na te neke meni nenormalne bolove tokom ciklusa..ne znam,vidjet cemo...Ocekivati cu najgore,a nadati se najboljem 🤷‍♀️ Nakon 70 dana sam vidjela crvenu krv na ulosku par kapi i sada opet stalo,evo izluduje me to polako 🙄

Tratinčica123☺
    10. Siječanj 2021. 15:09

Dobar dan.. malo sam zbunjena pa se javljam..
    Planiramo trudnoću, ali tek prvi mjesec..
    Prije nekih tjedan dana je počelo probadanje u jajnicima i donjem dijelu trbuha .. grudi su natecene i bolne ( al uvijek su takve prije nego što trebam dobiti), no već nekih 5 dana me užasno svrbe,  pogotovo ujutro i navečer, toliko da čak postanem i zivcana od toga.. i one “piknjice”oko bradavica su mi jako izražene..  pogotovo ujutro i navečer, mokriti idem dnevno puno više nego inače, 10 puta sigurno.. I po noći 1 ili 2 puta..  imam glavobolju koja je blaga i brzo prestane.. test sam radila danas i negativan je ali trebam dobiti za 3 dana. Kakva su vaša iskustva ? Hvalaaa🙂

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

Tratinčica123☺
    10. Siječanj 2021. 15:10

Prije nekih tjedan dana je počelo probadanje u jajnicima i donjem dijelu trbuha .. grudi su natecene i bolne ( al uvijek su takve prije nego što trebam dobiti), no već nekih 5 dana me užasno svrbe,  pogotovo ujutro i navečer, toliko da čak postanem i zivcana od toga.. i one “piknjice”oko bradavica su mi jako izražene..  pogotovo ujutro i navečer, mokriti idem dnevno puno više nego inače, 10 puta sigurno.. I po noći 1 ili 2 puta..  imam glavobolju koja je blaga i brzo prestane.. test sam radila danas i negativan je ali trebam dobiti za 3 dana. Kakva su vaša iskustva ? Hvalaaa🙂

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

Angeleyes
    10. Siječanj 2021. 15:53

Pozdrav cure, cestitam svima na plusicima uz nadu da cemo mi ostale skoro ugledat svoje 🥰
    Evo meni nestalo zelenih trakica i nisu mi jos stigle nove, pa lijepo otisla u ljekarnu i kupila ove skupe. Jel ovo plati pa se rugaj ili sta? Nakon 5 sekundi ocitaju crticu, sad me bas zanima sta bi pokazale ove zelene da sam ih koristila jucer i danas. Evo slika: https://ibb.co/8zX1qkX
    U svakom slucaju, izgleda da je pik danas. 🎊

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

▪Marty
    10. Siječanj 2021. 17:48

Sanjarkice ❤ hvala ti! i ja tebi drzim 🤞🤞🤞 za cetvrtak! vidim da simptoma nema e pa nek to bude simptom 😍
    Lisa ja sam super. ovaj ciklus sam uspjela biti opustena i nisam dosla u napast da radim lh trakice, ponasam se uobicajeno, sad sam i popila alkohol za rockas i jedem.i suhomesnato i takve stvari tj ne odricem se vise nicega. kad se desi plusic onda cu prestati jer me sve to smaralo i stresiralo. mi pokrivamo svaki drugi dan jer je ovaj vikend ovulacija, cini mi se po boluckanju da je cak jucer bila kao sto je i Sarita napisala 😉 pokrili smo danas ujutro i prekjucer navecer i prije toga u srijedu. planiramo jos sutra navecer i onda dalje kak ce nam doci, al eto da ove dane pokrijemo tak svaki drugi dan.. e tebi je pik pravi! 👌 drzim 🤞🤞 kak ste vi curke? 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    10. Siječanj 2021. 17:51

Andelaaaa tu si opeeet draga moja! 🤗🤗😍 ma bila si najtrazenija osoba na forumu. nemoj nam vise to raditi da tako odes.. kak si mi? kaj ima kod tebe? 😘

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    10. Siječanj 2021. 17:54

Angeleyes

Pozdrav cure, cestitam svima na plusicima uz nadu da cemo mi ostale skoro ugledat svoje 🥰
    Evo meni nestalo zelenih trakica i nisu mi jos stigle nove, pa lijepo otisla u ljekarnu i kupila ove skupe. Jel ovo plati pa se rugaj ili sta? Nakon 5 sekundi ocitaju crticu, sad me bas zanima sta bi pokazale ove zelene da sam ih koristila jucer i danas. Evo slika:https://ibb.co/8zX1qkX
    U svakom slucaju, izgleda da je pik danas. 🎊

daaaaa! i to kakav 😉 navalii na dragog danas obaveznoo🤞😍

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Sanjarka88
    10. Siječanj 2021. 17:54

Pauliner

Prije nekih tjedan dana je počelo probadanje u jajnicima i donjem dijelu trbuha .. grudi su natecene i bolne ( al uvijek su takve prije nego što trebam dobiti), no već nekih 5 dana me užasno svrbe, pogotovo ujutro i navečer, toliko da čak postanem i zivcana od toga..i one “piknjice”oko bradavica su mi jako izražene.. pogotovo ujutro i navečer, mokriti idem dnevno puno više nego inače, 10 puta sigurno.. I po noći 1 ili 2 puta.. imam glavobolju koja je blaga i brzo prestane.. test sam radila danas i negativan je ali trebam dobiti za 3 dana. Kakva su vaša iskustva ? Hvalaaa🙂

Dobro dosla ❤️
    Koji test si radila? Kad je bila ovulacija? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.