Zuzujalica meni ovo tvoje čak dobro zvuči, svakako pišni test pa javi ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
https://ibb.co/ZSFN7Kc
Evo trakica od veceras 19h
Bas je jaka,svakako ste pokrili . 🤞🤞
Ne znam sta bih ti ogovorila na sumnje za pik i ovulaciju,ali npr kod mene je pik bukvalno par sati pre nego sto krene ovulacija I dok traje ovulacija. Bukvalno imam pik kad me boli stomak zbog ovulacije. To je bilo dok sam koristila ovulacijske trakice, sto sam odustala jer svakako i bez njih uvek pogodim ovulaciju ali svakako nije bilo srecee.
Drzim fige za tebe 🤞🤞
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Pozdrav svima, evo jedne novopridošlice... U nadi za nekim odgovorima nabasala sam na ovaj forum te se iskreno iznenadila količinom pozitive i podrške koju pružate jedne drugoj kako u najljepšim tako i najtežim životnim trenutcima. Inače nisam baš za aktivno pisanje, više čitanje, no stvarno djelujete kao prekrasna grupa žena s puno iskustva i znanja u raznim stvarima pa bih vam se rado pridružila ako me primate. 🤗🤗
Moja priča ide otprilike ovako, nakon cca. 10 mjeseci pokušavanja (O pratila isključivo nekom žnj aplikacijom, ciklusi 27-35 dana), uspjela zatrudniti, trudnoća prošla više-manje školski, u 4. mjesecu ove godine rodila svoju malu zvjer koja sutra puni 9 mjeseci. Prije mjesec dana intezivirali smo rad na drugom djetetu i sve super i sve pet, ali ja nemam pojma kada mi je O jer kako dojim, još nisam dobila prvu M nakon poroda, pa sam vas htjela zamoliti ako imate kakve preporuke za LH trakice. Trebala bih se uskoro naručiti na redovan gin pregled i papu, pa možda i tamo dobijem kakvu lijepu vijest jer je na prošlom bila samo konstatacija kako O nema na vidiku. 🤦♀️
Svim trudnicama želim dosadnu i školsku trudnoću. 🤰🥰 A svim trudilicama da što skorije ugledaju svoj plusić! ➕❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Ameliee dobrodosla i jos brze osla! Ja sam koristila ove, i sad sam ih opet narucila: https://www.ebay.com/itm/270957785073
Ne da mi se cekati da dodju iz Kine pa biram UK 😁
Lisa27 sretnooo! Ovo je bas pikcina 😁
Jel moze meni netko pomoci kako da postavim FF potpis? Mislim, stavila sam, al se nist se ne vidi i ne kuzim zasto 🤣 danas 24 CD / 1 DPO 😅
👦 11/2017 👶 9/2020
Ameliee dobrodosla i jos brze osla! Ja sam koristila ove, i sad sam ih opet narucila:https://www.ebay.com/itm/270957785073
Jel moze meni netko pomoci kako da postavim FF potpis? Mislim, stavila sam, al se nist se ne vidi i ne kuzim zasto 🤣 danas 24 CD /
Kopiras u aplikaciji onaj kod na kojem pise BBCcode code i zaljepis ga tu u opis svog profila 🙂
Pozdrav svima, evo jedne novopridošlice… U nadi za nekim odgovorima nabasala sam na ovaj forum te se iskreno iznenadila količinom pozitive i podrške koju pružate jedne drugoj kako u najljepšim tako i najtežim životnim trenutcima. Inače nisam baš za aktivno pisanje, više čitanje, no stvarno djelujete kao prekrasna grupa žena s puno iskustva i znanja u raznim stvarima pa bih vam se rado pridružila ako me primate. 🤗🤗
Moja priča ide otprilike ovako, nakon cca. 10 mjeseci pokušavanja (O pratila isključivo nekom žnj aplikacijom, ciklusi 27-35 dana), uspjela zatrudniti, trudnoća prošla više-manje školski, u 4. mjesecu ove godine rodila svoju malu zvjer koja sutra puni 9 mjeseci. Prije mjesec dana intezivirali smo rad na drugom djetetu i sve super i sve pet, ali ja nemam pojma kada mi je O jer kako dojim, još nisam dobila prvu M nakon poroda, pa sam vas htjela zamoliti ako imate kakve preporuke za LH trakice. Trebala bih se uskoro naručiti na redovan gin pregled i papu, pa možda i tamo dobijem kakvu lijepu vijest jer je na prošlom bila samo konstatacija kako O nema na vidiku. 🤦♀️
Svim trudnicama želim dosadnu i školsku trudnoću. 🤰🥰 A svim trudilicama da što skorije ugledaju svoj plusić! ➕❤️
Dobrodošla 🙂 ja koristim trakice sa stranice futura natura i odlične su mi!
Lyra i Lisa27 puno hvala! 🥰 Sutra krećem s naručivanjem. 🙂
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Pozdrav cure, cestitam svima na plusicima uz nadu da cemo mi ostale skoro ugledat svoje 🥰
Evo meni nestalo zelenih trakica i nisu mi jos stigle nove, pa lijepo otisla u ljekarnu i kupila ove skupe. Jel ovo plati pa se rugaj ili sta? Nakon 5 sekundi ocitaju crticu, sad me bas zanima sta bi pokazale ove zelene da sam ih koristila jucer i danas. Evo slika:https://ibb.co/8zX1qkX
U svakom slucaju, izgleda da je pik danas. 🎊
daaaaa! i to kakav 😉 navalii na dragog danas obaveznoo🤞😍
Jutros jesmo, trebalo bi i ujutro prije posla 😂🙊
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Cure zanima me da li koja od vas ima jako bolne mjesecnice, da li ste koristile nesto na prirodnoj bazi da vam je pomoglo kod bolova i grceva, i da vam je nesto izreguliralo mjesecnicu, jer me izluduje da nikada ne znam tocan datum kada trebam dobiti.
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Ameliee dobrodosla i jos brze osla! Ja sam koristila ove, i sad sam ih opet narucila:https://www.ebay.com/itm/270957785073
Jel moze meni netko pomoci kako da postavim FF potpis? Mislim, stavila sam, al se nist se ne vidi i ne kuzim zasto 🤣 danas 24 CD /
Kopiras u aplikaciji onaj kod na kojem pise BBCcode code i zaljepis ga tu u opis svog profila 🙂
Hvala ti, taj dio sam uspjela, ali pise samo “Chart notupdated”, ne znam zasto 😅
👦 11/2017 👶 9/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji