Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    10. Siječanj 2021. 17:55

▪Marty

Sanjarkice ❤ hvala ti! i ja tebi drzim 🤞🤞🤞 za cetvrtak! vidim da simptoma nema e pa nek to bude simptom 😍
    Lisa ja sam super. ovaj ciklus sam uspjela biti opustena i nisam dosla u napast da radim lh trakice, ponasam se uobicajeno, sad sam i popila alkohol za rockas i jedem.i suhomesnato i takve stvari tj ne odricem se vise nicega. kad se desi plusic onda cu prestati jer me sve to smaralo i stresiralo. mi pokrivamo svaki drugi dan jer je ovaj vikend ovulacija, cini mi se po boluckanju da je cak jucer bila kao sto je i Sarita napisala 😉 pokrili smo danas ujutro i prekjucer navecer i prije toga u srijedu. planiramo jos sutra navecer i onda dalje kak ce nam doci, al eto da ove dane pokrijemo tak svaki drugi dan.. e tebi je pik pravi! 👌 drzim 🤞🤞 kak ste vi curke?

Hvala ti draga ❤️ 
    Ja bi isto volila koji simptom da se mogu bar malo ponadat makar lažno 😂
    Želim da ti Opustenost donese jedan ogroman plus 🙏❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Monstera
    10. Siječanj 2021. 17:57

Ancioo dogovorimo se na ljeto kad se budemo vraćali 🤗
    Cure moje, pisala sam jutros da imam osjećaj da to ipak nije to, i tako je i bilo, došla M točna u datumu 😩. Jučer sam isto bila pišala trakicu ali sa drugim urinom, i bila je bijela. Grčevi sve jači, cice spuhane, sve me ustvari navodilo da ću procuriti. I tako je i bilo 💔 Malo je možda i nerealno od mene očekivati da ću u ciklusu nakon operacije i biokemijske ostati trudna, ali ja se uvijek nečemu nadam 🤞
    Ne znam šta je onda bila ona sjena od neki dan, imala sam već 2 biokemijske i svaki put mi je test pokazao pravi plus, dok ovo je bilo skoro pa ništa... 
    Uglavnom, tužna jesam ali idemo dalje, novi ciklus, novo odbrojavanje i po nove plusiće. Uz najbolju podršku ❤️
    Sanjarka88 možeš me upisati za ne dobiti 10.02.? 
    Sandricak navijam za tebe jako da ti sutra bude plus ❤️🤞

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

anabelaaaa
    10. Siječanj 2021. 17:59

Andela111

Nesto ste zatajile danas sa pisanjem! Anabela…. zanima me… zasto doktor nije pokusao sa nekom blagom stimulacijom pre nego vas je odlucio poslati na VTO? Obzirom da ti imas folikula … da li i muz ima problem ili samo ti?

Muz nema problem.Uputio nas na ivf jer je kod mene rezerva jako niska 0,053,bas ispod svake vrijednosti...Folikula ima,ovulacije je bilo..A ne ide sa drugom metodom da se ne radi jaca stimulacija jer I ona nije dobra za jajne stanice .. Tako da cemo imati sanse pokusati vise puta ovako ,ako ne uspijemo iz prve, i ako uopce uspijemo.🤷‍♀️Na nama je da se molimo ,nadamo I ne odustajemo.

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

▪Marty
    10. Siječanj 2021. 18:10

Andela111

Ej draga Marty …….💋❤️💋 tu sam 5dpo….uzivam …. i citam vas redovno! Za sada nista a nadam se ovaj mesec T…. kako si mi ti?

tako treba, uzivati 😁 samo pozitiva i tako ce se i mrvica rade uhvatiti 🤞🤞 od srca ti zelim plusic ovaj mjesec❤ 
    i ja sam ok, imamo ovaj mj opusteni ciklus da probamo i tako, pa mozda upali 🤞 cini se da mi jucer bila ovulacija pa cu poceti odbrojavati 14 dana od danas 😉 znaci ti jos onda nekih 9-10 dana odbrojavas ili?

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    10. Siječanj 2021. 18:14

Sanjarka88 🐰

▪Marty

Sanjarkice ❤ hvala ti! i ja tebi drzim 🤞🤞🤞 za cetvrtak! vidim da simptoma nema e pa nek to bude simptom 😍
    Lisa ja sam super. ovaj ciklus sam uspjela biti opustena i nisam dosla u napast da radim lh trakice, ponasam se uobicajeno, sad sam i popila alkohol za rockas i jedem.i suhomesnato i takve stvari tj ne odricem se vise nicega. kad se desi plusic onda cu prestati jer me sve to smaralo i stresiralo. mi pokrivamo svaki drugi dan jer je ovaj vikend ovulacija, cini mi se po boluckanju da je cak jucer bila kao sto je i Sarita napisala 😉 pokrili smo danas ujutro i prekjucer navecer i prije toga u srijedu. planiramo jos sutra navecer i onda dalje kak ce nam doci, al eto da ove dane pokrijemo tak svaki drugi dan.. e tebi je pik pravi! 👌 drzim 🤞🤞 kak ste vi curke?

Hvala ti draga ❤️
    Ja bi isto volila koji simptom da se mogu bar malo ponadat makar lažno 😂
    Želim da ti Opustenost donese jedan ogroman plus 🙏❤️

jos ima vremena da se nesto pojavi 😉 pa za pocetak barem da m izostane ne? heheh 😉😉 drziiiim🤞🤞🤞🤞 
    hvala ti💜💜 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    10. Siječanj 2021. 18:19

Monstera

Ancioo dogovorimo se na ljeto kad se budemo vraćali 🤗
    Cure moje, pisala sam jutros da imam osjećaj da to ipak nije to, i tako je i bilo, došla M točna u datumu 😩. Jučer sam isto bila pišala trakicu ali sa drugim urinom, i bila je bijela. Grčevi sve jači, cice spuhane, sve me ustvari navodilo da ću procuriti. I tako je i bilo 💔 Malo je možda i nerealno od mene očekivati da ću u ciklusu nakon operacije i biokemijske ostati trudna, ali ja se uvijek nečemu nadam 🤞
    Ne znam šta je onda bila ona sjena od neki dan, imala sam već 2 biokemijske i svaki put mi je test pokazao pravi plus, dok ovo je bilo skoro pa ništa…
    Uglavnom, tužna jesam ali idemo dalje, novi ciklus, novo odbrojavanje i po nove plusiće. Uz najbolju podršku ❤️
    Sanjarka88 možeš me upisati za ne dobiti 10.02.?
    Sandricak navijam za tebe jako da ti sutra bude plus ❤️🤞

a jebemu.. pratila sam te i vidjela sjenicu, mislila isto to je to ziher i sad jos cekamo testic sutra da potvrdis.. 
    nadati se treba uvijek, i misliti pozitivno, doci se i tvoj pravi plusic uskoro❤ grlim te! 🤗😘

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Sarita_00
    10. Siječanj 2021. 18:22

Monstera baš mi je žao 😔😔 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sarita_00
    10. Siječanj 2021. 18:24

▪Marty

Nek nam opušteni ciklus donese ➕ 🤞🤞 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

▪Marty
    10. Siječanj 2021. 18:28

Sarita_00

▪Marty

Nek nam opušteni ciklus donese ➕ 🤞🤞

daaa 🤞🤞🍀🍀🍀

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    10. Siječanj 2021. 19:01

Andela111

Da draga Marty…..nekih 9 dana otprilike…. ma opusteno ako bude bude ako ne idemo dalje, inam terapiju Letrozol…. pa cemo videti, prvi mjesec….ukupno 11 mj pokusavanja…. a coljani odnosi bas od 5 mj….sli ja se i dalje nadam da cu prirodno ostati T vec ovaj ciklus.

i ja se nadam da hoces🤞 sad cekamo simptomcicee🍀

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.