Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monstera
    10. Siječanj 2021. 09:45

Pišnem sutra pa javim.
    Ne bi ja ni počela piškiti tako rano, da nemam spremnu terapiju koju moram uzimati čim ostanem trudna. Baš mi je u interesu da čim prije potvrdim taj plus da odmah krenem, da mi se ne dogodi opet isti scenarij.
    Kod tebe nadam se sve ok, vidim da se sve više cura priključuje jesenskim, baš mi je drago ❤️

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Lisa27 👶🧸🎀
    10. Siječanj 2021. 09:59

Cure ja prijavljujem da pik još traje, evo sad piškila i jos je jači od jucer, znači ova testna linija je jača od kontrolne, tako da moguce da ce O i sutra
    https://ibb.co/n6hPLN1

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Sanjarka88
    10. Siječanj 2021. 10:21

Lisa27 👶🧸🎀

Cure ja prijavljujem da pik još traje, evo sad piškila i jos je jači od jucer, znači ova testna linija je jača od kontrolne, tako da moguce da ce O i sutra

Pikcina 😁😁😁
    Moze biti O i danas 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sarita_00
    10. Siječanj 2021. 10:25

Jutro!
    Monstera sretan put! Ja vjerujem da će i sutra sve pokazati ➕ i da nas čekaš na jesenskima 🤞🤞
    Bella odmori od svega i nadam se da ćeš nam se brzo javiti sa najljepšim vijestima ❤️😘😘
    Onka neke stvari koje ne planiramo budu najljepše ❤️ Neka sve prođe u redu 🤞
    Lyra dobrodošla i neka treća sreća dođe čim prije 🤞🤞❤️❤️
    Tonia brzo će proći i ta 2 mjeseca, a onda se nadam da će vam brzo uspjeti ❤️
    Milamu čestitke ❤️🎉
    Meni je ff označio da je O bila prije 3 dana, ali po bolovima bi rekla da je bila tek jučer. Pokrili smo jučer i prekjučer, još danas ako nam dijete bude dalo. Pa kako bude. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sandričak
    10. Siječanj 2021. 10:26

Lisa 27 ,pravi piik. Navalii sto se kazee 🤞🤞😁😍
    Monstera evo mee. Prvo , srecan put. 😇 Imam sve simptome kao kad treba da dobijem,zato se ne nadam puno, znaci grcevi u stomaku i ledja me bole nisko (sto je skroz normlano za mene). Inace sto se tice grudi,boli me samo leva na dodir,nekako sa strane,mesecima me nisu uopšte bolele grudi u pms-u,i ako su me ranije bolele pred svaku M. Ne znam od čega to zavisi.  Takoo daa,videćemo ujutru kakvo je stanje,ali kazem ne nadam see. A tebi da nije pozitivan test sigurno ne bi pokazalo nikakvu liniju. Sutra ces samo da potvrdis 🤞😘❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Lisa27 👶🧸🎀
    10. Siječanj 2021. 10:44

Sanjarka88 🐰

Lisa27 👶🧸🎀

Pikcina 😁😁😁

Onda cemo morat pokrit i danas i sutra 🤣

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Sanjarka88
    10. Siječanj 2021. 11:20

Lisa27 👶🧸🎀

Sanjarka88 🐰

Lisa27 👶🧸🎀

Pikcina 😁😁😁

Onda cemo morat pokrit i danas i sutra 🤣

Jadni vi 😂😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Lyra
    10. Siječanj 2021. 12:55

Sarita_00

Jutro!
    Monstera sretan put! Ja vjerujem da će i sutra sve pokazati ➕ i da nas čekaš na jesenskima 🤞🤞
    Bella odmori od svega i nadam se da ćeš nam se brzo javiti sa najljepšim vijestima ❤️😘😘
    Onka neke stvari koje ne planiramo budu najljepše ❤️ Neka sve prođe u redu 🤞
    Lyra dobrodošla i neka treća sreća dođe čim prije 🤞🤞❤️❤️
    Tonia brzo će proći i ta 2 mjeseca, a onda se nadam da će vam brzo uspjeti ❤️
    Milamučestitke ❤️🎉
    Meni je ff označio da je O bila prije 3 dana, ali po bolovima bi rekla da je bila tek jučer. Pokrili smo jučer i prekjučer, još danas ako nam dijete bude dalo. Pa kako bude.

Hvala ti!
    I tebi sretno! 
    Mi se onda pratimo, meni isto jucer bolna ovulacija i isto pokrili jucer i prekjucer :D 
    Danas nekako mislim da necemo, satralo nas ovo dvoje malaca, a sutra opet posao i vrtic 😅 
    Odbrojavamo sad 2 tjedna ❤️

👦 11/2017 👶 9/2020

Monstera
    10. Siječanj 2021. 13:26

Sandricak isti su nam simptomi, moraju sutra biti i isti rezultati 🤞
    Sarita 🤗😘
    Ancioo danke na dobrodošlici. Upravo prolazimo kroz južni dio Njemačke, ne znam točno u kojem si gradu, ali evo mašem ti sa Autobahna 🖐️🙋🏼‍♀️

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

10. Siječanj 2021. 13:29

Monsters,Onka i Sayuri ja vam cestitam na plusicima jer vidim sve i jednu crticu na testovim koji ste stavile ovdje. Pratim Vas svaki dan tu u tisini iz prikrajka jer promatram svoju situaciju takoder. Nakon one “cudne” menstruacije 23.12. Koja je zavrsila oko 26.12. Imala sam dan ili dva pauze i nakon toga je opet krenulo nesto smede,na crno samo na papiru, ponekad rozo,jucer crvenkasto pa sam se razveselila da ce konacno doci prava M na koju sam navikla,posebno jer od te cudne M imam grceve svako malo i konstantni pritisak u trbuhu, a nervozno cekam 19.1. Za pregled kod privatnika da vidim sto ce reci 😐 stavila sam sinoc ulozak za svaki slucaj koji je jutros bio opet smedi,a na papiru prilikom brisanja nalazim rozo crvenu krv i kao da izlazi neka “tvar” debljine konca ne znam kako da opisem. Ugrusak nije jer znam kakve ugruske imam posto tesko prolazi bilo koja M bez njih, tupa bol je i dalje prisutna koja se s vremena na vrijeme pojaca toliko da se preznojim i ne mogu funkcionirati,a jos uvijek ne krvarim kao kad imam M. Pregled mi je tek za 9 dana,na rubu sam zivaca od tog konstantnog “krvarenja” zadnja 2 i pol tjedna,toliko da mi polako prelazi u strah sto ce biti za tjedan dana 😧 jos jednom cestitke svim plusicima koji su se pokazali i nadam se da ce vas biti jos kroz par dana 🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.