Joj ja sam imala neku precudnu situaciju naime dobila sam mengu najnormalnije 4.01. Kad je i trebala doci no bila je precudna prvo je bila sluz samo s par krvavih tragova onda je krenula krv dva dana puno slabije nego inace i jedan dan smeda sluz a cice bole i bole i ja napravila danas popodne test i tako mi pokazalo
Joj ja sam imala neku precudnu situaciju naime dobila sam mengu najnormalnije 4.01. Kad je i trebala doci no bila je precudna prvo je bila sluz samo s par krvavih tragova onda je krenula krv dva dana puno slabije nego inace i jedan dan smeda sluz a cice bole i bole i ja napravila danas popodne test i tako mi pokazalo
A kad ti je M bila prije toga?, moguće da je to 4.1. bila implantacija
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Onka cestitam!!!! Lijepo se vidi ❤
Eto ipak su cicke presudni simptom!!!!
Jeste se dugo trudili?
Andela ti i sogorica cete zajedno setati bebe,vidjeti ces....🙏
Eto netko ima vise srece ali tvoja sreca ce biti slada ❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Menga prije toga je bila 07.12.
Pa i nismo se trudili nego eto ispalo je tako htjeli smo ali ne jos jer imamo bebicu 4 mjeseca ce sada
Menga prije toga je bila 07.12.
Pa i nismo se trudili nego eto ispalo je tako htjeli smo ali ne jos jer imamo bebicu 4 mjeseca ce sada
A kad je bila ovulacija? Koliko ti traju ciklusu?
Test je definitivno pozitivan, ali ja bi svakako na tvom mjestu zvala cim prije ginekologa zbog tog krvarenja
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav cure,
Evo da se i ja javim. Prije sam bila aktivna na forumu, ali sad smo u fazi mirovanja još barem dva mjeseca zbog operacije. Čitam vas sve često, par vas se sjećam još dok sam aktivnija bila :) Nadam se da će nam ova godina donijeti puno plusića koji će se održati punih 9mj i da ćemo u 2022. ući sa malim klupkom ili klupkićima sreće
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Evo ja potvrđujem pik, ovo je zadnja trakica koju sam radila u 19h https://ibb.co/kKWMspD 🙂
Ja sam imala identičnu situaciju i meni je to na kraju bila implantacija. Isto M došla kao ranije 3-4 dana što mi se nikad desilo nije i full slaba i čudna. Iz radoznalosti sam prvo napravila LH koji je bio sa full dvije jake crte i onda CB test di je bio jasan plus. Nije se trudnoća na žalost održala. Onka to je svakako očito bila implantacija.
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Pozdrav cure,
Evo da se i ja javim. Prije sam bila aktivna na forumu, ali sad smo u fazi mirovanja još barem dva mjeseca zbog operacije. Čitam vas sve često, par vas se sjećam još dok sam aktivnija bila :) Nadam se da će nam ova godina donijeti puno plusića koji će se održati punih 9mj i da ćemo u 2022. ući sa malim klupkom ili klupkićima sreće
Dobrodošla natrag 🙂 nadam se da će ti ta dva mjeseca proći čim prije da možeš krenuti u akciju 😍
Hvala ti draga Lisa27 :) Ma sve ćemo mi ubrzo na kategoriju "Trudnoća" prijeći
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS