Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Amy_94
    05. Siječanj 2021. 08:51

Mene samo zanima dal vi koje ste dobile plusic ste imale osjecaj kao da  cete dobiti svaki tren m? 🤔

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

freya_444
    05. Siječanj 2021. 08:57

Mokosh

Cure hvala jos jednom. 🥰
    Ovo je za vas onako od srca…
    https://ibb.co/BPqcZC3

Lucija 16.12.2021.💗

anabelaaaa
    05. Siječanj 2021. 09:00

watson009

Anabela aha, sada sam shvatila…vjerojatno zele smanjiti cistu.
    Ja kontracepciju pijem samo 10 dana, onda se prebacujem na pikanje,detalje jos ne znam 😅
    Znam samo da ce nas Sanjarka vec cekati u jesenskim bebama i da ce biti pravi tata-mata u davanju savjeta nama neznalicama. 👆😉❤

Tebi hoce sigurno da tempiraju ovulaciju..Ja cu ih piti 21 dan onda pregled.Sad je sve do mog tijela,kako ce reagirati I kad mozemo poceti.. 
    A Sanjarka je tu za nas,sugurna sam da priskoci upomoc kad zatreba ❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Mokosh
    05. Siječanj 2021. 09:04

Mene isto tako, lagani grcevi kao pred menstruaciju, plus donji dio leda. Bolovi kako dođu, tako i odu. I taj osjecaj da sam stalno mokra dolje pa trcim na wc vidjeti da nisam procurila. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Sanjarka88
    05. Siječanj 2021. 09:17

anabelaaaa

watson009

Anabela aha, sada sam shvatila…vjerojatno zele smanjiti cistu.
    Ja kontracepciju pijem samo 10 dana, onda se prebacujem na pikanje,detalje jos ne znam 😅
    Znam samo da ce nas Sanjarka vec cekati u jesenskim bebama i da ce biti pravi tata-mata u davanju savjeta nama neznalicama. 👆😉❤

Tebi hoce sigurno da tempiraju ovulaciju..Ja cu ih piti 21 dan onda pregled.Sad je sve do mog tijela,kako ce reagirati I kad mozemo poceti..
    A Sanjarka je tu za nas,sugurna sam da priskoci upomoc kad zatreba ❤

❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ivana1809
    05. Siječanj 2021. 09:38

Mokosh

Mene isto tako, lagani grcevi kao pred menstruaciju, plus donji dio leda. Bolovi kako dođu, tako i odu. I taj osjecaj da sam stalno mokra dolje pa trcim na wc vidjeti da nisam procurila.

Takav osjecaj je i meni.Jutros sam ustala iz kreveta sa bolovima,misleci da sad kad ustanem da ce samo poteci iz mene,i odem piskiti ono nista.
    I dalje imam onaj kao zuti iscjedak kad se obrisem.
    Mislila sam jucer kupit test,ali nisam da se ne razocaram 😪Imam lagane bolove u trbuhu i u ledjima,a nervozna uzas.
    Jucer sam se na muza izderala jer je duboko disao,i kad je rekao da sam cudna i da mi ode kupiti test ja sam rekla da ga kupi mami svojoj.Onda sam plakala jer sam bas bezobrazna bila.U prvoj trudnoci sam isto imala ispad bijesa ali jednom,a sad imam osjecaj da bih mogla MMA trenirati.Grudi me bole,i imam manje apetita,i sve osjecam da cu procuriti svaki cas.

• Amy_94
    05. Siječanj 2021. 09:39

Ivana1809

Mokosh

Takav osjecaj je i meni.Jutros sam ustala iz kreveta sa bolovima,misleci da sad kad ustanem da ce samo poteci iz mene,i odem piskiti ono nista.
    Mislila sam jucer kupit test,ali nisam da se ne razocaram 😪Imam lagane bolove u trbuhu i u ledjima,a nervozna uzas.
    Jucer sam se na muza izderala jer je duboko disao,i kad je rekao da sam cudna i da mi ode kupiti test ja sam rekla da ga kupi mami svojoj.Onda sam plakala jer sam bas bezobrazna bila.U prvoj trudnoci sam isto imala ispad bijesa ali jednom,a sad imam osjecaj da bih mogla MMA trenirati.Grudi me bole,i imam manje apetita,i sve osjecam da cu procuriti svaki cas.

Tako i ja

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

Sanjarka88
    05. Siječanj 2021. 09:41

Cure piskite, sta se mucite 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ivana1809
    05. Siječanj 2021. 09:44

Amy_94

Ivana1809

Mokosh

Tako i ja

Koliko tebi kasni?!Meni za sad jedan dan

05. Siječanj 2021. 09:44

Pozdrav žene, slučajno sam našla ovaj forum ... pa da počnem  sa svojim pričom, možda neko bude imao neki savjet 😊
    Krajem 5 mjeseca vanmatericna trudnoca, operacija laparaskopija, odstranjen desni jajovod. Poslije odradjen papa bris, te na nalazu  pise ASCUS ( neodredjene stanice) . A inače imam i zavaljenu maternicu. 3 mjeseca cuvanja, i evo 4 mjeseca pokusavanja i dalje se nista ne desava . Menstrucija jucer zavrsila tako da trebam da se narucim ponovo za papa bris nakon 6 mj. Znam sve, opustiti se ... ali uvijek imam neku bubicu u glavi 🙄 Ima li neko neki savjet? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.