Mokosh jesi zvala gin?
Evo bas sam zvala, trebala je raditi poslijepodne, no na godisnjem je do sutra.
A bemti
Nemas prilike sama ic izvadit betu??
Strpit cu se i vidjet s gin sta kaze. Sve si mislim da je stvarno bila kasnija ovulacija. Ta slaba linija na testu bi u tom slucaju imala smisla. Gledala sam stare postove, i vidim da sam napisala da mi je 20.12. krenio egg iscjedak. U svakom slucaju, dobro se osjecam, nema krvarenja niti jakih bolova. Vidjet cemo. Svakako planiram napraviti jos jedan test.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Cao cure, moje krvarenje ipak nije bila implantacija, nego menga. I to 20 dc, a inace dobivam poslije 30dc. Ne znam sto se poremetilo... tako smo lijep godisnji imali, prvi put zadovoljna kako smo pokrili ciklus, i samo sam se jucer probudila s pink iscjetkom. Sad bas ide krv, ugrusci, sve.. ne znam sto bih uopce rekla...
Hello curke, čitam vas pratim.👏😁
Još jednom cure s ➕ čestitam još jednom, cure koje pokušavaju samo glavu gore, otići ćemo na jesenske bebe 🤞🤞🤞
Ja prijavljujem bolove u leđima i bol u cickama, mislim da stiže M nažalost 😖😪 vidjet ćemo za par dana, al eto nada umire posljednja 🤞
Puse svima 😘
Hmmmm nebi ja bas po tvojoj temparaturi rekla da stize M 🤗🤗🤞🤞🙏🙏🙏
Da bar ne dođe 🤞🤞
Kako si ti? Meni se baš sviđa tvoja tempica 😊🤞🤞🤞
Lucija 16.12.2021.💗
Još jednom cure s ➕ čestitam još jednom, cure koje pokušavaju samo glavu gore, otići ćemo na jesenske bebe 🤞🤞🤞
Ja prijavljujem bolove u leđima i bol u cickama, mislim da stiže M nažalost 😖😪 vidjet ćemo za par dana, al eto nada umire posljednja 🤞
Puse svima 😘
Da bar ne dođe 🤞🤞
Drzim figeeee da ne dodeee!!! 🤗🤗🤗❤
Ma ja sam svakako..jos uvijek sam pod utjecajem korone pa neznam sto se tocno desava iza nje :/ a tempica me izmucila sa ovim padom..mislim da sam bar 30dkg skinula zbog nje hahah
Tak daaaa za dva dana znat cemo sve 🙏
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Puse svima 😘
Da bar ne dođe 🤞🤞
Drzim figeeee da ne dodeee!!! 🤗🤗🤗❤
Ma ja sam svakako..jos uvijek sam pod utjecajem korone pa neznam sto se tocno desava iza nje :/ a tempica me izmucila sa ovim padom..mislim da sam bar 30dkg skinula zbog nje hahah
Tak daaaa za dva dana znat cemo sve 🙏
Ufff ta korona 😖 drz se i nece doci M, ne smije doći vještica jedna 😆👏👏🤗🤗🤗❤
Lucija 16.12.2021.💗
Kakvu terapiju smijeha sam imala, igrali smo čovječe ne ljuti se, nas dvoje, pojela sam ga min 5x
Mene neki smijeh uhvatio a on se jadan borio, mislim da mi je ova doza tako dobro došla ❣️💪🏻❣️
Smijeh je uvijek lijek za dušu i tijelo ❤🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Ancio, bas.. 😕 i inace mi ciklusi znaju podivljat, i pila sam jedno vrijeme Femisan. Dobivala lijepu sluz za vrijeme O, osjecala tocno koji ovulira, dobivala u skladu s planom. I prestala piti jer sam mislila da nije potrebno. I eto mi. Od ovog mjeseca ga pijem redovito.
Igrate “covjece ne ljuti se” ❤️❤️❤️ Jos da Monopoly nabavite pa da ga opeljesis, e to bi tek bio smijeh 😁😁
Sanjarka draga, mozes li me upisati za 5.2.? Ako mi se stabilizira ciklus, tad bih cca trebala dobiti.
Večer curee 🙂🙂 ja sam cjeli dan zaokupljena sa riješavanjem viška iz ormara i tome nikad kraja.
Polako se bliži O, piškim LH već treći dan i danas vidim da tamni polako, tako da mi se čini da bi ovaj ciklus O mogla i ranije nego inače.
Od novosti za ovaj ciklus uvela sam zdravu prehranu, tocnije od nove godine nema vise slatkiša, pizza i sličnih stvari 😀 za sad mi paše imam više energije i bolje se osjećam. I još sam uzela kapsule Q10, vidjela negdje da navodno pojačavaju kvalitetu jajnih stanica pa ćemo vidjeti ❤❤❤
Šta ima kod vas? Nadam se da sam sve pohvatala
Mokosh jesi piškila digitalnca?
Kad nam je sljedeća tura piškilica? ❤❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Vecer cure 🤗 evo ja bila danas kod gin, 10 dc je, ona veli kao nije nista zabrinjavajuce posto 4 mj nije uspjelo, da vecini zdravih parova treba duze vrijeme da ostvare trudnocu, a rijede je to brzo. Gledala mi je endometrij i folikule i to je sve 5 za ovu fazu ciklusa, za vikend ce ovulacija iz desnog jajnika (sto je super jer na lijevom se nesto zbiva, no za nju nije to nista zabrinjavajuce). Idem vadit progesteron na 21. dc da vidi dal je bila ovulacija i muz ce na spermiogram. Rekla je ako se do ljeta ne bi ostvarila trudnoca onda bi isla na prohodnost jajovoda. Takoder, pitala sam usput za baby aspirin/andol i rekla je ovako: da, pomaze kod zaceca ali da nazalost ima i zbog toga veliki broj pobacaja, da ona to nikako ne bi preporucila piti.
Eto, sad cemo vidjeti. Uglavnom malo me umirila kad je onako na prvu reagirala kao nije to nista 4 mj, da zna da smo.mi nestrpljivi al da bude 😊
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji