Mene isto tako, lagani grcevi kao pred menstruaciju, plus donji dio leda. Bolovi kako dođu, tako i odu. I taj osjecaj da sam stalno mokra dolje pa trcim na wc vidjeti da nisam procurila.
Takav osjecaj je i meni.Jutros sam ustala iz kreveta sa bolovima,misleci da sad kad ustanem da ce samo poteci iz mene,i odem piskiti ono nista.
I dalje imam onaj kao zuti iscjedak kad se obrisem.
Mislila sam jucer kupit test,ali nisam da se ne razocaram 😪Imam lagane bolove u trbuhu i u ledjima,a nervozna uzas.
Jucer sam se na muza izderala jer je duboko disao,i kad je rekao da sam cudna i da mi ode kupiti test ja sam rekla da ga kupi mami svojoj.Onda sam plakala jer sam bas bezobrazna bila.U prvoj trudnoci sam isto imala ispad bijesa ali jednom,a sad imam osjecaj da bih mogla MMA trenirati.Grudi me bole,i imam manje apetita,i sve osjecam da cu procuriti svaki cas.
Tako i ja
Koliko tebi kasni?!Meni za sad jedan dan
Danas bi trebala ako ne dođe sutra piškim
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Samo malo smeđkasto mi je bilo jutros i tjt.
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Mene isto tako, lagani grcevi kao pred menstruaciju, plus donji dio leda. Bolovi kako dođu, tako i odu. I taj osjecaj da sam stalno mokra dolje pa trcim na wc vidjeti da nisam procurila.
Takav osjecaj je i meni.Jutros sam ustala iz kreveta sa bolovima,misleci da sad kad ustanem da ce samo poteci iz mene,i odem piskiti ono nista.
I dalje imam onaj kao zuti iscjedak kad se obrisem.
Mislila sam jucer kupit test,ali nisam da se ne razocaram 😪Imam lagane bolove u trbuhu i u ledjima,a nervozna uzas.
Jucer sam se na muza izderala jer je duboko disao,i kad je rekao da sam cudna i da mi ode kupiti test ja sam rekla da ga kupi mami svojoj.Onda sam plakala jer sam bas bezobrazna bila.U prvoj trudnoci sam isto imala ispad bijesa ali jednom,a sad imam osjecaj da bih mogla MMA trenirati.Grudi me bole,i imam manje apetita,i sve osjecam da cu procuriti svaki cas.
Da, moj muz je isto na meti. Stalno ga napadam. Ne mogu ga slusat dok jede 🤣 ne zelim ponekad da me dodirne, sve sto napravi napravi krivo. Jutros se stisnio uz mene nakon sto sam napravila test, a ja sam samo htjela da ode, da se makne da budem sama. Sve me gusi. 😅 Jadni nasi muzevi.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Traveller, kako si nam ti?🥰
Super sam, stalno gladna, to je sve što me muči.
Sviđa mi se tvoja tempica jako, pogotovo taj blagi pad pa opet rast. Danas si već 10 dpo, kad mislis piškiti?
Suuuper 😄😆
A mislim sačekat izostanak M, pa onda piškiti.. 🤷♀️
Vidjet ću možda me ponese pa i ranije piškim 😂
Lucija 16.12.2021.💗
Amy, Ivana, sretno! 🤞❤
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Traveller, kako si nam ti?🥰
Super sam, stalno gladna, to je sve što me muči.
Sviđa mi se tvoja tempica jako, pogotovo taj blagi pad pa opet rast. Danas si već 10 dpo, kad mislis piškiti?
Suuuper 😄😆
A mislim sačekat izostanak M, pa onda piškiti.. 🤷♀️
Vidjet ću možda me ponese pa i ranije piškim 😂
Drzim fige! ❤🤞 evo malo trudnicke prasine 😁
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Pozdrav žene, slučajno sam našla ovaj forum … pa da počnem sa svojim pričom, možda neko bude imao neki savjet 😊
Krajem 5 mjeseca vanmatericna trudnoca, operacija laparaskopija, odstranjen desni jajovod. Poslije odradjen papa bris, te na nalazu pise ASCUS ( neodredjene stanice) . A inače imam i zavaljenu maternicu. 3 mjeseca cuvanja, i evo 4 mjeseca pokusavanja i dalje se nista ne desava . Menstrucija jucer zavrsila tako da trebam da se narucim ponovo za papa bris nakon 6 mj. Znam sve, opustiti se … ali uvijek imam neku bubicu u glavi 🙄 Ima li neko neki savjet?
Dobrodošla i sretno🤗🤗
Koliko ti je trebalo vremena da prvi put ostaneš trudna? Pratiš li ovulaciju trakicama, temperaturom?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Ja sam uvijek u PMS-u živčana...zadnjih 5-6 dana cim me M pogleda ja sam već živčana haahhaah, prije par dana smo imali keks a ja sam u sebi samo govorila da sto prije završi hahahaha...njemu nisam rekla ali nemam živaca ni za to 😂😂
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Pozdrav žene, slučajno sam našla ovaj forum … pa da počnem sa svojim pričom, možda neko bude imao neki savjet 😊
Krajem 5 mjeseca vanmatericna trudnoca, operacija laparaskopija, odstranjen desni jajovod. Poslije odradjen papa bris, te na nalazu pise ASCUS ( neodredjene stanice) . A inače imam i zavaljenu maternicu. 3 mjeseca cuvanja, i evo 4 mjeseca pokusavanja i dalje se nista ne desava . Menstrucija jucer zavrsila tako da trebam da se narucim ponovo za papa bris nakon 6 mj. Znam sve, opustiti se … ali uvijek imam neku bubicu u glavi 🙄 Ima li neko neki savjet?
Dobro dosla ❤️ zao mi je zbog vanmatericne 😕
Nadam se da ces cim prije ugledati plusic 🤞🏻❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobrodošla i sretno🤗🤗
Koliko ti je trebalo vremena da prvi put ostaneš trudna? Pratiš li ovulaciju trakicama, temperaturom?
Hvala 💕
Pa otprilike od februara smo radili na tome, a u maju je bio pozitivan test. Ne pratim ovulaciju, samo radimo redovno na tome 😂 Kako se prati temperaturom ?
Sortiraj odgovore
Najstariji