Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    05. Siječanj 2021. 10:23

Mokosh pa to je tooo, čestitaaam! baš mi je jaaako jako drago, eto veselja u obitelji-vidiš sve se okreće na bolje ❤ hvala za baby dust, ima da djeluje ;)
    Anci ma nemoj uopće doživljavati takve stvari, uzmi bo i lijepo odmori dušu i tijelo ❤ jesi počela razvijati strategiju hopsanja za slijedeći ciklus? ;)
    Sanjarka, Bella što se tice lijevog jajnika, osjećam probadanja i pritisak već dobrih pola godine, i sad ona veli da zbog toga jer je jako blizu maternice. na istom jajniku sam prošle godine imala vodene ciste koje su nestale, i sad je ona vidjela nešto kao nakupine nekakvih ćelija (nisam točno ni upamtila sve, rekla je kakvih ćelija) ali da bi to moglo samo nestati, te da ona to ne smatra problemom. ako ne bi nestalo do ljeta onda bi napravila neke pretrage.. sad me tješi da slijedi ovulacija iz desnog jajnika :)

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Ivana1809
    05. Siječanj 2021. 10:31

Amy_94

Samo malo smeđkasto mi je bilo jutros i tjt.

Meni ne,imam samo pritisak da cu svaki cas dobiti.
    Kad radis test?!

Tommyfame
    05. Siječanj 2021. 10:31

Mokosh draga ovo je baš lijepi plus :) čestitam <3

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

▪Marty
    05. Siječanj 2021. 10:36

Bella imaš kakvu strategiju za ovaj tjedan/vikend? Mi smo rekli da ćemo ovaj mj opušteno ;) za sad mi ide, prekjučer me muž pitao koji je dan ciklusa, bome nisam znala na prvu morala sam zbrojiti, još on izračunao prije mene :) pratila sam ovulaciju zadnja tri mjeseca i bila je na 14. ili 15. dan tak da okvirno znam kad će.. uvijek mi dođe na vikend :D imamo/imat ćemo odnose kak nam dođe, bez tempiranja, preračunavanja, forsiranja i slično. samo zadovoljstvo i ljubav haha, pa da vidimo dal će tak upalit 🤞🏻

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

lovely
    05. Siječanj 2021. 10:43

Hej cure, 
    Ipak ne mogu bez vas pa se moram malo javiti ;) 
    Mokosh čestitam na plusicu 💫
    Mašo i Anci šaljem vam puno strpljenja i pozitivnih misli. Vjerujem da vam nije lako ali stvari ce doci na svoje mjesto ❤❤
    Marty i Bella samo hopsajte kad god i gdje god😅 
    Anabela i Watson drzim fige za sve ❤🤞 
    Traveller kako se osjećaš ti trudnico naša? Kad je prvi pregled?

Ja sam krenula vježbati i baš me nekako to sve oslobađa stresa..usmjerila sam misli na to i bolje se osjećam (osim kad se tlo zatrese ponovno)😅

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

▪Marty
    05. Siječanj 2021. 10:45

anci000 🔜🤰🏼

▪Marty

Mokosh pa to je tooo, čestitaaam! baš mi je jaaako jako drago, eto veselja u obitelji-vidiš sve se okreće na bolje ❤ hvala za baby dust, ima da djeluje ;)
    Anci ma nemoj uopće doživljavati takve stvari, uzmi bo i lijepo odmori dušu i tijelo ❤ jesi počela razvijati strategiju hopsanja za slijedeći ciklus? ;)
    Sanjarka, Bella što se tice lijevog jajnika, osjećam probadanja i pritisak već dobrih pola godine, i sad ona veli da zbog toga jer je jako blizu maternice. na istom jajniku sam prošle godine imala vodene ciste koje su nestale, i sad je ona vidjela nešto kao nakupine nekakvih ćelija (nisam točno ni upamtila sve, rekla je kakvih ćelija) ali da bi to moglo samo nestati, te da ona to ne smatra problemom. ako ne bi nestalo do ljeta onda bi napravila neke pretrage.. sad me tješi da slijedi ovulacija iz desnog jajnika :)

sad marty u boj!

jesam, idemo kao i prosli ciklus, svaka dva dana
    odnosno isto cemo kao i prosli puta
    voljela bi da o bude opet nekak pon da uspijemo sve zbog posla ali vidjet cemo, ne damo se

daaa, veselim se baš :)
    tako smo i mi prošli ciklus, svaka dva dana i onda na dan ovulacije nismo nego dva dana poslije za redom, još sam ti pisala kao isto ko i ti, pa eto nije upalilo kod mene nažalost.. očito nema pravila.
    sretnoo ti, ma primit će se to sad brzo vidjet ćeš

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Amy_94
    05. Siječanj 2021. 10:53

Ivana1809

Amy_94

Samo malo smeđkasto mi je bilo jutros i tjt.

Meni ne,imam samo pritisak da cu svaki cas dobiti.
    Kad radis test?!

Sutra al znam da cu dobit do veceras bas se tako osjecam 

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

lovely
    05. Siječanj 2021. 11:07

Traveller

lovely

Hej cure,
    Ipak ne mogu bez vas pa se moram malo javiti ;)
    Mokosh čestitam na plusicu 💫
    Mašo i Anci šaljem vam puno strpljenja i pozitivnih misli. Vjerujem da vam nije lako ali stvari ce doci na svoje mjesto ❤❤
    Marty i Bella samo hopsajte kad god i gdje god😅
    Anabela i Watson drzim fige za sve ❤🤞
    Traveller kako se osjećaš ti trudnico naša? Kad je prvi pregled?

Ja sam krenula vježbati i baš me nekako to sve oslobađa stresa..usmjerila sam misli na to i bolje se osjećam (osim kad se tlo zatrese ponovno)😅

Vjezbaj samo, to je super i može samo pomoći i za T.
    Ma super sam. Nemam se šta požaliti.
    Sta se pregleda tiče, u petak cu se naručiti tamo negdje za kraj 6., početak 7.tjedna. Ne usudim se prije jer ne bih htjela da se nešto ne vidi pa da me vraća za tjedan dana.

Čekamo vas sve na jesenskima da dođete, divne ste cure, ne ide mi se od vas. Jedva čekam da se sve prebacite tamo. 😍😍❤️

Osim za T nek mi pomogne i da ovaj šlauf koji sam natukla nestane😅 prihvaćam samo lopticu ne i šlauf za spašavanje🤣🤣

I najbolje tako pa kad dođeš da odmah čuješ malo srčeko❤ 
    Doći ćemo sve jako brzo 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️ 

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Maša🤰🏼
    05. Siječanj 2021. 11:19

Mokosh draga ❤️ Cestitam ti od srca 🥰 
    Evo mene mozete maknut s liste dosla glupaca 1 dan ranije :/ sljedeca je 2.2. 😢
    Znala sam da nisam trudna , ali svejedno mi nije bilo drago kad sam ju vidila 😕 glupaca 😢

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Mokosh
    05. Siječanj 2021. 11:20

Prijavljujem da polako krece zgaravica, kao kiselina u ustima. Bljak. Ali to je dobar znak kod mene. 🤞 Identicno mi je bilo i u prve dvije trudnoce. Osjecam polako da je to stvarno to! Jos uvijek ne vjerujem da mi se to dogada. Hvala cure na cestitkama i lijepim zeljama. Ja cu ostati ovdje jos neko vrijeme s vama. ❤ Navijam za sve vas. 😊

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.