Mokosh draga ❤️ Cestitam ti od srca 🥰
Evo mene mozete maknut s liste dosla glupaca 1 dan ranije :/ sljedeca je 2.2. 😢
Znala sam da nisam trudna , ali svejedno mi nije bilo drago kad sam ju vidila 😕 glupaca 😢
Grlim te. ❤ Jako mi je zao. Ali doci ce plusic opet i ovaj puta ce ostati.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Pozdrav žene, slučajno sam našla ovaj forum … pa da počnem sa svojim pričom, možda neko bude imao neki savjet 😊
Krajem 5 mjeseca vanmatericna trudnoca, operacija laparaskopija, odstranjen desni jajovod. Poslije odradjen papa bris, te na nalazu pise ASCUS ( neodredjene stanice) . A inače imam i zavaljenu maternicu. 3 mjeseca cuvanja, i evo 4 mjeseca pokusavanja i dalje se nista ne desava . Menstrucija jucer zavrsila tako da trebam da se narucim ponovo za papa bris nakon 6 mj. Znam sve, opustiti se … ali uvijek imam neku bubicu u glavi 🙄 Ima li neko neki savjet?
Dobrodošla i sretno🤗🤗
Koliko ti je trebalo vremena da prvi put ostaneš trudna? Pratiš li ovulaciju trakicama, temperaturom?
Hvala 💕
Pa otprilike od februara smo radili na tome, a u maju je bio pozitivan test. Ne pratim ovulaciju, samo radimo redovno na tome 😂 Kako se prati temperaturom
Svaki dan,u isto vrijeme, odmah čim se probudiš izmjerila bazalnu temperaturu. Koristim toplomjer za to ,toplomjer staviš u usta ispod jezika i zapises kolika ti je temperatura. I onda možeš vidjeti kad je ovulacija bila jer poslije ovulacije temperatura poraste. Kad kliknes na ovu 'traku'sto imam dolje u potpisu di piše koji sam dan ciklusa, pokazat će ti se graf s mojoj temperaturom, za primjer kako to izgleda. A lh trakicama utvrdis kad bi ovulacija trebala biti, a temperaturom se po potvrdi da je bila.
To je korisno pogotovo ako imaš neredovite cikluse i ako ti nije ovulacija uvijek u isto vrijeme. A pomaže da znaš točno dan kad si imala O.
Marty ok, super što će onda ova O ići iz desnog. Držim 🤞🤞🤞🤞 da se primi.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Mokosh čestitke i od mene. 🥰🥰🥰 Neka bude skolska trudnoca 😘❤
Jel mogu i ja na listu 😇 Treba da ne dobijem 11.01. 😍
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Marty i Bella sretno vam! Meni krenula O, boli užasno. Iscjetka ko u priči. A sad kako ćemo pokriti, vidjet ćemo 🙈
Sunshine dobrodošla i nadam se da ćeš brzo vidjeti ➕. Ja sam skoro godinu dana prije trudnoće imala nalaz ASCUS i vukla sam ga kroz trudnoću. Svakih 6 mjeseci sam ponavljala papu, a trudnoća je prošla u redu. Spletom okolnosti sam papu ponovila tek godinu dana nakon poroda i otada je nalaz uredan.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Maša žao mi je što je došla M ☹️
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Bella imaš kakvu strategiju za ovaj tjedan/vikend? Mi smo rekli da ćemo ovaj mj opušteno ;) za sad mi ide, prekjučer me muž pitao koji je dan ciklusa, bome nisam znala na prvu morala sam zbrojiti, još on izračunao prije mene:) pratila sam ovulaciju zadnja tri mjeseca i bila je na 14. ili 15. dan tak da okvirno znam kad će.. uvijek mi dođe na vikend :D imamo/imat ćemo odnose kak nam dođe, bez tempiranja,preračunavanja,forsiranja i slično. samo zadovoljstvo i ljubav haha, pa da vidimo dal će tak upalit 🤞🏻
Imam strategiju😁 mislim da ćemo sutra pa onda petak,subota i nedjelja,ovisi kako će mi biti pik.
Plan je pokriti bas te dane oko O. Iako vidjet ćemo kako će to ići.
Ovo što okvirno znaš kad je O je super i ne moraš oko toga jako paziti i super je što si opustena. 👌
Čak sam i ja manje napeta ovaj ciklus. Iako strategiju imam,pokrit ćemo vjerojatno kako će nam se dati😁 no svakako za vikend stavljam fokus🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Ancio, Mokosh, Sarita, Hvala vam cure :/
Traveller jel mi cuvas mijesto? 🙈 hvala ti ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Mokosh cestitam jos jednom od srca, ne brini biti ce sve u redu...mozda sekama stize braco, drzim palceve ...veselim se pregledu skupa s tobom🙏❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Prijavljujem da polako krece zgaravica, kao kiselina u ustima. Bljak. Ali to je dobar znak kod mene. 🤞 Identicno mi je bilo i u prve dvije trudnoce. Osjecam polako da je to stvarno to! Jos uvijek ne vjerujem da mi se to dogada. Hvala cure na cestitkama i lijepim zeljama. Ja cu ostati ovdje jos neko vrijeme s vama. ❤ Navijam za sve vas. 😊
Ma čestitam, baš mi je drago da je pluščina narasla!
Bitno da si sad u miru! Nek ti je lijepa i školska trudnoća, lak porod i divna zdrava bebica
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Ella hvala puno na objasnjenju, vec sam instalirala aplikaciju. Samo kako da ubacim i ja dole ovu traku kao kod tebe ?😊
Sarita i meni je dr rekao da to ne smeta za trudnocu, ali opet nekako sve mislim da li je sve ok 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji