Anabela sto vam sljedeci korak? Koji postupak? Samo trebas piti kontracepciju, a sto dalje ?
Lavanya predivne vijesti, jako sam sretna zbog tebe ❤ tempiranim odnosima si ti uskoro trudnica 😉
Meni je ukljucena kontracepcija zbog ciste koja je jos tu..Samo je rekao cim dobijem sljedeci mengu,drugi dan da dodjem na ultrazvuk...Mi idemo odmah na punkciju ako se to bude ocistilo.. E sad ne znam tacno ni ja koji se dan to radi...a sigurno cemo dobiti upute kad odemo ako budemo spremni...
I ti ides uskoro na pikanje ❤🤗Mi bismo mogle skupa dobiti svoje 'cudo'❤❤ ako uspije od prve...malo to teze ce ici kod nas...a treba se nadati ipak...tako je lakse 🤗
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Lavanya wow super! 🔜🤱🏼🤞🏼
Anabela Super, sad samo da tebi i Watson terapije i pripreme prođu i eto vas 🥰🤱🏼
Ja ću tek u cet zvati doktoricu pa vidjet šta kako ❣️
❤❤❤
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Anabelaaaa 🤗❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav svima!
Čitam vas pomalo, a danas nikako uhvatiti vremena za napisati išta.
Dosta novih imena, želim vam svima puno sreće i da čim prije vidite svoj ➕. 🙏🙏
Cure koje idu u postupak, vama također želim da bude sve uspješno! ❤️❤️
A nama starima da simptomi budu stvarni i da što prije odemo u jesenske 😁
Meni danas krenuli bolovi, baš onako poprilični. Pa smo se odmah bacili na posao 🙈🙈
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Anabelaaaa 🤗❤️
Idemo hrabro ❤❤ Ti polako odbrojavas...🙏🙏🤞Hajde sto prije u jesenske I cekaj nas sa svojom jutatnjom ☕❤
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Anabelaaaa 🤗❤️
Idemo hrabro ❤❤ Ti polako odbrojavas…🙏🙏🤞Hajde sto prije u jesenske I cekaj nas sa svojom jutatnjom ☕❤
Idem i povesti cu vas sve za sobom ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hello curke, čitam vas pratim.👏😁
Još jednom cure s ➕ čestitam još jednom, cure koje pokušavaju samo glavu gore, otići ćemo na jesenske bebe 🤞🤞🤞
Ja prijavljujem bolove u leđima i bol u cickama, mislim da stiže M nažalost 😖😪 vidjet ćemo za par dana, al eto nada umire posljednja 🤞
Puse svima 😘
Lucija 16.12.2021.💗
Curke kak se držite vi koje već dugo pokušavate ostati trudne?
Ja sam dosta žalosna u tim danima kad trebam dobiti i onda svaki mjesec iznova, nekak izgubim volju za sve, još oko mene ima toliko trudnica i baš mi to teško pada, neznam više kako bi si pomogla da ne razmišljam o tome 🥺
Evo mi smo krenuli s prvim pokusajima 2/2020. Pa ponekad bude bolje ponekad lošije. Ponekad me obuzmu osjećaji da bi najradije ostala u krevetu i više ništa ne radila ni nigdje išla, a ponekad manje razmišljam o svemu tome. Pokušavam se zaoukupiti drugim stvarima. Već sam navikla da se ništa ne događa i mislim da koliko god očekujem plus svaki mjesec da ću se baš iznenaditi kad ga ugledam.
U zadnje vrijeme se fokusiram da svoje tijelo dovedem u neki red i da se malo posložim, no sve s ciljem trudnoće.
Laparoskopija, zbog bakterije koju sam imala
Nakon laparaskopije baci se na akciju…tad si najplodnija 💪
Odmah nakon?
Znači nemoram neku pauzu raditi?
Ja sam bila na 2 laparaskopije u mj dana...prva je bila zbog ciste a onda je ipak dosao nalaz da je tumor pa sam laparaskopski odstranila jajnik... ginekolog mi je rekao da trebam napraviti mj dana pauzu i da se onda bacim na bebaca ali tad mi to nije bilo u planu...rekao je da je tad velika sansa jer je u principu sve ocisceno...eto tako su meni objasnili🤗
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Anabela aha, sada sam shvatila...vjerojatno zele smanjiti cistu.
Ja kontracepciju pijem samo 10 dana, onda se prebacujem na pikanje,detalje jos ne znam 😅
Znam samo da ce nas Sanjarka vec cekati u jesenskim bebama i da ce biti pravi tata-mata u davanju savjeta nama neznalicama. 👆😉❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Hello curke, čitam vas pratim.👏😁
Još jednom cure s ➕ čestitam još jednom, cure koje pokušavaju samo glavu gore, otići ćemo na jesenske bebe 🤞🤞🤞
Ja prijavljujem bolove u leđima i bol u cickama, mislim da stiže M nažalost 😖😪 vidjet ćemo za par dana, al eto nada umire posljednja 🤞
Puse svima 😘
Hmmmm nebi ja bas po tvojoj temparaturi rekla da stize M 🤗🤗🤞🤞🙏🙏🙏
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji