Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mokosh
    04. Siječanj 2021. 21:44

Lisa27 👶🧸🎀

Večer curee 🙂🙂 ja sam cjeli dan zaokupljena sa riješavanjem viška iz ormara i tome nikad kraja.
    Polako se bliži O, piškim LH već treći dan i danas vidim da tamni polako, tako da mi se čini da bi ovaj ciklus O mogla i ranije nego inače.
    Od novosti za ovaj ciklus uvela sam zdravu prehranu, tocnije od nove godine nema vise slatkiša, pizza i sličnih stvari 😀 za sad mi paše imam više energije i bolje se osjećam. I još sam uzela kapsule Q10, vidjela negdje da navodno pojačavaju kvalitetu jajnih stanica pa ćemo vidjeti ❤❤❤
    Šta ima kod vas? Nadam se da sam sve pohvatala
    Mokosh jesi piškila digitalnca?
    Kad nam je sljedeća tura piškilica? ❤❤

Nisam, ako i budem kupovala, uzela bi obican. Zelim vidjeti kako crtica tamni (ako budem imala srece...) Tko zna, mozda jos i procurim. Uf, uzasno sam nervozna, boli me stomak ali gore oko zeluca, kao da sam se napuhala. Tako mi inace zna biti pred m. Ali evo, stalno mi tako dode, pa prode. Samo da mi je djecu stavit spavat, a onda i sebe. Voljela bi prespavat ovaj tjedan... 😑

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    04. Siječanj 2021. 21:45

▪Marty

Vecer cure 🤗 evo ja bila danas kod gin, 10 dc je, ona veli kao nije nista zabrinjavajuce posto 4 mj nije uspjelo, da vecini zdravih parova treba duze vrijeme da ostvare trudnocu, a rijede je to brzo. Gledala mi je endometrij i folikule i to je sve 5 za ovu fazu ciklusa, za vikend ce ovulacija iz desnog jajnika (sto je super jer na lijevom se nesto zbiva, no za nju nije to nista zabrinjavajuce). Idem vadit progesteron na 21. dc da vidi dal je bila ovulacija i muz ce na spermiogram. Rekla je ako se do ljeta ne bi ostvarila trudnoca onda bi isla na prohodnost jajovoda. Takoder, pitala sam usput za baby aspirin/andol i rekla je ovako: da, pomaze kod zaceca ali da nazalost ima i zbog toga veliki broj pobacaja, da ona to nikako ne bi preporucila piti.
    Eto, sad cemo vidjeti. Uglavnom malo me umirila kad je onako na prvu reagirala kao nije to nista 4 mj, da zna da smo.mi nestrpljivi al da bude 😊

Drzim 🤞🤞🤞 🙂

➕ 01.01.2021. 💙🤰

Lisa27 👶🧸🎀
    04. Siječanj 2021. 22:07

Mokosh

Lisa27 👶🧸🎀

Večer curee 🙂🙂 ja sam cjeli dan zaokupljena sa riješavanjem viška iz ormara i tome nikad kraja.
    Polako se bliži O, piškim LH već treći dan i danas vidim da tamni polako, tako da mi se čini da bi ovaj ciklus O mogla i ranije nego inače.
    Od novosti za ovaj ciklus uvela sam zdravu prehranu, tocnije od nove godine nema vise slatkiša, pizza i sličnih stvari 😀 za sad mi paše imam više energije i bolje se osjećam. I još sam uzela kapsule Q10, vidjela negdje da navodno pojačavaju kvalitetu jajnih stanica pa ćemo vidjeti ❤❤❤

Nisam, ako i budem kupovala, uzela bi obican. Zelim vidjeti kako crtica tamni (ako budem imala srece…) Tko zna, mozda jos i procurim. Uf, uzasno sam nervozna, boli me stomak ali gore oko zeluca, kao da sam se napuhala. Tako mi inace zna biti pred m. Ali evo, stalno mi tako dode, pa prode. Samo da mi je djecu stavit spavat, a onda i sebe. Voljela bi prespavat ovaj tjedan… 😑

Nadam se da će biti sve ok 🙂 navijam za tebe

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Mokosh
    04. Siječanj 2021. 22:10

Lisa27 👶🧸🎀

Mokosh

Lisa27 👶🧸🎀

Nisam, ako i budem kupovala, uzela bi obican. Zelim vidjeti kako crtica tamni (ako budem imala srece…) Tko zna, mozda jos i procurim. Uf, uzasno sam nervozna, boli me stomak ali gore oko zeluca, kao da sam se napuhala. Tako mi inace zna biti pred m. Ali evo, stalno mi tako dode, pa prode. Samo da mi je djecu stavit spavat, a onda i sebe. Voljela bi prespavat ovaj tjedan… 😑

Nadam se da će biti sve ok 🙂 navijam za tebe

➕ 01.01.2021. 💙🤰

Bella🌟
    04. Siječanj 2021. 22:28

Lisa, Marty pratimo se kao i inace😉 Marty drago mi je da je pregled prošao dobro. Javi kakav će biti progesteronu. Isto sam 10 dc i očekujem O za vikend. Držim nam🤞🤞 a na lijevom jajniku se što događa, cista neka?
    Zuzujalica jooj 😤 pa kako tako puno urani? Samo nastavi onda s femisanom ak ti je to dobro. 
    Opet mi se sve upalilo dolje i sve me boli. Uzela sam si danas Omnibiotic flora plus probiotik, nekoliko preporuka već imam za njih  i nadam se da će mi malo dovesti u red floru dolje. Bas mi se često događa da par dana nakon M bude sve upaljeno. A prošli cijeli mjesec sam uzimala lactogyn i super je mjesec prošao, bez tih tegoba. Držite fige da pomogne. Bliži se ovulacija i moram biti na razini🤭🤭 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

LazyO
    04. Siječanj 2021. 23:26

Bella🌟

Lisa, Marty pratimo se kao i inace😉 Marty drago mi je da je pregled prošao dobro. Javi kakav će biti progesteronu. Isto sam 10 dc i očekujem O za vikend. Držim nam🤞🤞 a na lijevom jajniku se što događa, cista neka?
    Zuzujalica jooj 😤 pa kako tako puno urani? Samo nastavi onda s femisanom ak ti je to dobro.
    Opet mi se sve upalilo dolje i sve me boli. Uzela sam si danas Omnibiotic flora plus probiotik, nekoliko preporuka već imam za njih i nadam se da će mi malo dovesti u red floru dolje. Bas mi se često događa da par dana nakon M bude sve upaljeno. A prošli cijeli mjesec sam uzimala lactogyn i super je mjesec prošao, bez tih tegoba. Držite fige da pomogne. Bliži se ovulacija i moram biti na razini🤭🤭

Bella, i meni je to relativno često bilo, u zadnjih godinu dana jako rijetko. Ne znam što koristiš od uložaka/tampona/menstrualnu čašicu, ali meni ti jako smetaju obični ulošci. Svi. Zato ti koristim one bapske/trudničke Lola vatene (ispod mi bude običan uložak, ali preko njega obavezno pamučni/vateni). Ako ih nemam, odmah bukne...
    To i već par mjeseci pijem Biokult probiotik. I sve je dobro!

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Bella🌟
    05. Siječanj 2021. 05:52

Jutro☕
    LazyO hvala na preporuci za uloske. Koristim libresse. Pogledat ću ove što si poslala. I počela sam uzimati opet probiotike. U njih polazem isto nadu.
    Mokosh radiš test danas jel tako?
    Kako ste mi danas?

Bella🌟
    05. Siječanj 2021. 07:25

anci000 🔜🤰🏼

jutro Bella i ostale cure 💕💕
    Bella meni je dosta pomogao ovaj gel, Clio mi ga je preporucila, plus smiju ga trudnice koristiti
    https://www.amazon.de/gp/product/B001ENE17A/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o07_s00?ie=UTF8&psc=1

Ja sam inace kao i ti, osjetljiva da je to strasno, prosli puta sam malo samo gel koristila i hvala Bogu mir, probaj s time

Hvalaaa Anci💝
    Kako si ti ? Je prestalo krvarenje?

Mokosh
    05. Siječanj 2021. 07:29

Jutro svima! 
    Jesam li ja polutrudna? 🤦‍♀️
    https://ibb.co/XbkjxLp
    Ok, piskila sam direkt na test jer mi se toliko piskilo da nisam htjela trazit neku plasticnu casu. Vijala sam mlaz i to
    jako lose, spricalo na sve strane tako da je moguce da nisam bas najbolje to odradila. 😅 🙈 

➕ 01.01.2021. 💙🤰

Lisa27 👶🧸🎀
    05. Siječanj 2021. 07:33

Mokosh meni super izgleda taj plusic 🙂 mozda nisi piskila ravnomjerno kako si i rekla pa je tako ispalo

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.