Hi svima, Ja jutros vadila hormone stitnjace i TSH mi je 4.3.
Cekam doktora da mi kaze koliko je to lose (znam da je idealno za zacece 1-1.5). Ako je netko bio u situaciji pls pisite mi. Hvala puno!
Hej meni je bio 4,0 i prepisali su mi euthyrox 50
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Hvala Anci sto pitas .Ti se u u svojoj muci sjetila mene ❤
Mi smo jutros bili na klinici, dobila sam kontracepciju da pijem 21 dan..pa onda ponovo kontrola,nakon toga...Nadamo se da cemo uskoro moci krenuti nesto konkretno..Citala sam jutros,drago mi je da se osjecas bolje...I bice to jos bolje s veremenom ❤ Smijes li uskoro odmah krenuti u nove pokusaje?
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Bella, Watson cure hvala što pitate 💕
Jako sam zadovoljna s konzultacijama. Bila sam kod doktorice Bračun, divna je, draga, empatična... sve mi je objasnila što me je zanimalo. Ugl ona je jako optimistična glede nas, kaže da su svi nalazi odlični, i obzirom na to i spermiogram da nema prepreke da to bude spontana trudnoca. Ali tu je moja endometrioza. Ali ona vjeruje da moze biti spontano, da su nam prednost moje godine, izvrsna zaliha jajnih stanica i spermiogram.
Iduci korak je prohodnost jajovoda kad stigne (AKO STIGNE🤞) iduca menga. Ako su prohodni ona bi išla na tempirane odnose do ljeta....
Curka s kojom namjerom koristiš te vaginalete? Mislim da odnose možeš imati normalno. Ovisi o tome zašto ih koristiš. Npr prije ciklus ili dva sam isto koristila vaginalete jer mi se sve dolje upalilo i mogli smo imati normalno odnose ,samo što smo imali odnos prije nego sam stavila vaginaletu.
Za podizanje imuniteta…sad sam ponovno zvala kaze mi da mogu najnormalnije imati ( jedino ne smijem dok koristim ove za upalu..a to je jos 3tj😑)
Iako stvarno ne znam ima li smisla 4 mj stavljati u sebe vaginalete😏
Nisam još nigdje naišla da se koriste za podizanje imuniteta. Ne znam. Osobno imam problema s poremećenom vaginalnom florom i čestim nespecificiranim upalama dolje pa sam počela povremeno uzimati oralne probiotike za to. Imam preporuku za Omnibiotic flora plus koji je skuplji no navodno jako dobar pa ću probati i s tim. Tako da možeš vidjeti ako imaš slične tegobe i za te probiotike. A ove vaginalete što si dobila to je valjda preventivno onda da ti pomogne. Bitno da možete i dalje raditi na bebici.
Hvala ti puno...nezz za kaj je tak mi je moj ginekolog rekao😏
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Bella, Watsoncure hvala što pitate 💕
Jako sam zadovoljna s konzultacijama. Bila sam kod doktorice Bračun, divna je, draga, empatična… sve mi je objasnila što me je zanimalo. Ugl ona je jako optimistična glede nas, kaže da su svi nalazi odlični, i obzirom na to i spermiogram da nema prepreke da to bude spontana trudnoca. Ali tu je moja endometrioza. Ali ona vjeruje da moze biti spontano, da su nam prednost moje godine, izvrsna zaliha jajnih stanica i spermiogram.
Iduci korak je prohodnost jajovoda kad stigne (AKO STIGNE🤞) iduca menga. Ako su prohodni ona bi išla na tempirane odnose do ljeta….
Odlično, super 👌 bas mi je drago da su dobre vijesti. Ma ja vjerujem da ćete vi uskoro to ostvariti 💕 jel ti još što rekla za endo? Ili dala neki savjet što je dobro koristiti možda od suplemenata?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Hvala ti puno…nezz za kaj je tak mi je moj ginekolog rekao😏
Ma sigurno ima neki razlog zašto ti je prepisao. Možda preventivno samo.
Nema na čemu. Želim ti plusić čim prije💕
Jako sam zadovoljna s konzultacijama. Bila sam kod doktorice Bračun, divna je, draga, empatična… sve mi je objasnila što me je zanimalo. Ugl ona je jako optimistična glede nas, kaže da su svi nalazi odlični, i obzirom na to i spermiogram da nema prepreke da to bude spontana trudnoca. Ali tu je moja endometrioza. Ali ona vjeruje da moze biti spontano, da su nam prednost moje godine, izvrsna zaliha jajnih stanica i spermiogram.
Iduci korak je prohodnost jajovoda kad stigne (AKO STIGNE🤞) iduca menga. Ako su prohodni ona bi išla na tempirane odnose do ljeta….
Odlično, super 👌 bas mi je drago da su dobre vijesti. Ma ja vjerujem da ćete vi uskoro to ostvariti 💕 jel ti još što rekla za endo? Ili dala neki savjet što je dobro koristiti možda od suplemenata?
Ja sam joj rekla šta koristim pa je rekla da samo nastavim s tim...
Inace, pocela sam za endo piti laneno ulje ujutro i navecer. I lagano smanjujem mlijecne proizvode slatko i kavu.
Nadam se da ce tako biti💕💕🤞🤞🙏🙏🍀🍀
I još Bella, ja vec neko vrijeme pijem 1000mg vitamina C. I procitala sam da bi tolko i trebale piti zene s endo. Mislim da cak u onoj knjizi It starts with theegg
Ja sam joj rekla šta koristim pa je rekla da samo nastavim s tim…
Inace, pocela sam za endo piti laneno ulje ujutro i navecer. I lagano smanjujem mlijecne proizvode slatko i kavu.
Nadam se da ce tako biti💕💕🤞🤞🙏🙏🍀🍀
Super. Ma bit ce, stvarno vjerujem u to.🤞🤞💝
Anabela sto vam sljedeci korak? Koji postupak? Samo trebas piti kontracepciju, a sto dalje ?
Lavanya predivne vijesti, jako sam sretna zbog tebe ❤ tempiranim odnosima si ti uskoro trudnica 😉
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji