Aurora kod kojeg gina ideš? Ja sam isto iz os pa da znam tko je dobar ako mi zatreba....iako sam za sada zadovoljna svojom doktoricom
Aurora, jeeeej znala san da ce sve biti super ;) 💖💖🙌
Tata, tvoje rijeci uvijek ohrabljuju💖💖
Pina; nesta si me pitala i sad mi mozak opet ne radi.ajme sta zaboravim kad krenem tipkati .😄aha termin. 4.4 ka ali da bi moglo i prije.🙌
Ana, ok sam vise-manje na dane...nekad imam volje sve zivo uradit po kuci, otici prosetati , a nekad se nemogu ni ustati. Kako god trudim se biti aktivna 👍😊cek pa ti si usla u 5.mjesec?
Sretan dan žena svima! 💐💐💐
Bila sam na uzv i gin mi je rekao da sam u ciklusu i da imam ovulaciju! Kako on moze znati da imam? Po debljini endometrija ili?
Lalla ovulaciju gin lako vidi jer se odmah po picanju folikula vidi zuto tijelo u jajniku. Endometrij mora bitj zadebljao.
Drage,sretan Vam dan žena!Najviše od svega želim da počnu plusići!!! ..a koliko se sječam sad negdje jedne od nas počinjemo sa priželjkivanjem da ne dođe vještica.(ja 12.3.)
Sretan 8 mart dame moje... <3
Cekamo uskoro jos vasih plusica pozdrav za svee <3
url=https://lilypie.com]
I mislila sam da si kod njega, od dosta zena sam čula da ga hvale.
Ja sam kod dr.Galić
I ja sam poslije drugog spontanog razmisljala otici do njega po njegovo mišljenje, ali sam odradila pretrage što mi je moja doktorica savjetovala i nekako imam povjerenja u nju pa sam zasad odustala, ali ako ne bude dugo dolazilo do trudnoce vjerojatno cu otici do njega. Koliko sam shvatila po pricama on je jako dobar sto se tice tih problema sa zacecem
Vjerujem ti, i ja sam isto cula da ona nekima odgovara, a nekima ne, ja zasad stvarno nemam neugodnih iskustava s njom.....vidjet cu ako se ne bude nista događalo kroz određeni period mozda cu i otici kod njega. Prime oni pacijenticu ako jos dosad nisam isla kod njih, jel?
Koliko placate privatnika? Kako se krecu cijene?
Grizli, bas si me nasmijala sa svojom pogreskom... citam rastika ti si na kraju prvog tromjesecja... rekoh nisam al da baaaar! I opalim u smijeh. 😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji