Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    08. Ožujak 2019. 07:30

Leptiric onda ni ne znas kakve su ti temp nakon ovulacije. Znaci odmah nakon ovulacije temp poraste i sad mjeri svaki dan i vodi evidenciju. Tek nakon 3 mj mjerenja imat ces graf pouzdani na temelju kojeg mozes raspoznat plodne dane i dal je došlo do oplodnje. Najvaznije je da ti takva temp ostane i nakon 25. dana ciklusa. Moguce je imat i pad al on je jednodnevni nakon toga se ako je T u pitanju digne temp i vise nego sto je bila. Sretno s mjerenjem i da je to to.
    Bebalove simptomi prije pozitivnog testa su razliciti od zene do zene a cak i od trudnoce do trudnoce. Sve sto navodis moze biti u pitaju trudnoca, al nazalost ponekad se i nase tijelo i psiha igraju s nama pa nas sve to fino upakiraju tako da nas zavaravaju. Ako uzmes neki osjetljiviji test mozes vec sutra ujutro ga napraviti posto bi uskoro trebala dobiti. Ili jednostavno ako imas strpljenja pricekat dan M, pa ako ne stigne slijedece jutro napraviti test. Zelim ti plusic! 

Grizli
    08. Ožujak 2019. 07:31

Sretan vam dan zena! I da se svima ostave zelje za bebama!

Raštika
    08. Ožujak 2019. 07:56

Sretan nam dan zena, zene. 😁❤️❤️❤️
    Ajmo plusevi, ajmo bebe.  Nema predaje. 💪🏼😉❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Tinchy_07
    08. Ožujak 2019. 08:21

Sretan dan zena💐🤗

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

tinika
    08. Ožujak 2019. 08:35
    Sretan nam dan zena drage moje!!!💝
    Sretan nam dan zena drage moje!!!💝

Sretan nam dan zena drage moje! 💐

Grizli
    08. Ožujak 2019. 09:10

Rastika drago mi je da je sa trudnocom i bebijem sve u redu. Ti si sad pred kraj 1.tromjesjecja ako sam ja dobro shvatila po tvom stickeru. U tom periodu tsh je normalan do 2.5, ali u drugom je normalno do 3. Zato vjeroja6ti je i dao da ponovis nalaz za 3-4 tjedna. Selen je izvrstan za reguliranje rada stitnjace. Kazu da je dovoljno pojest svaki dan 2 brazilska orascica da se unese dovoljna kolicina selena. Inace selena ima 1mg/kg brazilskog orascica, a nama ga treba svega 55-75 mcg. Sretno i da te brinu samo slatke brige. 

Grizli
    08. Ožujak 2019. 09:11

Oproszi krivo natipkala ime post je za Auroru a ne Rastiku... 

• anamor
    08. Ožujak 2019. 09:14

Pina96

Ma i ja se totalno ne mogu pouzdat u te simptome, iscjedak imam skoro uvijek, grceve isto cesto.. tako da su trakice spas.
    https://www.ebay.co.uk/itm/50-Ovulation-Fertility-Test-Strips-20mIU-Home-Urine-Kit-One-Step/150352513574?epid=1253207919&hash=item2301b54a26
    Evo, znaci cak 50 trakica za 60ak kuna. Mislim da se isplati jer si mirna par mjeseci, mozes piskit i dva puta dnevno kad krene tamnit bez brige da ces ih potrosit.

Da te su najbolje, ja sam naručila 50 kom, plus 5 testova za trudnocu, oko 10-tak eura, idu iz Engleske i dodju kroz pet sest dana. Svaki puta mi pokazu LH pik. Najbolje se testirati nakon 12:00 do 18.00 popodne. Osjetljivost je 10 miu.

Mika111
    08. Ožujak 2019. 09:20

Sretan Dan žena drage žene 💐💐💐💐.
    Aurora super da je sve u redu, samo neka bebica raste.
    Curke koje ovih dana ne očekujete zelim da nam sve javite plusice😉.

Angie1205
    08. Ožujak 2019. 09:27

Sretan vam dan zena!! 🌹🌹

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.