Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    05. Veljača 2019. 12:31

Tata sve najbolje tebi i Sanjici nadam se da budete od sad na dalje prozivljavale lijepe trenutke❤

• prekrasna
    05. Veljača 2019. 13:32

curke sretno :) ja sam nestrpljiva, danas cu uraditi test pa sta bude iako je rano xD

mylady
    05. Veljača 2019. 14:32

...cure,ja se iskreno nadam da bude sad možda uspjelo (bolne sise užas,temperatura,vrtoglavica,probadanje lagano..),jer ako neće..bojim se uopće razmišljat što sve slijedi :(
    Više od dvije godine se trudimo,ali nikako da se primi.Doktori počinju bit sumnjivi i poslali su nas razna testiranja koja su začudo sve ok.Znam,svi pričaju bolje se ne nervirati,ali ne možeš da ne razmišljaš što je problem.

Mika111
    05. Veljača 2019. 14:43

Ana drago mi je da je svs ok, samo neka bebac lijepo raste☺.
    Prekrasna koji ti je dc danas?
    Mylady koji je tebi dc danas? Ajde iznenadite nas sve pozitivnim testom
    Rastika, Angie, moje supatnice 😂😂 u lovu na zeca 😂😂, kako ste, jel gotov lov?

Mallla
    05. Veljača 2019. 14:59

Ajmo cure pokrenite te plusiće pa se možda i mi "lovci" pridružimo 😀
    Tko sve odbrojava? 

url=https://lilypie.com]

Raštika
    05. Veljača 2019. 16:46

Ajde plusici da krenu. 💪🏼 Ja sam tek na 11,12 dana do menge. Ima jos za cekati.  😉
    Sad ce bebe, pricala je mala Sanja o nama gore u Babylandu. Spremaju se bebe, sad kad krenu... 😆😆😆😆

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• bennny20
    05. Veljača 2019. 17:44

Raštika

Ajde plusici da krenu. 💪🏼 Ja sam tek na 11,12 dana do menge. Ima jos za cekati. 😉
    Sad ce bebe, pricala je mala Sanja o nama gore u Babylandu. Spremaju se bebe, sad kad krenu… 😆😆😆😆

Ahahha u Babylandu! Preporucila nas sve! Meni bi M trebaka stici 12.2. I iskreno se niti ne nadam da nece jer smo u plodnim danima uspijeli samo 2 puta uhvatiti vremena za S. Tako da ovaj mjesec cak niti. E odbrojavam...makar se potajice nadam ali realno kad razmisljam bojim se da nis. 
    Ko je jos oko mog dana dolaska M? 

• prekrasna
    05. Veljača 2019. 18:05

mika111, 26 dc, trebam dobiti za 5 dana..znam da je rano, ali nisam mogla izdrzati, naravno da je opet - napravit cu na dan ocekivane ako slucajno zakasni

• prekrasna
    05. Veljača 2019. 18:15

mylady, mika111, mallla, rastika, benny20, sretno curke, drzim fige :* 

mylady
    05. Veljača 2019. 18:15

Meni sad 28dc kao i prekrasni...sad dok čitam što pišete baš se veselim i nadam pozitivnom plusićuuuuu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.