Tata sve najbolje tebi i Sanjici nadam se da budete od sad na dalje prozivljavale lijepe trenutke❤
curke sretno :) ja sam nestrpljiva, danas cu uraditi test pa sta bude iako je rano xD
...cure,ja se iskreno nadam da bude sad možda uspjelo (bolne sise užas,temperatura,vrtoglavica,probadanje lagano..),jer ako neće..bojim se uopće razmišljat što sve slijedi :(
Više od dvije godine se trudimo,ali nikako da se primi.Doktori počinju bit sumnjivi i poslali su nas razna testiranja koja su začudo sve ok.Znam,svi pričaju bolje se ne nervirati,ali ne možeš da ne razmišljaš što je problem.
Ana drago mi je da je svs ok, samo neka bebac lijepo raste☺.
Prekrasna koji ti je dc danas?
Mylady koji je tebi dc danas? Ajde iznenadite nas sve pozitivnim testom
Rastika, Angie, moje supatnice 😂😂 u lovu na zeca 😂😂, kako ste, jel gotov lov?
Ajmo cure pokrenite te plusiće pa se možda i mi "lovci" pridružimo 😀
Tko sve odbrojava?
url=https://lilypie.com]
Ajde plusici da krenu. 💪🏼 Ja sam tek na 11,12 dana do menge. Ima jos za cekati. 😉
Sad ce bebe, pricala je mala Sanja o nama gore u Babylandu. Spremaju se bebe, sad kad krenu... 😆😆😆😆
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ajde plusici da krenu. 💪🏼 Ja sam tek na 11,12 dana do menge. Ima jos za cekati. 😉
Sad ce bebe, pricala je mala Sanja o nama gore u Babylandu. Spremaju se bebe, sad kad krenu… 😆😆😆😆
Ahahha u Babylandu! Preporucila nas sve! Meni bi M trebaka stici 12.2. I iskreno se niti ne nadam da nece jer smo u plodnim danima uspijeli samo 2 puta uhvatiti vremena za S. Tako da ovaj mjesec cak niti. E odbrojavam...makar se potajice nadam ali realno kad razmisljam bojim se da nis.
Ko je jos oko mog dana dolaska M?
mika111, 26 dc, trebam dobiti za 5 dana..znam da je rano, ali nisam mogla izdrzati, naravno da je opet - napravit cu na dan ocekivane ako slucajno zakasni
mylady, mika111, mallla, rastika, benny20, sretno curke, drzim fige :*
Meni sad 28dc kao i prekrasni...sad dok čitam što pišete baš se veselim i nadam pozitivnom plusićuuuuu.
Sortiraj odgovore
Najstariji