Lalla drzim fige da ne dodje i bude plus kad dodjes doma! 🤞🤞🤞🤞A sad uzivaj i nista od toga ne steti samo nemoj uzimat istovremeno. Par sati razmaka kroz dan i dobro je to.
Mika ja u fazi cekanja do M… Ako se nastavi tijek od proteklog perioda onda bi trebala dobiti 4.1., al posto mi je O bila 2 dana kasnije mislim ipak da ce doc oko 6.1. I nadam se da cu taman onda taj tjedan dobiti termin u Rijeci za postupak. Tako da pticatrkacica tu smo i pratimo se. Kako se ti osjecas? Ima kakvih simptoma? A sprej sam Mika nabavila u Zg, sestra mi kupila u nekoj ljekarni pored Petrove bolnici a sad napamet ne znam kojoj, pitala ju kako se zove ljekarna al ne zna ni ona. 😏 Ako se sjeti javim.
A ne osjecam nista osim umora i nadutosti al to je ionako za ocekivat s obzirom na kolicinu hrane koja je prosla kroz organizam i kolicinu ljudi koji su prosli kroz kucu. Ali svakako ne kontam radit test dok ne okasni ako okasni. A tebi zelim svu srecu ovog svijeta da bude plus i da nema potrbe za postupkom.
A meni ako bude - onda pretrage sve po redu :-)
Pticatrkacica, i u mene taj umor , ali ja sam zadnje tri noći spavala po 10-11 sati, i evo danas se probudila u podne i opet sad odspavala sat vremena 😖 inace volim puno spavati, ali ovoliko....
Koliko dugo vi pokusavate?
Curke evo i mene,imala sam stvarno naporan radni tjedan. Ovako,u petak sam bila na folikulometriji,popila Klomifen,kaže vidi nekoliko folikula,na desnom jajniku 14.8; 12.5 a na lijevom 18.3, 12.3 i nekoliko 13mm. Prošli mjesec sam imala samo 2 folikula na desnom jajniku. Sad mi je rekla da počnem piti Duphastone do 7.1 i kaže da mi ovulacija kasni,trebala je jučer biti,ali kaže akcija ponedjeljak,utorak i srijedu. Pokrit ću i četvrtak za svaki slučaj 😉
Trudilica26 ja sam danas prvi put bila na folikulometriji. 5 dan ciklusa mi je i kaže da ima folikula na oba jajnika a najveći je 8mm. Za tjedan dana mi je rekao da opet dođem s tim da je ne pijem nikakve hormone. Ako folikulometrija prođe ok, onda suprug treba obaviti spermiogram. Jeli tvoj suprug radio spermio?
Moj nije još radio,zasad nas nisu slali na ništa detaljno,ja sam sad popila drugu turu Klomifena i reagirala sam dobro,ovulacija je prošla,sad čekam 7.1. da napravim test .
Pozz cure, evo i mene opet. Danas mi je 6 dc, druga menga nakon kiretaze koja je bila 1.11. Missed ab 10+5.planiramo probati opet, naravno uz blagoslov moje dr koja mi je rekla da mogu nakon 2 ciklusa na novu trudnocu. Ima li koja od vas slicno iskusvo, vidim da ima cura koje su trudne nakon missed ab-a. Koliko ste vi cekale??
Pticatrkacica, i u mene taj umor , ali ja sam zadnje tri noći spavala po 10-11 sati, i evo danas se probudila u podne i opet sad odspavala sat vremena 😖 inace volim puno spavati, ali ovoliko….
Imam sina od sest godina i od tad pa nadalje nikad nisam kontracepciju koristila. U pocetku mi je bilo ok. Ali kako vrijeme prolazim sve sam vise paranoicna i dosta mi je vise kad bude bit ce. Jos ovaj ciklus ako stigne m,idem na pretrage.
A vi?
Pozz cure, evo i mene opet. Danas mi je 6 dc, druga menga nakon kiretaze koja je bila 1.11. Missed ab 10+5.planiramo probati opet, naravno uz blagoslov moje dr koja mi je rekla da mogu nakon 2 ciklusa na novu trudnocu. Ima li koja od vas slicno iskusvo, vidim da ima cura koje su trudne nakon missed ab-a. Koliko ste vi cekale??
Teresita, da možes odmao krenut, za svaki slučaj pričekaj još dva ciklusa, to jest da bude 3 od kiretaže...jesi ti imala nekih simptoma kod missed ab?
Mi smo čekali isto tako 2-3 ciklusa, ali nam nije odmah uspjelo, muž ima malo lošiji nalaz spermiograma...
@Ana Donna, joj da budem iskrena ne čeka mi se ni minute vise, jako sam nestrpljiva😁, dva ciklusa su iza mene, brisevi ok, dr kaze da mogu pa se vodim za tim ako tijelo nije spremno nece doci do trudnoce, no mislim da sam i vise nego spremna.
Nisam imala nikakve simptome kod missed ab-a, dapace imala sam mucnine i trbuh koji je rastao, dosla uredno na pregled i na ultrazvuku nije bilo nista za viditi od ploda, a sa 7+3 je srce uredno kucalo, no plod je po uzv bio manji pa je dr zakljucila da je bila kasnija ovulacija....
Pticatrkacica, i u mene taj umor , ali ja sam zadnje tri noći spavala po 10-11 sati, i evo danas se probudila u podne i opet sad odspavala sat vremena 😖 inace volim puno spavati, ali ovoliko….
Imam sina od sest godina i od tad pa nadalje nikad nisam kontracepciju koristila. U pocetku mi je bilo ok. Ali kako vrijeme prolazim sve sam vise paranoicna i dosta mi je vise kad bude bit ce. Jos ovaj ciklus ako stigne m,idem na pretrage.
A vi?
Oprosti vjerojatno si vec napisala, ali pratis li O nekako? I ti isto imas duge cikluse?
Mi smo u vezi 4 godine i oduvijek imamo nezasticene odnose, s tim da smo tek u 5.mj ove godine poceli bas pokušavati. Isto kao ti , iza Nove godine cemo na pretrage... ja sam imala endometriozu i ponavljajući cin 1 , ali u zadnjih godinu dana svaki pregled je prosao u redu, brisevi papa test itd.
Jos uvijek nemas nikakvih simptoma?
Ja sam takodjer prije 2 mj imala missed ab. Evo prosle su dvije menge i sad smo ovaj mjesec iskoristili plodne dane .mislim mi vec 6g pokusavamo ali nista i odem prvi put na mpo i uspije . Pa ako mi sad ne uspije ovako idemo svakako na FET ubrzo
@Ana Donna, joj da budem iskrena ne čeka mi se ni minute vise, jako sam nestrpljiva😁, dva ciklusa su iza mene, brisevi ok, dr kaze da mogu pa se vodim za tim ako tijelo nije spremno nece doci do trudnoce, no mislim da sam i vise nego spremna.
Nisam imala nikakve simptome kod missed ab-a, dapace imala sam mucnine i trbuh koji je rastao, dosla uredno na pregled i na ultrazvuku nije bilo nista za viditi od ploda, a sa 7+3 je srce uredno kucalo, no plod je po uzv bio manji pa je dr zakljucila da je bila kasnija ovulacija….
Teresita, ako se osjećaš spremnom, svakako krenite u akciju, sretno 🤞💓
Malagarava drzim 🤞 da ubrzo ugledaš plusić
Sortiraj odgovore
Najstariji