Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sofi
    28. Prosinac 2018. 11:28

Cure, imam pitanje- kupila sam vrkutu i naisla na 101 razlicitu informaciju. Nju se pije cijeli mjesec osim u vrijeme M? Tako mi je rekla teta u ljekarni ali nisam joj napominjala da planiram trudnocu, ne znam da li to ista mijenja? Planiram staviti u nju zlicicu mjesavine meda i dumbira koju sam kupila nedavno,  to joj ne bi trebalo poremetiti svojstva? Tnx :) 

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

Leli91
    28. Prosinac 2018. 12:52

Alisa

Ja sam danas radila test i negativan je,sutra bi trebala doci tako da mislim da bi se bar nesto vidjelo ali nista 😢

Alisa, vjerojatno bi test već nešto pokazao, ali nikad se ne zna, nada umire posljednja. Ja se svaki put nadam do zadnjeg trenutka dok ne dođe menga. Imaš li kakve simptome 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

• Alisa
    28. Prosinac 2018. 13:13

Nellchi imala sam grceve i probadanje u jajnicima prije par dana,grudi me bole malo na dodir i to je to od simptoma.a vidjet cu,naravno da cu ponoviti test ako ne dobijem

Alisa

Ja sam danas radila test i negativan je,sutra bi trebala doci tako da mislim da bi se bar nesto vidjelo ali nista 😢

Alisa, vjerojatno bi test već nešto pokazao, ali nikad se ne zna, nada umire posljednja. Ja se svaki put nadam do zadnjeg trenutka dok ne dođe menga. Imaš li kakve simptome

Lalla
    28. Prosinac 2018. 13:31

Grizli tnx! A zakaj se ne smije uzimat istovremeno? Ja uvijek cvaknem sve to zajedno poslije podne jer ujutro pijem Euthyrox.
    Joj ne znam dal cu se strpit do idućeg vikenda kad se vracam, ak ne dodje do Stare godine nesto cu smislit.

tata_me_zove_zlato
    28. Prosinac 2018. 13:36

Svjesna,odlicna ideja zaista,videcu vec danas da nadjem nekoga! Tako sad to deluje logicno da ne znam kako se toga nisam setila sama. Trudnicki mozak...
    Ne oticem sva sreca,nemam glavobolje,mucnine,nikakve simptome preeklampsije za sada,ali se polako oprastam od prirodnog porodjaja nazalost...ti si sada sigurna i mozes biti potpuno mirna iako krene porodjaj mada eto nema naznaka jos. 🙏😍
    Grizli,hvala,iskreno i ja verujem da cemo izgurati do tog sigurnog perioda sto Svjesna kaze,pa nije to tako daleko,bar desetak dana,dve nedelje. 🙏💗 Aurora,hvala za sobicu,jos je kompletiram,ali nadam se da ce misica uzivati . ❄

url=https://lilypie.com]

Ana Donna
    28. Prosinac 2018. 14:27

A žene jeste se raspisale :) 
    Tata, odmaraj sada, i kako su cure vec napisale nadji neku ženu da to dovrsi...ti odmaraj 😊
    Rastika želim mami brz oporavak 😘
    Svim ostalim curama koje ne-očekuju ovih dana M, drzim jakoooo🤞 💓
    Evo žene, da napišem kako sam guglala ovih dana, jer očito sam postala paranoična, i strah me neki hvata...imala sam ono missed ab prije godinu i pol, i čitam sad po forumima da znaju simptomi trudnoće 'nestati' ako nešto nije uredu. I onda se sjetim, da su meni tad stvarno prestale grudi bolit, i obujam stomaka se ništ nije znatno povećao iako sam bila u 10tt. Imala sam jake grčeve, ali sam tad mislila da je to normalno obzirom da se maternica širi. 
    A sada, ništa, nikakve simptome...grudi malkice veće, i nekad mi muka bude, ali to zato što npr ne pojedem nešto odmah ujutro, jer sam navikla doručkovat.
    Ali inače ništ, taj žuti iscjedak je još tu, čekam stalno da me cike počnu bolit, neke mučnine ma bilo što, a ono ništa...i onda razmišljam, zašto me ginek nije stavio na kontrolni ultrazvuk za 2 tj.? kad sam već imala spontani, a tek idem opet za 4 tj. 🤯
    Oprostite što sam se ovako raspisala, ali baš me to izluđuje :( mislim da cu otic do Splita privatno na Uz.

Tinchy_07
    28. Prosinac 2018. 15:56

Grizli hvala na savjetu. Ma nisam imala poima da se moze preko m građanin do nalaza. Mislim da sam bila izgubila lozinku, al budem onda sutra otisla si to aktivirat tj trazit novu. Do srijede cu malo mozak na pasu jer se zakacila s muzem i neda mi se. Nekako mislim da uvijek cim se priblizavam plodnim danima postanem samo svadljivija. A i on doljeva ulje na vatru pa je 😤
    Anna Donna nadam se da je sve u redu i da si samo paranoicna zbog loseg iskustva. Ako si u mogucnosti odi privatno cisto iz razloga sto ces se inace grist i pitat ako je sve u redu

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

_svjesna
    28. Prosinac 2018. 15:57

Ana, mislim da nisi u pravu, to nista ne mora da znaci, u istoj smo situaciji bile, i ja sam imala missed pa sam cijelu ovu trudnocu kao na iglama, a sada kada je skoro pa prosla zao mi je sto se nisam vise opustila i vise uzivala, ali te potpuno razumijem. Ja nisam imala nikakvih simptoma osim tog gadjenja na hranu koje je dolazilo i prolazilo i sve tako u krug. Svaki uzv mi je uzeo sto godina zivota dok nisam pocela osjecati bebu oko 18 tjedna, tada je lakse jer svako malo lupne i znas da je sve ok ☺️ Opusti se i smiri, ionako nista ne mozes napraviti, sve je u Bozjim rukama, ti si uradila sve sta si mogla.

Ana Donna
    28. Prosinac 2018. 16:26

_svjesna

Ana, mislim da nisi u pravu, to nista ne mora da znaci, u istoj smo situaciji bile, i ja sam imala missed pa sam cijelu ovu trudnocu kao na iglama, a sada kada je skoro pa prosla zao mi je sto se nisam vise opustila i vise uzivala, ali te potpuno razumijem. Ja nisam imala nikakvih simptoma osim tog gadjenja na hranu koje je dolazilo i prolazilo i sve tako u krug. Svaki uzv mi je uzeo sto godina zivota dok nisam pocela osjecati bebu oko 18 tjedna, tada je lakse jer svako malo lupne i znas da je sve ok ☺️ Opusti se i smiri, ionako nista ne mozes napraviti, sve je u Bozjim rukama, ti si uradila sve sta si mogla.

Svjesna, da u pravu si, sve je to sad kako bude, ne mogu utjecati...zao mi je sto nisi mogla više uzivati, ali za par tjedana ces imati svoju šečernu vunicu u rukama 💓 
    Samo me to malo nervira za pregled, mogao me stavit za 2 tj na kontrolu, kad sam vec imala spontani...možda odem privatno, čisto da se smirim malo...
    Aurora, vidiš moja mama isto nije imala mučnine, kaže mi da se super osjecala 😊

pticatrkacica
    28. Prosinac 2018. 17:36

sofi

Cure, imam pitanje- kupila sam vrkutu i naisla na 101 razlicitu informaciju. Nju se pije cijeli mjesec osim u vrijeme M? Tako mi je rekla teta u ljekarni ali nisam joj napominjala da planiram trudnocu, ne znam da li to ista mijenja? Planiram staviti u nju zlicicu mjesavine meda i dumbira koju sam kupila nedavno, to joj ne bi trebalo poremetiti svojstva? T

Da,tako se pije vrkuta. A ne smeta trudnoci,odnosno nije problem ni piti ju prva tri mjeseca. Tako su meni rekli. Al ja bi stala kad bi ugledala plus. I da,pije se tri mj.pa pauza mjesec dana. Ja pila sad pauziram. Od nje sam imala vise ovulacijske sluzi i nije mi bolna menga niti sam imala tipa pristice i sl. To mi je kao popravila. Samo pripazi ne reagira svacije tijelo isto. Odnosno ne sikiraj se ako ti skrati ciklus dane trajanja menge i sl.samo ju prestani pit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.