Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    27. Prosinac 2018. 22:17

Nellchi i tebi zelim da javiš plus za koji dan.
    Moonshine slazem se s grizli, da je trudnoca u pitanju test bi ti do sada svakako bio pozitivan, pij antibiotik koji ti je doktorica propisala da se rijesi upala.

Grizli
    27. Prosinac 2018. 23:53

Mika ma ne kuzim se ja u sve nego sam vec toliko dugo u tome svemu da neke stvari jednostavno sam upamtila sto sam negdje procitala, a ako n3znam odem saznat. 😉 Neznanje je najveca bolest. Sprej najbolje uzimat izmedju obrok da peodje dovoljne vremena izmedju zadnjeg obrok i spreja i slijedeceg. Najbolje 30 min nakon nemoj nista jesti a piti ako bas trebas onda vodu. Ja isto sad uzimam vitamin D u spreju pa proucavala kako najbolje djeluje. Odlucila malo da si popravim cak i ako mi je u granicama normale nece stetiti mjeaec dana uzimanja. I sprejas ispod jezika. Ja njega npr uzmem ujutro nakon cca 1h nakon dorucka, a prije marende. Iza marende uzmem andol 100, a tokom rucka prenatale. Tako da moze se kombinirat nije problem nemaju utjecaja jedan na drugi. S time da ovi prenatali sto pijem bas i nemaju vit.D al ti pijes samo folat tako da nema problema. 

Lalla
    28. Prosinac 2018. 08:32

Ja pijem folacin, vitamin d3 i selen od solgara. To valjda nista ne steti plodu u slucaju trudnoce?
    Meni je danas 26 DC! U niskom sam startu 😉 Zadnje menge: 24,24,24,26,26,25.... Osjecam grceve dole i u krizima, moguce da dolazi menga. 
    Problem je sto sam kod svekrve u drugom gradu pa mi nije ugodno radit test. Ni nemam ga.

Mika111
    28. Prosinac 2018. 08:47

Grizli hvala ti puno, odmah danas idem do ljekarne i kupujem vitamin d, da se sto prije poprave vrijednosti buduci planiramo ovaj ciklus krenuti ponovno raditi na trudnoći, bas mi je jucer pocela m.
    Lala ja mislim da nista od navedenog ne skodi ali vidjet ces jos što Grizli kaže, ona se više kuzi od mene. Želim ti da za koji dan javiš lijepe vijesti.
    Grizli u kojoj si ti fazi sada?

pticatrkacica
    28. Prosinac 2018. 08:52

Pina i Nellchi pratim vas. Meni menga treba dodji 04.01. Drzim nam fige svima <3

Mika111
    28. Prosinac 2018. 08:54

Grizli gdje si ti nabavila taj sprej? Ja sad zovem ljekarne po gradu i nitko ga nema

Raštika
    28. Prosinac 2018. 10:16

Mika proguglaj da li ima vit D kuca caja u Makarskoj. Ili iskopaj broj pa ih nazovi. Oni imaju svakakvih vitamina i dobre stvarcice imaju. 😉 Samo upisi kuca caja makarska a mislim da mu je pravi naziv Zdravi bili. Ako nadjes kod njih ja cu ti uzeti i poslati. I ako nisam dole sad imam koga poslati da obavi to. 😉
    Sjetila sam se njih jer me je sinoc prijatelj zamolio da mu uzmem caj za dijabetes kojeg je samo kod njih nasao. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Grizli
    28. Prosinac 2018. 10:32

Lalla drzim fige da ne dodje i bude plus kad dodjes doma! 🤞🤞🤞🤞A sad uzivaj i nista od toga ne steti samo nemoj uzimat istovremeno. Par sati razmaka kroz dan i dobro je to.
    Mika ja u fazi cekanja do M... Ako se nastavi tijek od proteklog perioda onda bi trebala dobiti 4.1., al posto mi je O bila 2 dana kasnije mislim ipak da ce doc oko 6.1. I nadam se da cu taman onda taj tjedan dobiti termin u Rijeci za postupak. Tako da pticatrkacica tu smo i pratimo se. Kako se ti osjecas? Ima kakvih simptoma? A sprej sam Mika nabavila u Zg, sestra mi kupila u nekoj ljekarni pored Petrove bolnici a sad napamet ne znam kojoj, pitala ju kako se zove ljekarna al ne zna ni ona. 😏 Ako se sjeti javim. 

Mika111
    28. Prosinac 2018. 10:55

Raštika i Grizli hvala na trudu, ipak sam uspjela naci ljekarnu gdje imaju taj sprej vitamina D tako sa poslijepodne idem po to. 
    Tko zna Grizli, mozda ti ne bude ni trebao postupak u 1.mj., drzim fige😄😄

• Alisa
    28. Prosinac 2018. 11:27

Ja sam danas radila test i negativan je,sutra bi trebala doci tako da mislim da bi se bar nesto vidjelo ali nista 😢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.