M nije došla, a nemam nikakve simptome, po aplikaciji kasni 2 dana
Pokušat ću učitat učitat sliku poslje, miša mu, luda sam haha
Joooj Anaaaaa 💗🙏 nema veze,ako je vidis,tu je 💝Boze kako sam se obradovala!!!💪😁😍
url=https://lilypie.com]
Grizli,uf,neka je,nek dodje jos ovaj mesec,zadnji put u godini 😕
url=https://lilypie.com]
Tata ma ja još ne vjerujem, takva sam, zovem sestru da mi potvrdi, ne zelim se još radovat jer sam se sto put razočarala :/
Danas je 16 dpo jel moguće da je tako svijetla crta? Tata jel tebi bila baš tamna ili skroz svijetla? Oprosti, ali baš sam zbunjena trenutno
Ana Donna + je + . Potamni ce on <3 ja mislim da je to to,da ne cestitamo unaprijed okaci nam sliku nekako. Ponovi test ujutro.
Moja m treba stici u ponedjeljak. I sad naravno ja sebi stvorim pritisak. Imam sutra domjenak s ekipom na poslu. I kontam,sta ako sam trudna. Onda ne bi sutra trebala popit ni kap vina. I kao odi ja odradit test. 10dana je od ovulacije. Nije da smo bas bili aktivni ovaj mj. I naravno spremim se ja jutros radit test. I ne mogu. Ne mogu piskit od pritiska. Tako da ga nisam napravila jer se ne mogu popiskit. Sreca,nisam test otvarala kontala u casu. I sad zurim na posao i stomak me boli jer se nisam popiskila,a cak sam i slavinu odvrnula da potaknem psihu. Ludo zensko.
Ana čekamo sliku😊, ali ako kazes da vidi sjenu onda bi to moglo biti to ☺☺☺☺☺
Ajme Anna, neću čestitat unaprijed ali.... i sjena je plus! Samo neka sjena pređe u pravu pozitivnu tamnu crtu, a hoće.
Ne mogu vjerovati da vaše plusiće proživljam kao da su moji, svaki put. Baš lijep osjećaj.
Ajde vrijeme je da raščistimo ovaj dio foruma za ovu godinu, da se premjestimo na bolji dio foruma, vrijeme je za godišnju čistku!
Da napravim i mali apdejt svog stanja.... uf, ja ovaj ciklus opet mogu kupiti uloške čini mi se... bilo je sexa taman nekako su počeli plodni dani, pobjegli smo u šumu... e ali kad bi po aplikaciji gledala datum ovulacije, nismo pokrili najbitnije dane. E sad... ono što mene maaaaalko kopka kao jest da ni dan po aplikaciji kad je bila O ni dan poslije ja nisam imala ama baš nikakve bolove. Kao da je izostala, što je i moguće. Nemam pojma, svaki mjesec ja O osjetim ne mogu je fulat. Ali... u nedjelju dok smo se vraćali autom je mene počeo boliti trbuh a to je bio 11.dan ciklusa. Ne znam da li je to bila malo ranija O, da li me je počelo boliti malo od sexa, hladnoće, nemam pojma... Nakon toga mojih ovulacijskih bolova nije bilo.Bumo vidli šta će na kraju biti. Ako je kojim slučajem bila ranija O, pokriven je i taj dan i dan prije. A šta je to bilo možda nikad nećemo saznati. Ali uglavnom, ovaj ciklus se nemam šta pipkat po cickama, tražit simptome, nema od ovog mjeseca ništa nekako osjećam.Idući plodni dani bi mi trebali pasti nekako na novu godinu pa ono, malo vina, malo smijeha, malo sexa pa možda bude dobitna kombinacija.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ajmeeee koje divno jutro Ana!!!!
Joj sliku , kako cemo do slike da vidimo? :/ nece da ucitava slike..
Koji test si radila???i koji je danas ti dc?
E cure sad cu pokusat preko kompa prebacit sliku, nesta cu iskemijat :)
Radila sam onaj kineski test preko ebaya, danas mi je 29dc, a po aplikaciji sam trebala dobit prije 2 dana 🤷
Ajme neće ni preko kompa, pa izludit ću, ta tehnologija...poslala sestri sliku ona isto vidi sjenu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji