Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    15. Studeni 2018. 07:40

Jednom sam samo osjetila implantaciju al bila je to bas trenutna bol jaka i nakon nje je ostao osjecaj kao punoce dole u trbuhu, blagi grcevi al konstantno. Ovo iskreno mislim da nije implantacija, bo mozda se varam pa je to neka nova dimenzija osjecaja. Pozitivna lh trakica mi je bila na 11dc, dakle O je bila pretpostavljam sa 12 na 13dc po simptomima koje sam imala. A oni grcevi su bili 21-22dc. Muz mi govori sve je to normalno,onako sarkasticno, jer sto god pitam na humanoj njima je sve normalno, a meni iskreno nista vise nije normalno. Sto god bilo, ako vec ne moze biti najbolja opcija nek bar ta M dodje opet tocno 28dc da mi se ustale cklusi. 
    Sofi ti mozes vec i test napraviti ako ti kasni 3 dana.

sofi
    15. Studeni 2018. 07:57

Grizli

Jednom sam samo osjetila implantaciju al bila je to bas trenutna bol jaka i nakon nje je ostao osjecaj kao punoce dole u trbuhu, blagi grcevi al konstantno. Ovo iskreno mislim da nije implantacija, bo mozda se varam pa je to neka nova dimenzija osjecaja. Pozitivna lh trakica mi je bila na 11dc, dakle O je bila pretpostavljam sa 12 na 13dc po simptomima koje sam imala. A oni grcevi su bili 21-22dc. Muz mi govori sve je to normalno,onako sarkasticno, jer sto god pitam na humanoj njima je sve normalno, a meni iskreno nista vise nije normalno. Sto god bilo, ako vec ne moze biti najbolja opcija nek bar ta M dodje opet tocno 28dc da mi se ustale cklusi.

Cekam 08:15, da ne uletim u Muller bas ono u 08:00 kad otvore😂  imam nekakav minusativan predosjecaj.. 😩 optimizam od zene😩 ali rade cu i minus vidjet nego ovako cekati i razmisljati kad ce.. bolovi su prosli svi, kao sta je Grizli rekla, kao da je htjela doc pa se predomislila 😂😂

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

• Elenicaa20
    15. Studeni 2018. 08:34

sofi

Grizli

Cekam 08:15, da ne uletim u Muller bas ono u 08:00 kad otvore😂 imam nekakav minusativan predosjecaj.. 😩 optimizam od zene😩 ali rade cu i minus vidjet nego ovako cekati i razmisljati kad ce.. bolovi su prosli svi, kao sta je Grizli rekla, kao da je htjela doc pa se predomislila 😂😂

Uh znam kako ti je...Meni danas 6 dan kasnjenja nje nigdje.Jucer test radila negativan...Tebi zelim svu srecu da ugledas.plusic.Sinoc pred mrak bas jaki grcevi neki kao da ce doci i prestadose i evo opet nikakvih bolova...to mi je bas cudno nikad mi se nije desavalo a negativno

sofi
    15. Studeni 2018. 09:03

Veliki ogromni - 😩😵

♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

9/2019 M-Tese 0.

• Elenicaa20
    15. Studeni 2018. 09:09

sofi

Veliki ogromni - 😩😵

Znam kako ti je...😑😑Koliko vi radite na bebi?

sofi
    15. Studeni 2018. 09:15

Elenicaa20

sofi

Veliki ogromni - 😩😵

Znam kako ti je…😑😑Koliko vi radite na bebi?

Ovo je 10 ciklus 😐😐😐😐

9/2019 M-Tese 0.

• Elenicaa20
    15. Studeni 2018. 09:18

sofi

Elenicaa20

sofi

Veliki ogromni - 😩😵

Ovo je 10 ciklus 😐😐😐😐

Valjda ce i nama nekad upalit.Najgore je kad zakasni pa se covjek ponada.Meni je prvi put da mi ovoliko kasni i mislim da to nije oke uopste ipak 6 dana....

sofi
    15. Studeni 2018. 09:26

Elenicaa20

sofi

Elenicaa20

sofi

Veliki ogromni - 😩😵

Ovo je 10 ciklus 😐😐😐😐

Valjda ce i nama nekad upalit.Najgore je kad zakasni pa se covjek ponada.Meni je prvi put da mi ovoliko kasni i mislim da to nije oke uopste ipak 6 dana….

Nadamo se 😢 meni su ciklusi uvijek bili 28 dana tocno, prosli mjesec pomaknulo se na 30, racunala sam radi prehlade i temperature, ovaj mjesec vec 32 dan danas.. vise ne mogu lijepo izracunati ni ovulaciju kad Boga pitaj koliko ce trajat sljedeci😩 

9/2019 M-Tese 0.

nopobo
    15. Studeni 2018. 09:43

Drage cure, Elenicaa20 i sofi, znam kako Vam je. Evo mi pokušavamo ima godina dana. Inače ciklusi uvijek uredni i točni, 30 dana, zadnja ciklus M mi stigla na 35. dan, a ovaj ciklus kako stvari stoje će opet. Taman se ponadam i poveselim....a kad ono ništa. Danas mi je 35 dan i evo malo prije su počeli znani grčevi i nelagoda, tako da sam sigurna dobiti svaki čas. Užas. Već sam skroz dišperana i lagano ruke dižem od svega.

S time da meni M nema razloga kasniti jer nisam pod stresom, ne pušim, pazim što jedem i nemam problem s hormonima ni kg....

• Elenicaa20
    15. Studeni 2018. 09:49

nopobo

Drage cure, Elenicaa20 i sofi, znam kako Vam je. Evo mi pokušavamo ima godina dana. Inače ciklusi uvijek uredni i točni, 30 dana, zadnja ciklus M mi stigla na 35. dan, a ovaj ciklus kako stvari stoje će opet. Taman se ponadam i poveselim….a kad ono ništa. Danas mi je 35 dan i evo malo prije su počeli znani grčevi i nelagoda, tako da sam sigurna dobiti svaki čas. Užas. Već sam skroz dišperana i lagano ruke dižem od svega.

S time da meni M nema razloga kasniti jer nisam pod stresom, ne pušim, pazim što jedem i nemam problem s hormonima ni kg….

U kene su uvijek bili tacne menst.Cak dolazide 1-2 dana ranije.Prosli mj 3 dana kasnjenja s tim da su menst bolovi bili prisutni tako da sam znala.da ce doci 100%.I uvijek ti bolovi krenu prije dolaska menst.Sada nista.Skroz drugaciji grcevi..Sinoc bas jaki neki kontala sam evo je.I evo nista danas nikalvih bolova...Stvarno ne znam sta se desava..Kao sto kazes nemam stresa ne pusim ama bas nijedan razlog.da.ovoliko kasni...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.