Draga Mono, drago mi je da si se javila, sjecam te se od prije godinu dana kada si mi medju prvima odgovorila na sve moje nedoumice kada sam imala prvi spontani. Evo sada fino napredujemo, vidim i ti si postala mama, to je divno. ❤️
Ti i Grizli ste dobri duhovi ove teme ☺️
Pozdrav curke.
Sutra bi trebala dobit M. Tako mi i reko gin. Na ultrazvuk u ponedjeljak. Danas mi nije nikako dobro tako me glava boli i vec sam se 3 puta ispovracala. Nikad mi tako nije bilo prije M. Temp. mi je 37.1 zasto mi sad tako lose od jutra neznam. Jel to moze bit tako prije M?
Mono,konacno si stigla javiti se!😊 poslednje info o tebi i tvojoj bebi pre par meseci.Kako ste sada?
Evo i ja curu cekam sa velikim nestrpljenjem.Vodjena tvojim iskustvom,svaki pokret pratim.Sreca,,aktivna je beba jako,pa mi jos nije davala razlog za zabrinutost.
Zaista te se cesto setim.
url=https://lilypie.com]
Žene drage.Meni kasni danas 5 dan.Sad radila test negativan.Sta može biti?Ne osjećam ništa što bi bilo upala i sl.Prosli mj kasnila 3 dana ali sam imala sve simptome menst.Ovaj mjesec ništa.Pomalo stomak zaboli ali nisu simptomi kao što mi budu menst.Sta može biti?test je negativan.Muz je bio kući oko 25.10 možda do 30.10
Jel možda rano za test?Stvarno sam očajna baš sam se ponadala kad ono negativan....
Elenica, a kada i imala zadnju M? Ovulaciju?
Zadnja menst bila 9.10 i traje 5 dana svaki put...Ovulacija po kalendaru 26...Najgore je što nema simptoma kao svaki put kad menst treba doći.I već 5 dana kasni
Elenica, a kada i imala zadnju M? Ovulaciju?
Zadnja menst bila 9.10 i traje 5 dana svaki put…Ovulacija po kalendaru 26…Najgore je što nema simptoma kao svaki put kad menst treba doći.I već 5 dana kasni
Predlazem da pricekas dva dana, pa napravis opet test, sve je moguce🤗
Ps: mozda ti je ovulacija kasnije bila,recimo meni je bila na 21 dan ciklusa.
Ps: mozda ti je ovulacija kasnije bila,recimo meni je bila na 21 dan ciklusa.
Nadam se...Toliko nade i onda sve padne s tim testom.Sacekat ću još 2-3 dana ako ne dođe.. Ako neko ima iskustva nek piše šta može bit😞
Dakle... Danas nis nisam obavila osim hrpe uputnica opet. Po zakonu na teret hzzo imamo pravo 1 godisnje papa test i to na nacin da prodje datum od zadnjeg papa test. Meni to tek treba proc za 15 dana tako da nista nisam obavila nego moram cekat 12 mj. A da stvar bude bolja rekla mi gin da po novom cemo imat pravo samo svakih 3 godine na papu... Ocito muskima u vladi smeta da zena ima vise i zive dulje pa nam ukidaju redovite preglede. Sad cekam M pa onda iducu pa onda tek sve preglede i pretrage. Strpljen spasen!
Elenica dobro dosla, ko sto je Alea napisala moze biti kasna O, moze biti i sporiji pocetni rast hcg, a i ovisi koji test si uzela. Ako ne dobijes ponovi za 2 dana ako i onda bude - ( a ja ti od srca zelim +) jave se gin da te posalje vaditi krv
Sortiraj odgovore
Najstariji