Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Andeo26
    13. Studeni 2018. 14:33

aloha

Andeo26

Hvala zenice. Sretno i vama. Sa koliko tj ste išle na prvi pregled?

Ja sam zadnju menstruaciju imala 09.10.2018. i sad u četvrtak 15.11.2018. imam pregled…nek nam je sretno…
    Kad si ti imala zadnju menstruaciju?

1.10. Jutros zvala ginekologicu pa mi je rekla sestra da ce mi dati da obavim odmah laboratorij. Ona ce me naručiti i onda cu vjerovatno poslije nalaza njoj. Sretno i tebi 

• Andeo26
    13. Studeni 2018. 14:34

baby

Andeo26

Raštika

Jutro Andeo! Ma jel to pozitivan test…. 😁😁❤️❤️❤️❤️❤️ Nije dobro nego najbolje jutro onda! 🙋🏽

Najbolje tako je. Nakon tri mj pokušavanja. Presretna sam 😍😍

Čestitam 😘

Hvala 😘

Grizli
    13. Studeni 2018. 16:25

Teresita moguce je dobiti mengu rano nakon spontanog, a isto tako moguce je da imas jos kontrakcije. Brz opravak u svakom slucaju.
    Curke jel zna koja dal se papa test moze raditi ako se dobije menga? Imam grceve ko da cu dobiti iako mi ne tek 23dc, a sutra bi morala ici papu odraditi da mi nalaz stigne prije postupka slijedeceg. 😏
    Magica kako si ti? Jesi dobila na kraju?

• Babylove
    13. Studeni 2018. 16:34

Evo da i tu javim da sutra pocinjem sa pikanjem..
    A vidim da zmtunima novi plus pa cestitam 🤞🤞🤞
    Lijepe vijesti samo neka se nastave...
    Grizli neznam za to.. ali mene nisu trazili novu papu za novi postupak ( iako sam ju ja napravila zbog sebe jer je prosla godina.. i trebala.bi mi uskoro biti gotova)
    Kada ti kreces ponovo?

Ana Donna
    13. Studeni 2018. 16:49

Grizli nažalost ti ne znam za to, jesi možda pronašla nešto na netu da piše? 
    Evo zvala sam danas Firule, cure moje, 56 puta!! Znači nitko se ne javlja, dobila sam broj na koji trebam zvati da se naručim na prvi pregled. Jer nije mi Split baš blizu, a sad cu morat otić samo da bi se upisala za pregled 🤯 

Monikaharmonika
    13. Studeni 2018. 16:51

Grizli

Teresita moguce je dobiti mengu rano nakon spontanog, a isto tako moguce je da imas jos kontrakcije. Brz opravak u svakom slucaju.
    Curke jel zna koja dal se papa test moze raditi ako se dobije menga? Imam grceve ko da cu dobiti iako mi ne tek 23dc, a sutra bi morala ici papu odraditi da mi nalaz stigne prije postupka slijedeceg. 😏

Grizli ne može se raditi Papa test jer onda uzorak nije za intetpretaciju. Eritrociti prekriju stanice i ne vide se stanične strukture. 

Grizli
    13. Studeni 2018. 16:55

Tnx Monika to sam si i mislila jer mi izgleda logicno al reko da provjerim. Jer znam da briseve isto ne moze. Nis ako dobije morat cu otkazat sto cu. I molit boga da ili dodje na vrijeme ili da zatrudnim prirodno... Hahaha... 
    Babylove u 1 mj idem opet. Ovisno sad kako mi budu te menge, jer ako ju sad dobije opet mi se ciklus posemerio i to je za izluditi. A do prije godinu dana tocan u minutu bio. 
    Ana Donna jel nemaju neko centralno narucivanje, fax, mail???

• Alea
    13. Studeni 2018. 17:16

Cestitke na plusicu Andjeo🤗🤗

Ana Donna
    13. Studeni 2018. 17:21

Grizli

Tnx Monika to sam si i mislila jer mi izgleda logicno al reko da provjerim. Jer znam da briseve isto ne moze. Nis ako dobije morat cu otkazat sto cu. I molit boga da ili dodje na vrijeme ili da zatrudnim prirodno… Hahaha…
    Babylove u 1 mj idem opet. Ovisno sad kako mi budu te menge, jer ako ju sad dobije opet mi se ciklus posemerio i to je za izluditi. A do prije godinu dana tocan u minutu bio.
    Ana Donna jel nemaju neko centralno narucivanje, fax, mail???

Grizli dala mi mail med.sestra od mog ginek, već sam poslala...a sad kad ce odgovorit, boga pitaj🤔.vidit cu još sutra ....a može netko otić i upisat me za termin umjesto mene, ali stvarno mi se to ne da nekog pilat, da gubi svoje vrijeme

• Magica
    13. Studeni 2018. 17:34

Grizli

Evo ja sam dobro jos nisam dobila 15.11 bi trebala. Tako da cekam da dobijem pa da iznova oped pocnemo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.