Curke pitanjce jel se dogodilo kojoj da ima grceve ko da ce dobiti mengu, traju cca 24h i onda nestanu ko da ih nikad nije ni bilo. Meni inace kad osjetim te bolove menga obicno dodje u roku 24 h najvise. A meni prekjucer poceli popodne grcevi,jucer me bas bolilo i bila 100% da cu ujutro procurit, medjutim danas nista, nikakvih bolova a ni M. Mislila sam da sam sve varijante simptoma pms isprobala al ocito nisam. 🤔
Grizli koji ti je dc? Jel ti grčevi mogu možda biti od tih ljekova što uzimaš? IliImožda nešto drugo? 😊 sad kad sam dobila M imala sam 2 dana grčeve, i onda mi došla sljedeći dan...
Grizli, koji ti je dc? Meni zvuci kao da bi mogli biti implantacijski...ja sam tako u prosloj trudnoci negdje osmi dan od ovulacije imala vas bolove kao pred M samo 1 dan i onda prestalo, odmah sam znala da je implantacija kad ih drugi dan nije bilo a nije bilo ni M. Drzim fige☺
24dc mi je danas. Trenutno ne uzimam nista od lijelova i hormona. Jedino maticnu mlijec ujutro al to sam i ranije znala uzimat pa nije se to dogadjalo. Prvo me zabrinulo da cu prerano dobiti kad me pocelo boliti al sad me zbunilo. Mene tako najvise 1 dan imam grceve prije M blage i onda kad dodje M sam smrt na dopustu od bolova. Sad se fino vec pripremila sa ketonalima al nista bol nestala skroz na skroz. Bo! I obicno dok imam tu bol sam napuhana i imam bar 1 kg vise a sad nista, normalna tezina. Kao ono mislila je doc pa se predomislila na par dana.
Mozda je stvarno implantacija, ako ne dođe kroz par dana pripremi testic😀.
Curke pitanjce jel se dogodilo kojoj da ima grceve ko da ce dobiti mengu, traju cca 24h i onda nestanu ko da ih nikad nije ni bilo. Meni inace kad osjetim te bolove menga obicno dodje u roku 24 h najvise. A meni prekjucer poceli popodne grcevi,jucer me bas bolilo i bila 100% da cu ujutro procurit, medjutim danas nista, nikakvih bolova a ni M. Mislila sam da sam sve varijante simptoma pms isprobala al ocito nisam. 🤔
✌ upravo, jucer i danas grcevi nesnosni nepodnosljivi..inace tako bude prvi dan, ali nakon sta procurim.. 31 dc danas, od uobicajenih 28 duljine ciklusa, a prestade me sve bolit popodne danas, M nema...
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Grizli koji ti je dan nakon O? Moglo bi ti grčevi biti tje grčevi 🤞🤞💓
Grizli ja svaki mjesec imam tako grceve i ponadam se da je implatacija kad ono sipak,dodje M za dva dana.
Sad sam vec navikla da su to PMS simptomi,ali duboko se nadam i drzim velike fige da je kod tebe to to! 😍
I da ako si uz te grceve imala jos bol u ledima i preponima to ti je dobar znak,tako su bar meni rekle frendice koje su imale impl grceve!sretno! 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji