Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    14. Studeni 2018. 15:33

A kasnjenje memge moze biti od svacega- da nije bilo O, policisticnih jajnika, veliki stres, nagla promjena klime ili vremenske zone, dijeta, nagli gubitak kila, neki cajevi tj biljke ako si uzimala, pretilost... Svasta moze biti tesko je to sad samo ovako reci zato najbolje da pricekas pa onovis ako ne dobijes. A najgore sto vecini se dogodilo kad krene planirat bebu ciklus koji je bio uredan i redovit pocne zezat, kasniti isl. I to je normalno psiha i hormoni se poigraju s nama

• Elenicaa20
    14. Studeni 2018. 15:41

Grizli

A kasnjenje memge moze biti od svacega- da nije bilo O, policisticnih jajnika, veliki stres, nagla promjena klime ili vremenske zone, dijeta, nagli gubitak kila, neki cajevi tj biljke ako si uzimala, pretilost… Svasta moze biti tesko je to sad samo ovako reci zato najbolje da pricekas pa onovis ako ne dobijes. A najgore sto vecini se dogodilo kad krene planirat bebu ciklus koji je bio uredan i redovit pocne zezat, kasniti isl. I to je normalno psiha i hormoni se poigraju s nama

Imala.sam onaj iscjedak koji se razvlaci tako da mislim da je ovulacija bila...Nikakve cajeve ne pijem..Ne znam sta se desava.Ako ne dode za 2-3 dana p9novit cu test a onda se narucit kod doktora.Mi radimo na bebi 4 mj toliko smo u braku i nije se nikako poremetila do sad.Prije je sve dolazila 1-2 ranije i uvijek sam imala simptome dolaska...A sad je skroz drugacije...Toliko nade a nista...

• Elenicaa20
    14. Studeni 2018. 15:43

Grizli

Dakle… Danas nis nisam obavila osim hrpe uputnica opet. Po zakonu na teret hzzo imamo pravo 1 godisnje papa test i to na nacin da prodje datum od zadnjeg papa test. Meni to tek treba proc za 15 dana tako da nista nisam obavila nego moram cekat 12 mj. A da stvar bude bolja rekla mi gin da po novom cemo imat pravo samo svakih 3 godine na papu… Ocito muskima u vladi smeta da zena ima vise i zive dulje pa nam ukidaju redovite preglede. Sad cekam M pa onda iducu pa onda tek sve preglede i pretrage. Strpljen spasen!
    Elenica dobro dosla, ko sto je Alea napisala moze biti kasna O, moze biti i sporiji pocetni rast hcg, a i ovisi koji test si uzela. Ako ne dobijes ponovi za 2 dana ako i onda bude - ( a ja ti od srca zelim +) jave se gin da te posalje vaditi krv

To je taj...raden u 1 h danas.Znam da je bolje jutarnji ali ja sam ga uradila danas
    To je taj...raden u 1 h danas.Znam da je bolje jutarnji ali ja sam ga uradila danas
  • Elenicaa20
    14. Studeni 2018. 15:46

I da kazem da je mu stalno na poslu vani dode samo mjesecno 4-5 dana pa.toliko imamo vremena...Mislila sam da je ovaj put upalilo ali eto...

• Elenicaa20
    14. Studeni 2018. 15:47

Muž****

Grizli
    14. Studeni 2018. 16:52

A gle posto ti 5 dana kasni najcesce onda nema veze u koje doba dana ga radis. Al provjeri ti jos jednom npr petak ujutro. Sretno! Koliko godina imas? 

• Elenicaa20
    14. Studeni 2018. 17:13

Grizli

A gle posto ti 5 dana kasni najcesce onda nema veze u koje doba dana ga radis. Al provjeri ti jos jednom npr petak ujutro. Sretno! Koliko godina imas?

22 godine...Uh ako ne dode za 2 3 dana a test opet negativan onda doktoru da vidim sta je...

Grizli
    14. Studeni 2018. 17:44

Da najbolje da procekas onda koji dan pa ako opet bude negativan idi kod gin, obicno je bezazlen razlog al nas koji zelimo bebu muci to. Jos si mlada pa nemoj odmah pomislit da je neuspjeh ako odmah nisi ostala trudna, normalno je i do 1 godine pokusavat prije uspjeha s time da u tom periodu bas svaki mjesec imas odnosne u plodnim danima, a kod vas je bas tesko kad ti muza nema svaki mjesec bas lad ga trebas. Al sretno i nedaj se obeshrabriti ako ne uspje ovaj mjesec, a ja ti zelim ipak veeeeliki pkus za 2 dana. Javi kako je zavrsilo.

Lemon
    14. Studeni 2018. 19:19

Mono i ja sam stara, nakon par neuspjelih trudnoća skupljamo papire za ići van na potpomognutu. Nadam se da ste ti i malena dobro 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Elenicaa20
    14. Studeni 2018. 19:32

Grizli

Da najbolje da procekas onda koji dan pa ako opet bude negativan idi kod gin, obicno je bezazlen razlog al nas koji zelimo bebu muci to. Jos si mlada pa nemoj odmah pomislit da je neuspjeh ako odmah nisi ostala trudna, normalno je i do 1 godine pokusavat prije uspjeha s time da u tom periodu bas svaki mjesec imas odnosne u plodnim danima, a kod vas je bas tesko kad ti muza nema svaki mjesec bas lad ga trebas. Al sretno i nedaj se obeshrabriti ako ne uspje ovaj mjesec, a ja ti zelim ipak veeeeliki pkus za 2 dana. Javi kako je zavrsilo.

Bas nas muci...Ja sve mislim nesto nije uredu ali kad odem doktoru i odradim sve nalaze bar da znam na cemu sam.Ma bilu smo mi u dugoj vezi od 3 godine i tad smo kor metodu prekinutog snosaja.I nikaf nismo ni razmisljali o bebi.A sad se vec pitam zasto nam se nije nekad omaklo...Sve negativne misli

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.