Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    13. Studeni 2018. 09:29

Zdravo cure, ma lijepe male bebe i plusic bogme, svaka cast ❤️
    Mika, inzulinsku sam otkrila prije spontanog, kad sam zatrudnila prvi put vec sam bila pod terapijom tako da su mi to iskljucili kao uzrok spontanog, pretpostavljaju da je bila trombofilija. U ovoj trudnoci sam cijelo vrijeme na terapijama i zasad je sve ok, ne pazim mnogo ni sta jedem, opustena sam po tom pitanju.
    D vitamin nisam radila. Ali inzulinsku svakako napravi, da vidis situaciju. Ja imam klasican PCOS, tako da su me odmah na to slali. 

Ana Donna
    13. Studeni 2018. 09:35

Andjeo čestitam 💓

Monika prekrasna slikica 💓💓💓💓

pticatrkacica
    13. Studeni 2018. 10:28

Andjeo, cestitam i zelim ti uspjesnu,skolsku trudnocu.
    Ove slikice sa ultrazvuka su me raznjezile. 
    Svima puno srece <3 

• Andeo26
    13. Studeni 2018. 11:22

Hvala zenice. Sretno i vama. Sa koliko tj ste išle na prvi pregled?

• Alisa
    13. Studeni 2018. 11:32

Svim curama koje su ugledale plusic velike cestitke! 😘
    Meni je danas 22 dc a jucer popodne me uhvatila neka treskavica i izmjerim si temp 37.2,danas kao da nista nije bilo,a temp pala na 36.7..nemam pojma sta bi to moglo biti,nisam prehladena ni nista.. 😕

Mika111
    13. Studeni 2018. 11:44

Svjesna drago mi ne da je kod tebe sve u redu. Ja nemam PCOS, ovulaciju imam svaki mjesec, prepoznam ju po cervikalnoj sluzi, ali napravit cu hos to pa da sam mirna

Raštika
    13. Studeni 2018. 11:51

Cure, hvala na informacijama. Tako sam si nekako i pomislila da se ne gleda temp dok je neka upala   😉 
    A sto je najbolje, ostala sam lezat nakon mjerenja u krevetu jos nekih pol sata i odem opet izmerit i nemam ju. A probudila sam se u znoju, smrcam, kisem i ne osjecam se bas najbolje. 
    Bas steta, ufurala sam se u mjerenje. 
    Pijem svako malo nesto za imunitet ali stalno i kupim nesto. U mjesec dana mislim da mi j e dva puta udarilo na sinuse. Ali i ovo vrijeme ima utjecaj, ne znam kako je kod vas ovdje je svaki dan sunce i temp 20. Preznojim se tokom dana deset puta a navecer lozim vatru. 😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• baby
    13. Studeni 2018. 12:31

Andeo26

Raštika

Jutro Andeo! Ma jel to pozitivan test…. 😁😁❤️❤️❤️❤️❤️ Nije dobro nego najbolje jutro onda! 🙋🏽

Najbolje tako je. Nakon tri mj pokušavanja. Presretna sam 😍😍

Čestitam 😘

• aloha
    13. Studeni 2018. 13:30

Andeo26

Hvala zenice. Sretno i vama. Sa koliko tj ste išle na prvi pregled?

Ja sam zadnju menstruaciju imala 09.10.2018. i sad u četvrtak 15.11.2018. imam pregled...nek nam je sretno...
    Kad si ti imala zadnju menstruaciju?

teresita
    13. Studeni 2018. 14:24

Pozdrav zene drage, danas mi je 14 dana od kiretaze( missed ab 10+4), osjecam laganu tupu bol u donjem dijelu trbuha( kao da cu dobiti mengu), da li se ijedna susrela s tim??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.