Zdravo cure, ma lijepe male bebe i plusic bogme, svaka cast ❤️
Mika, inzulinsku sam otkrila prije spontanog, kad sam zatrudnila prvi put vec sam bila pod terapijom tako da su mi to iskljucili kao uzrok spontanog, pretpostavljaju da je bila trombofilija. U ovoj trudnoci sam cijelo vrijeme na terapijama i zasad je sve ok, ne pazim mnogo ni sta jedem, opustena sam po tom pitanju.
D vitamin nisam radila. Ali inzulinsku svakako napravi, da vidis situaciju. Ja imam klasican PCOS, tako da su me odmah na to slali.
Andjeo, cestitam i zelim ti uspjesnu,skolsku trudnocu.
Ove slikice sa ultrazvuka su me raznjezile.
Svima puno srece <3
Svim curama koje su ugledale plusic velike cestitke! 😘
Meni je danas 22 dc a jucer popodne me uhvatila neka treskavica i izmjerim si temp 37.2,danas kao da nista nije bilo,a temp pala na 36.7..nemam pojma sta bi to moglo biti,nisam prehladena ni nista.. 😕
Svjesna drago mi ne da je kod tebe sve u redu. Ja nemam PCOS, ovulaciju imam svaki mjesec, prepoznam ju po cervikalnoj sluzi, ali napravit cu hos to pa da sam mirna
Cure, hvala na informacijama. Tako sam si nekako i pomislila da se ne gleda temp dok je neka upala 😉
A sto je najbolje, ostala sam lezat nakon mjerenja u krevetu jos nekih pol sata i odem opet izmerit i nemam ju. A probudila sam se u znoju, smrcam, kisem i ne osjecam se bas najbolje.
Bas steta, ufurala sam se u mjerenje.
Pijem svako malo nesto za imunitet ali stalno i kupim nesto. U mjesec dana mislim da mi j e dva puta udarilo na sinuse. Ali i ovo vrijeme ima utjecaj, ne znam kako je kod vas ovdje je svaki dan sunce i temp 20. Preznojim se tokom dana deset puta a navecer lozim vatru. 😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Jutro Andeo! Ma jel to pozitivan test…. 😁😁❤️❤️❤️❤️❤️ Nije dobro nego najbolje jutro onda! 🙋🏽
Najbolje tako je. Nakon tri mj pokušavanja. Presretna sam 😍😍
Čestitam 😘
Hvala zenice. Sretno i vama. Sa koliko tj ste išle na prvi pregled?
Ja sam zadnju menstruaciju imala 09.10.2018. i sad u četvrtak 15.11.2018. imam pregled...nek nam je sretno...
Kad si ti imala zadnju menstruaciju?
Pozdrav zene drage, danas mi je 14 dana od kiretaze( missed ab 10+4), osjecam laganu tupu bol u donjem dijelu trbuha( kao da cu dobiti mengu), da li se ijedna susrela s tim??
Sortiraj odgovore
Najstariji