Jutro Andeo! Ma jel to pozitivan test.... 😁😁❤️❤️❤️❤️❤️ Nije dobro nego najbolje jutro onda! 🙋🏽
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Mala Tajna,tu sam uglavnom,ne odustajem od pracenja ove teme.Tu sam i ja imala dobrih i losih dana,lovila ovulacije,tempirala odnose,piskila trakice,cekala plusic...Sad cekam da ovih 9,10 nedelja proleti i da svoj plusic zagrlim,izljubim...💟 volim videti nove plusice ovde,volim i bodriti za uspeh jer svi ce doziveti tu srecu pre ili kasnije...A vidi vas,na pola puta ste???😊🙏 masala !💪
Neko se gore pozalio na prehlade,slab imunitet,nismo ni mi trudnice postedjene.Ja sam sinoc nekakav nesnosan osip po telu dobila,morala nocas na hitnu,Lemond mi dali,ja se vratih kuci i nista mi nije pomoglo.Sad mi je kao lakse otkad je svanulo.Uzas,samo vitamina cure,voca nikad dosta .🍎🍊🍋
Monika,spavalica mala preslatka 💗👋
url=https://lilypie.com]
Tata i Monika preslatke slike!!!🤗🤗🤗 i drago mi je da ste dobro!
Ana Donna na inseminacije dodjes brzo i možeš svaki mj jer nije toliki stres za organizam, a i manj zahtjeva njihovog rada. Ako je muzu slaba konc. nek drugi put proba imat duzu apstinenciju. Mojem je bila ogromna razlika da je apstinencija 2 ili 3 dana. Vrijdnosti konc skoro dupla bila.
Rastika nazalost kad se bolest upelja onda bazalnu ne mozes koristiti kao smjernicu. Zelim ti da sto brze ozdravis! Mozda da uzmes nešto za imunitet ako tako brzo pokupis sve viroze.
Andjeo,cestitkeeeee!!😊💟💝
Rastika,u slucaju viroze,bolesti,graf temp nije merodavan vise ...😞
url=https://lilypie.com]
Jutro Andeo! Ma jel to pozitivan test…. 😁😁❤️❤️❤️❤️❤️ Nije dobro nego najbolje jutro onda! 🙋🏽
Najbolje tako je. Nakon tri mj pokušavanja. Presretna sam 😍😍
Tata jel te osip svrbi?
Andeo cestitam zeno! Sretno i uspjesno daljnjih 8 mjeseci!
Tata jel te osip svrbi?
Andeo cestitam zeno! Sretno i uspjesno daljnjih 8 mjeseci!
Hvala puno 😍
Tata i Monika prekrasne slikice, jos malo i bebice su s vama 😍😍.
Anđeo čestitke!!
Cure koje su imale spontani jeste li radile d vitamin nakon njega? Ja sam jucer bila kod jos jedne doktorice koja mi je rekla da svakako napravim d vitamin i inzulinsku rezistenciju, prethodne dvije to nisu spominjale pa sam sad zbunjena😕.
Svjesna, ako se dobro sjecam ti imas inzulinsku retistenciju, jesu ti to nakon pobacaja otkrili?
Cestitke na plusicima 🤗🤗😗
Meni je danas 30 dc, nisam ocekivala M prekjucer. Jos je nema u najavi 😂 a iscjedak i dalje nekakav prozirnasti rastezljivi🤔 test sam piskila 28 jer sam ocekivala da bi taj dan dao Bog ne trebala stici, a i imala sam ga doma od proslog mjeseca pa kad je bal 😂 i bio je negativan. Tako da ne polazem neke prevelike nade ali male minijaturne jos da :)
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Sortiraj odgovore
Najstariji