Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    12. Studeni 2018. 15:08

Teresita zao mi je sto si izgubila trudnocu. Zelim brz oporavak. Ja sam nakon svakog spontanog puno odmarala, pila dosta tekucine i sok od borovnice za krv jer je meni dosta zeljezo bilo lose nakon. 
    Magica ma ja sam ok nista extra samo me grudi bole na dodir, napuhane su i danas me zdjelica pocela bolit valjda od previse sjedenja zadnjih dana na poslu. Al nis neobicno ni drukcije no inace. Cekam da obavim pregled i krenem opet skupljati nalaze za mpo i to je to. 

luce35
    12. Studeni 2018. 15:51

teresita

Pozdrav cure, dođoh i ja s “ljetnih beba”. Danas mi je 12 dan od 1. Kiretaze, te 6. dan od ponovljene kiretaze.
    Pijem čaj od vrkute, no zanima me da li bih s jos nečim mogla “ oporaviti” maternicu od dvije uzastopne kiretaze.
    Pricekati cu dva ciklusa pa ćemo probati opet.😊😊sretno svima i držite se

😐 zao mi sto si to morala prozivit, al misli pozitivno, sve se dogadja s razlogom. 

Jesi se konzultirala s lijecnikom oko pauze jer mi malo cudno da vec nakon 2 ciklusa krenes u akciju. Ja sam prije godinu dana imala kiretazu (blizanacka trudnoca doduse pa su me vise ciatili) i savjetovali su barem 4-5 ciklusa.

Mika111
    12. Studeni 2018. 16:18

Teresita, dobro nam došla, zao mi je zbog tvoga iskustva, samo mi koje smo to prozivjele znamo kako je. Meni su nakon kiretaže savjetovali 2-3 mjeseca, mi smo se rek nakon 5 osjecali spremno, ali na zalost i drzga trudnoca je zavrsila spontanim, sad polako skupljamo hrabrosti za novi pokusaj.
    Bila sam danas kod svoje doktorice i savjetovala mi je da se probam obratiti dr.Škrablin u Petrovu, ima netko nekakvih iskustava s njom?

teresita
    12. Studeni 2018. 16:54

luce35

teresita

Pozdrav cure, dođoh i ja s “ljetnih beba”. Danas mi je 12 dan od 1. Kiretaze, te 6. dan od ponovljene kiretaze.
    Pijem čaj od vrkute, no zanima me da li bih s jos nečim mogla “ oporaviti” maternicu od dvije uzastopne kiretaze.
    Pricekati cu dva ciklusa pa ćemo probati opet.😊😊sretno svima i držite se

😐 zao mi sto si to morala prozivit, al misli pozitivno, sve se dogadja s razlogom.

Jesi se konzultirala s lijecnikom oko pauze jer mi malo cudno da vec nakon 2 ciklusa krenes u akciju. Ja sam prije godinu dana imala kiretazu (blizanacka trudnoca doduse pa su me vise ciatili) i savjetovali su barem 4-5 ciklusa.

Pitala sam dr., ona mi je rekla 3 mjeseca ciljano a ako se desi ranije dobro se desi.?; e sad ja bih jos na bar dvije kontrole otisla prije svega, ceka me i prva kontrola nakon kiretaze pa cu vjerovatno onda biti pametnija

Ana Donna
    12. Studeni 2018. 18:08

Evo cure, dobila od svog ginek uputnice za firule, idem prvo na konzultacije. Ici cu prvo tako, mislim da preko zdrastvenig imamo pravo na 4 pokušaja? Grizli ti si odmah išla na mpo, to ti savjetovao ginek zbog muževih nalaza, ili? 
    Muž sada mora ići ponovit spermiogram, jel možda zna netko šta trebam donjeti na humanu, za inseminaciju? Zvala sam tamo, ali nitko se ne javlja...

• MissT
    12. Studeni 2018. 18:55

Slazem se u potpunosti... :) 

MissT

• MissT
    12. Studeni 2018. 18:56

Kriva poruka... Pardon >. < :*

MissT

Grizli
    12. Studeni 2018. 20:04

Ana Donna

Evo cure, dobila od svog ginek uputnice za firule, idem prvo na konzultacije. Ici cu prvo tako, mislim da preko zdrastvenig imamo pravo na 4 pokušaja? Grizli ti si odmah išla na mpo, to ti savjetovao ginek zbog muževih nalaza, ili?
    Muž sada mora ići ponovit spermiogram, jel možda zna netko šta trebam donjeti na humanu, za inseminaciju? Zvala sam tamo, ali nitko se ne javlja…

Na prve konzultacije doneses sto imas od osnovnih nalaza - papa, hormone isl. Dobro bi bilo da ti muz ponovi nalaz prije ako bude morao on jos sto od pretraga raditi. Jer tek onda odlucuju koja metoda mpo ide ovisi i o njegovom spermio. Ne sjecam se sto si pisala kakav mu je nalaz bio prvi? Oni daju sto jos moras napraviti od nalaza. Ovisi o dijagnozi tvojoj tj problemu. Nama je do ivf postupka trebalo 6 mj od prvih konzultacija, a morali smo odmah na ivf zbog loseg spermiograma od muza i mojih spontanih. Po zakonu za sad inas pravo 4 inseminacije + 2 ivf u prirodnom ciklusu bez lijekova i 4 ivf sa stimulacijama. Ako ste kandidati za inseminaciju ide se prvo a to. Iako puno cura ne voli inseminaciju nije losa opcija ako je malo problem. A nakon odluke koji postupak ide onda ti daju joj neke pretrage koje morate ti i partner odraditi prije postupka. Sretno! 

tata_me_zove_zlato
    12. Studeni 2018. 20:23

Samo da vam mahnemo ,dobro smo,rastemo,1300g ,42cm i buckasti smo.Puno srece zelimo i pozitivne energije saljemo,fige drzimo i sve vas pratimo !💞💝💪

url=https://lilypie.com]

• wintergirl
    12. Studeni 2018. 21:05

Tata, rasplakala me slikica ručice...predivno!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.