Ajme Tata, vidi rukiceeeeeeee 💓💓💓💓 preslatkooo,obožavam ove slikice 😍 baš mi daje neku pozitivu i snagu 😍
Ana Donna zelim ti puno srece i znaj da bebica samo sta nije na putu!!😍😍
Tata , pa nikako te naci , evo sad slucajno vidim tvoj post ovdi. Ali je beba tako narasla?? Pa.ja nemogu virovati kako je to proslo, dusa velika 😘😘
Grizli da, svakako treba ponovit, zadnji mu nalaz pokazao: dobra koncentracija, pokretljivost preko 70%, ali smanjena količina, 12mil od 39 milijuna.
Ja bi svakako prvo išla na sve 4 inseminacije ove zime i onda tek na ivf. Jer kod mene je sve uredu, a ostala sam trudna već jednom...sutra cu opet zvat da ih pitam šta treba donjeti, rekao mi je ginek da se valda za inseminaciju brzo dođe na red, vidit cemo sve još...
Preslatke su mi ove slikice sa ultrazvuka ❤️ Puno srece zelim vam cure da sto bezbriznije izgurate jos malo do kraja ❤️
Pozdrav bebama 🙋🏽
Jutros sam se probudila s povisenom temperaturom. Moram li svako malo neku pizdariju na sebe navuci? Ove viroze i infekcije se primaju na mene ko lude. 🤦🏻♀️ E sad da pitam u vezi mjerenja temp... sto u ovom slucaju kad je povisena zbog bolesti?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Malo sam prckala po ff aplikaciji i vidim da sam prosli mjesec pisala temp ali od 22 dc do prvog dana menge. Znam da sam odustala jer sam tad bila kuci kod svojih i ustajala sam svakako, prerano, rano, kasno... 😁
Al pratim kako sam upisivala... jedan dan je bila najniza temp al tad sam se probudila oko 5 ujutro i sjecam se da sam prvo posegnula za toplomjerom
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
I ode mi por na pola... 🤦🏻♀️
Uglavnom..., long story short promatram te stare upisane temp i ok idu cini mi se... razlika je u 0,2 stupnja po danima i ide cik cak iz dana u dan. Do 28 dc raste i pada i onda prvi dan novog ciklusa, tj. prvi dan menge je pala za 0.2. I to je to. Zao mi sto nisam od pocetka ovog mjeseca mjerila
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Sortiraj odgovore
Najstariji