Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malenaa88
    11. Studeni 2018. 11:04

Cure ja malo da se javim. Iako sam prosla tesko razdoblje malo sam sama sa sobom popricala i shvatila sam da ne smijem biti u totalnom bedu kao sto sam dosad bila jer nece to izac nimalo dobro .Naravno nije mi ni sad lako. Opet sam nastavila piti folnu kiselinu kazu da folna takodjer obnavlja sluznicu i pocet cu koristit maticnu mlijec malo da ojacam imunite i tijelo. I zvat cu iduci tjedan kliniku raspitat se kad bi mogla otprilike na FET naravno bez ikakvog siljenja i pozurivanja i kako ide ta procedura. Ubrzo se i vracam na posao. Skicnut cu ja ponekad na forum i javit vam se. I iskreno se nadam da cu se ubrzo vratit sa finim vijestima.

• twins
    11. Studeni 2018. 11:11

Curke svima pozdr...ja nova ovdje zanima me u vezi feta imala sam transfer 2.11....i beta mi je 15.11....dali mozete reci morali biti simptoma ili ne jel ja nemam nista   ni grudi ni leda ni grcevi sve sam to imala u svjezem tramafwru....a sad nula ma da je nekome pokazatelj sve to i primi se a bude i obrnuto....help...

11. Studeni 2018. 11:16

medi89

Malina08 jako mi je zao.. Samo mi koje smo prosli spontani znamo kako to utice na nas, a i ostale curke koje znaju koliko svaki mjesec se trudimo i cekamo plus pa budemo sretne zbog svega, sve je to odluka nekog gore i moramo biti smirene i ici u nove ppbjede sta drugo nam preostaje? Predat se ne smijemo .. Meni je ocekivana menstruacija sutra, vec 4-5 dana imam bolove u stomaku jycer pogotovo i cak sam malo krvarila ali svijetlo roze kao slina i sinoc bolovi od jutros isto ali sad mi samo krv ostaje na toalet papiru i malo nesto svijetlo smedje na ulosku test sam radila sinoc negativan je… Znate li sta bi to moglo biti d se nadam trudnoci ili ipak je priprema za menstruaciju mada nikad nisam imala slicnu situaciju?Molim vas za bilo kakav odgovor.

Pričekaj još malo da vidiš razvoj situacije... Nema pravila, evo moj primjer...
     Prošli mj mi je kasnila i 4 dana prije M sam imala smeđi iscjedak sva 4 dana, test negativan, a na kraju je ipak došla M... 
    Ovaj mj tj dana prije očekivane, bolovi slični onima kao da ću dobiti, već sam se pomirila da će doći, a na kraju +...
    Budi strpljiva i držim fige da bude T 😊

• bennny20
    11. Studeni 2018. 11:37

MiniCooper26

Grizli

Mamita sretno i cestitam!
    Trudilica tu na forumu je nasa Mini Cooper koja je isto imala problema sa dugim ciklusima a sad je trudna. U svakom slucaju obavi i hormone stitnjace. Sretno i da ubrzo ugeldas plus.

Cure moje drage, žene lavice i ratnice 💪🙏 nisam se stigla jucer javiti cijeli dan mi je prosao u trenu. Zao mi je zbog cura koje prolaze najgore u ovom trenutku ali znam da ce sve izaci jace i da ce sve doci na svoje mjesto ❤️🙏💪jucer sam bila na prvom pregledu 😁 prema ultrazvuku 6 tjedana i 1 dan, cula sam srce ❤️ cijela sam jos u cudu i izvan sebe. Ja sam mislila da sam mozda i vise trudna ali nikad mi nije bilo jasno to racunanjr tjedana 🤪100000 misli mi je na pameti.. Pa se brinem pa svasta pomisljam ali jedino znam da se moram opustiti i misliti da ce sve biti uredu 🙏😍pijem jos duphastone 3 puta po 1 preventive radi, eutirox za stitnjacu i kendural za zeljezo i naravno prentale. Rekla mi je doktorica da ne prekidam s niicim da pijem sve ko i prije. Do sljedeceg pregleda trebam izvadiiti krv i vrijednosti sttinjace pa cemo vidjeti jel triba minjat terapiju.

Bas lijepe vijesti... drago mi je da je sve ok. I da si cula srceko! Milina za usi! 
    Javljaj nam se i dalje da cujemo kako si i kako se osjecas kao trudnica...a ne vise trudilica! 😉😉

• bennny20
    11. Studeni 2018. 11:41

mamita

Nakon onih plusića, zaredale su se loše vijesti… Želim vam snagu da nastavite dalje i ne odustajete…
    Ja sam dočekala svoj pozitivni test… Malo je reći da sam u šoku, iako sam predosjećala da bi to moglo biti to…
    30dc, menga još nije ni zakasnila pošteno, ali crvić mi nije dao mira, hehe… Sreća, suze, šok i nevjerica… Kao da nije stvarno…
    Malo me brine jel sve ok, vjv ću izludit do prvog pregleda… Ali bit ću pozitivna pa ćemo vidjeti…

Čestitam! Crvic nije dao mira...instinkt je cudo! A sad uzivaj...nema smisla misliti sto bi bilo kad bi bilo...mi zenske prvo to cekamo i ceznemo za tim a onda kada se desi ne znamo potpuno uzivati! Probaj se opustiti i prepustiti. Nesto lose ako ce se i desiti (nedaj Boze) desiti ce se dal ti brinula ili ne! Nazalost...ako je sudjeno,sudjeno je! Naravno ako postoji indikacija da se moze nesto lose desiti da ces se paziti al opet treba misliti pozitivno! Zato...Pogladi trbuscic i pusti neku dobru pjesmu i pjevaj bebacu i uzivaj u ovom trenutku! I blazenom stanju! 😘

Lalla
    11. Studeni 2018. 12:03

Meni je isto dosla ful cudna menga. Em je puno manje krvi nego inace, em je druge boje. Bolovi skroz drugaciji. Mozda cak napravim test kad prodje, cisto da budem ziher da nisam trudna. 

MiniCooper26
    11. Studeni 2018. 12:09

Hvala cure moje ❤️ od simptoma imam ponekad mucnine ali bez povracanja... Osjet mirisa pojacan ajme 😜 mirisen sve na kilometar... Nesto mi se gadi nesto ne..zavisi  🤢 Bila san pušač i sad ne pomisljam na cigare a ni na kavu a prije nisam mogla zivit bez toga 🤪 muz ide pušit van stana i kad se vrati toliko mi zasmrdi fuuuj 😜 u donjem dijelu leđa neugoda.. Zaspem ko kokos do 10 ako nisam spavala popodne 🤢😁 jucer sam se samo sjela na kauc i zaspala.. To mi se cesto dogodi... I to je to zasad 🤗

11. Studeni 2018. 12:31

Cure, hvala na čestitkama i lijepim željama 😘
    Želim i vama plusiće i da se nastavimo družiti na temi trudnoće... Ne sekirajte se puno i sve bude dobro... 🤗🙃

• aloha
    11. Studeni 2018. 12:49

mamita

Cure, hvala na čestitkama i lijepim željama 😘
    Želim i vama plusiće i da se nastavimo družiti na temi trudnoće… Ne sekirajte se puno i sve bude dobro… 🤗🙃

Mamita, cestitke i od mene. 😘😘

11. Studeni 2018. 13:21

twins

Curke svima pozdr…ja nova ovdje zanima me u vezi feta imala sam transfer 2.11….i beta mi je 15.11….dali mozete reci morali biti simptoma ili ne jel ja nemam nista ni grudi ni leda ni grcevi sve sam to imala u svjezem tramafwru….a sad nula ma da je nekome pokazatelj sve to i primi se a bude i obrnuto….help…

Trebala si se javit na temu potpomognuta oplodnja,ima puno iskusnijih cura sa transferom.
    Uglavnom i ne mora bit nikakvih simptoma,dal ti je vracena blastica il?ako da danas bi ti bio 9dpt i mozes i test napravit ako imas zivaca,ne znam koju terapiju uzimas,al evo ja bi uvijek procurila preko crinone gela,tako da ako nemas nikakav iscjedak jos to ti je dobar znak,a i ovisi dal ti je fet raden u prirodnom ciklusu ili sa lijekovima,uglavnom zelim ti puno srece...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.