Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    trudilica26
    10. Studeni 2018. 17:50

Već dugo čitam vaše komentare i drago mi je vidjeti koliko sve plusića ima,i srce me zaboli zbog svih gubitaka i negativnih testova. I meni je danas nakon 22 dana kašnjenja stigla vještica. Na zadnjem pregledu mi je rečeno da imam policistične jajnike,da se ovulacija ne vidi (a trebala je biti tih dana). Sad ju ganjam pomoću onih testova,a u ponedjeljak napokon idem vaditi krv (3.dan menge) pa se nadam dobrim rezultatima i dobroj terapiji pa da već idući mjesec bude +. Počela sam piti i čaj od vrkute. Jel ijedna bila u sličnoj situaciji i jeste li uspjele brzo ostati trudne? Mi pokušavamo već 4 mjeseca...

MalaLi
    10. Studeni 2018. 18:05

Čestitam svima na plusicima, i držite se vi koje ste prošle to sto ste prošle....
    Jutros sam se trgla oko pola 3, i prva pomisao mi je bila pa nas dvoje nismo spremni za dijete... kako cemo mi to? Pa radimo oboje lude smjene kako sve to uskladiti... samo da napomenem da nisam trudna al valjda psiha radi svoje! 
    Zato žene držite se i samo pozitiva! 😊

• pahuljicaa
    10. Studeni 2018. 18:27

Drage cure, cestitam svima na plusicima... Zao mi je svih gubitaka i negativnih testica..
    Ne ocekujem M negdje u cetvrtak,petak... 
    Mislim da PMS simptomi rade svoje, placem na svaku sitnicu, ali cemo viidjet..

Grizli
    10. Studeni 2018. 21:58

Mamita sretno i cestitam!
    Trudilica tu na forumu je nasa Mini Cooper koja je isto imala problema sa dugim ciklusima a sad je trudna. U svakom slucaju obavi i hormone stitnjace. Sretno i da ubrzo ugeldas plus.

MiniCooper26
    10. Studeni 2018. 22:24

Grizli

Mamita sretno i cestitam!
    Trudilica tu na forumu je nasa Mini Cooper koja je isto imala problema sa dugim ciklusima a sad je trudna. U svakom slucaju obavi i hormone stitnjace. Sretno i da ubrzo ugeldas plus.

Cure moje drage, žene lavice i ratnice 💪🙏 nisam se stigla jucer javiti cijeli dan mi je prosao u trenu. Zao mi je zbog cura koje prolaze najgore u ovom trenutku ali znam da ce sve izaci jace i da ce sve doci na svoje mjesto ❤️🙏💪jucer sam bila na prvom pregledu 😁 prema ultrazvuku 6 tjedana i 1 dan, cula sam srce ❤️ cijela sam jos u cudu i izvan sebe. Ja sam mislila da sam mozda i vise trudna ali nikad mi nije bilo jasno to racunanjr tjedana 🤪100000 misli mi je na pameti.. Pa se brinem pa svasta pomisljam ali jedino znam da se moram opustiti i misliti da ce sve biti uredu 🙏😍pijem jos duphastone 3 puta po 1 preventive radi, eutirox za stitnjacu i kendural za zeljezo i naravno prentale. Rekla mi je doktorica da ne prekidam s niicim da pijem sve ko i prije. Do sljedeceg pregleda trebam izvadiiti krv i vrijednosti sttinjace pa cemo vidjeti jel triba minjat terapiju. 

Ana Donna
    10. Studeni 2018. 22:44

Mini drago mi je, uživaj 💓

pticatrkacica
    10. Studeni 2018. 22:53

pahuljicaa

Drage cure, cestitam svima na plusicima… Zao mi je svih gubitaka i negativnih testica..
    Ne ocekujem M negdje u cetvrtak,petak…
    Mislim da PMS simptomi rade svoje, placem na svaku sitnicu, ali cemo viidjet..

Pratimo se,takodje trebam (ne) dobit u cetvrtak,petak.
    Nemam namjeru radit test prije nedjelje,dosta mi je - 
    Drzim fige svima <3

_svjesna
    10. Studeni 2018. 23:21

Mini draga predivne vijesti, bas si me usrecila ❤️
    Sad samo laganini, bez stresa, zdrave zivotne navike ☺️

Grizli
    11. Studeni 2018. 08:03

Mini super vijesti!!!! Nek se nastavi sretno!

• medi89
    11. Studeni 2018. 10:56

Malina08 jako mi je zao..  Samo mi koje smo prosli spontani znamo kako to utice na nas, a i ostale curke koje znaju koliko svaki mjesec se trudimo i cekamo plus pa budemo sretne zbog svega, sve je to odluka nekog gore i moramo biti smirene i ici u nove ppbjede sta drugo nam preostaje? Predat se ne smijemo .. Meni je ocekivana menstruacija sutra, vec 4-5 dana imam bolove u stomaku jycer pogotovo i cak sam malo krvarila ali svijetlo roze kao slina i sinoc bolovi od jutros isto ali sad mi samo krv ostaje na toalet papiru i malo nesto svijetlo smedje na ulosku test sam radila sinoc negativan je... Znate li sta bi to moglo biti d se nadam trudnoci ili ipak je priprema za menstruaciju mada nikad nisam imala slicnu situaciju?Molim vas za bilo kakav odgovor. 

Želim male bebane <3 <3 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.