Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    28. Rujan 2018. 07:49

Pina sretno na novom poslu, sve ce se to posloziti kako treba, najljepse stvari dodju kada ih najmanje ocekujes. ☺️❤️

Grizli
    28. Rujan 2018. 08:05

Pina sretno na novom poslu i nek ti se nasmjesi sreca cim se vratis kuci. 
    Evo cure ja jutros radila test i dobila debeli veliki minus! Nista ovaj put, nije uspjelo. A i neku sukrvicu dobila jutros, od jucer smedji iscjedak tako da ocekujem da cu danas dobiti M. 

Župčica
    28. Rujan 2018. 08:14

jooooj Grizli baš si me rastužila   žao mi je draga.... Drži se....

Ana Donna
    28. Rujan 2018. 08:15

Pina želim ti svu sreću ovog svijeta 💕💕 da, to si u pravu, ovdje možemo napisati i reći neke stvari, i stvarno ste mi prirasli srcu, tako da me tvoj post malo i rastužio...ali sigurna sam da ćeš nam se za par mjeseci javiti ovdje sa plusićem, sretno 😘😘😘

PatriciaZG
    28. Rujan 2018. 08:17

Grizli

Pina sretno na novom poslu i nek ti se nasmjesi sreca cim se vratis kuci.
    Evo cure ja jutros radila test i dobila debeli veliki minus! Nista ovaj put, nije uspjelo. A i neku sukrvicu dobila jutros, od jucer smedji iscjedak tako da ocekujem da cu danas dobiti M.

A joooj, daj nemoguce….ne, ne, nemoguce da je minus! A da nije rano? Zar nisi betu trebala vadit naredni tjedan?? 
    Odbijam vjerovat da je minus, necu ni izgovorit onu recenicu da nisi…
    Ne mora znacit da si dobila, mozda je popratna pojava T….joj, izvini, toliko sam u sebi navijala, da se ne mirim nikako sa negativnim testom.
    Razocarana sam kao da sam ja radila test.
    'Bem ti zivot!

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

Ana Donna
    28. Rujan 2018. 08:19

A joj Grizli, baš mi je žao, i znaš da sam se rasplakala, miša mu...baš je neko čudno jutro...znam da si jaka i drzi se, jer sigurno će sljedeći transfer uspjeti, i ove zime cemo svi gledat tvoj veliki plus 💕💕 

Raštika
    28. Rujan 2018. 08:24

Pina sretno! 🤗
    A Grizli, misa mu...bas mi je zao. Dosta vise tih minusa, meni su vec stvarno dojadili. Nema predaje! 💪🏼❤️

Ja sam narucila maybe baybe pa cemo vidit. Bas me zanima da li sam sve ove godine bila u pravu da znam i osjetim kad je ovulacija. 😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Grizli
    28. Rujan 2018. 08:36

A nemam razloga sumnjati u test jer je 14 dana od transfera, dan je ocekivane M, tako da bi test vec pokazao da je uspjelo. A i svjetla krv je, da je smedje jos bi i posumnjala. A betu inace bi vadila za 7 dana al samo zato sta dr zele da vide dal je velika jer onda izbjegnu sumnju na biokemijsku. Tuzna jesam nisam od kamena, al sta cu napravila sam sve sto sam mogla i morala al jednostavno nije nam sudjeno bilo. Malo je tezak osjecaj kad znas da su ti stavili mrvicu zivu i zdravu, a na kraju ovako zavrsi. A bit č valjda jednom. Sad moram pauzirat ne znam dal do 12 ili 1 mjeseca i vaditi sve nove nalaze tako da do daljnjeg nista.

28. Rujan 2018. 08:55

Grizli žao mi je, baš jako! 

Babyq
    28. Rujan 2018. 08:58

Grizli jako mi je žao.😢

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.