Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Babyq
    27. Rujan 2018. 21:48

Danas me dosta dole boli koda cu mengu dobiti.Bas me brine.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Lavandica
    27. Rujan 2018. 21:51

Babyq

Danas me dosta dole boli koda cu mengu dobiti.Bas me brine.

I mene.. boli kao da cu dobit cak i malo jace. Onda prestane. Pa opet

Stize nam Mihael ♡

27. Rujan 2018. 22:07

Pozdrav cure, 
    jedno pitanje imam - da li je po vama ovo LH pik? 
    15 dc je danas.. 

27. Rujan 2018. 22:08

Meni se cini da je jos uvijek svjetlija od testne... 

• Andeo26
    27. Rujan 2018. 22:18

Moja menge nema jos.. nadam se da sam rano radila test i da nece ni doci.

Ana Donna
    27. Rujan 2018. 22:31

Emenems nije još pik, bit ce sigurno sutra,blizu je...drzim 🤞 da ovo bude dobitan mjesec 😊

27. Rujan 2018. 22:46

Ana Donna hvala ti 😉 

28. Rujan 2018. 06:46

Dobro jutro drage cure ❤
    Evo da se i ja javim s jednom novosti.. prihvatila sam jedan kratki posao u inozemstvu od nekih 2-3 mjeseca. Dragi ostaje ovdje zbog svojih poslovnih obaveza. Tako da eto, mi cemo silom prilika prestati pokusavati tih par mjeseci.
    Naravno da cu vas cure i dalje pratiti i s vama iscekivati. Zelim zahvaliti svakoj od vas na svakoj riječi podrske i potpore, na svakom podijeljenom iskustvu.. vi ste bile moje drage prijateljice zadnjih par mjeseci, kad nitko drugi nije znao kroz sto prolazim.
    Posebno hvala dragoj malatajna i svjesna, da vam trudnoce prođu u redu i da uživate , a uskoro stavljate slike zdravih i lijepih bebaca 😍
    Grizli i ana donna, monikaharmonika, lemon… , kao i sve ostale trudilice,  saljem vam puno dugine prasine i molim za vas da sto prije ugledamo svoje plusice i veselimo se svi zajedno.
    Oprostite na dugom postu, hvala jos jednom svakoj od vas snaznih i hrabrih zena na svemu! Samo opusteno drage moje, uskoro cemo sve setat sa trbusinama okolo ❤

Župčica
    28. Rujan 2018. 07:29

Pina96 sretno i da ti ta pauzica od par mjeseci učini dobro pa da ugledaš plusić  čim se opet počnete truditi....

Anđeo26  držim fige da M ne dodje i da je testić rano napravljen...

Emenems sretno u ovom ciklusu, da ugledaš plusić.....

Lavandice samo opušteno... pij Sumammed i odmaraj što više....

Lemon
    28. Rujan 2018. 07:30

Pina sretno na novom poslu, vjerujem da će ti promjena okoline dobro doći, jedno iskustvo više i vratiti ćeš se spremna za sve što te čeka. Život nam svašta poslozi umjesto nas, pa se nadam da to što odlaziš da je baš to potrebno tvojem tijelu. Uzivaj 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.