Danas me dosta dole boli koda cu mengu dobiti.Bas me brine.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Danas me dosta dole boli koda cu mengu dobiti.Bas me brine.
I mene.. boli kao da cu dobit cak i malo jace. Onda prestane. Pa opet
Stize nam Mihael ♡
Pozdrav cure,
jedno pitanje imam - da li je po vama ovo LH pik?
15 dc je danas..
Moja menge nema jos.. nadam se da sam rano radila test i da nece ni doci.
Emenems nije još pik, bit ce sigurno sutra,blizu je...drzim 🤞 da ovo bude dobitan mjesec 😊
Dobro jutro drage cure ❤
Evo da se i ja javim s jednom novosti.. prihvatila sam jedan kratki posao u inozemstvu od nekih 2-3 mjeseca. Dragi ostaje ovdje zbog svojih poslovnih obaveza. Tako da eto, mi cemo silom prilika prestati pokusavati tih par mjeseci.
Naravno da cu vas cure i dalje pratiti i s vama iscekivati. Zelim zahvaliti svakoj od vas na svakoj riječi podrske i potpore, na svakom podijeljenom iskustvu.. vi ste bile moje drage prijateljice zadnjih par mjeseci, kad nitko drugi nije znao kroz sto prolazim.
Posebno hvala dragoj malatajna i svjesna, da vam trudnoce prođu u redu i da uživate , a uskoro stavljate slike zdravih i lijepih bebaca 😍
Grizli i ana donna, monikaharmonika, lemon… , kao i sve ostale trudilice, saljem vam puno dugine prasine i molim za vas da sto prije ugledamo svoje plusice i veselimo se svi zajedno.
Oprostite na dugom postu, hvala jos jednom svakoj od vas snaznih i hrabrih zena na svemu! Samo opusteno drage moje, uskoro cemo sve setat sa trbusinama okolo ❤
Pina96 sretno i da ti ta pauzica od par mjeseci učini dobro pa da ugledaš plusić čim se opet počnete truditi....
Anđeo26 držim fige da M ne dodje i da je testić rano napravljen...
Emenems sretno u ovom ciklusu, da ugledaš plusić.....
Lavandice samo opušteno... pij Sumammed i odmaraj što više....
Pina sretno na novom poslu, vjerujem da će ti promjena okoline dobro doći, jedno iskustvo više i vratiti ćeš se spremna za sve što te čeka. Život nam svašta poslozi umjesto nas, pa se nadam da to što odlaziš da je baš to potrebno tvojem tijelu. Uzivaj
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji