Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    15. Rujan 2018. 16:37

A super da imas nekog da te ubaci jer to cekanje te samo dodatno optereti! Mislim da na Rebru su mi bili rekli 2 mjeseca iako su se cure zalile da dodje i za 4. Ne znam nisam tamo ga radila pa nemam info iz prve ruke. U svakom slucaju sretno.

Mika111
    15. Rujan 2018. 16:39

Vazno mi je da to sto prije obavim pa cu onda cekati nalaz koliko treba. Ionako za sada ne mogu razmisljati o novoj trudnoci. Nek sve pretrage budu obavljene pa da znam na cemu smo a onda cemo polako u nove pobjede.

• misica35
    15. Rujan 2018. 16:46

MalaTajna, Ana donna, u srijedu sam bila na pregled. 6+4 po zm, ali po ovulaciji nekih 4,5 dana manje, mozda cak i tjedan. Bebica ima 0.38cm i srce kuca 😀
    Za 4 tj sam opet na kontrolu kod svoje doktorice i izludit cu do o da. Cak se mislim da odem izmedju negdje privatno jos na uzv samo da sam mirna.
    Mala Tajna kad je tebi pregled opet?

Daj Mini napravi test vise i da se svi smirimo 😂😂😂🙏🏻

• Pencil
    15. Rujan 2018. 17:18

Jel ima neko da ne očekuje u četvrtak? Nemam simptoma i ne vjerujem da ću opet testove bezveze radit samo se iznerviram 

15. Rujan 2018. 17:59

Pencil ja ju ne ocekujem u čet, nikakvi simptomi, ne bole grudi nisu se napuhale.. imam jos te lagane grceve, s tim da me danas bas jako zabolilo, malo se bojim ne znam ni sama cega..

• Pencil
    15. Rujan 2018. 20:05

Uh ti simptomi više  Sritno nam onda do četvrtka 

Omerta
    15. Rujan 2018. 20:38

misica35

MalaTajna, Ana donna, u srijedu sam bila na pregled. 6+4 po zm, ali po ovulaciji nekih 4,5 dana manje, mozda cak i tjedan. Bebica ima 0.38cm i srce kuca 😀
    Za 4 tj sam opet na kontrolu kod svoje doktorice i izludit cu do o da. Cak se mislim da odem izmedju negdje privatno jos na uzv samo da sam mirna.
    Mala Tajna kad je tebi pregled opet?

Daj Mini napravi test vise i da se svi smirimo 😂😂😂🙏🏻

Ajme cestitam! Koja mala mrvica, niti pola cm  nevjerojatno kako se tako rano vec moze cuti srce.. 

Ovdje u Danskoj se nejde prije 10tj na prvi uzv, ali ja cu svakako ici sa 7tj, bar kod privatnika ako me ne posalju ovako. Danas sam 5+4 po zm.

Cure koje ne oceujete m, puno srece i drzim vam fige, neka se zaredaju plusici i neka sve bude uredno. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• pahuljicaa
    15. Rujan 2018. 21:03

Ne ocekujem u utorak/srijedu! 😥😥

• misica35
    15. Rujan 2018. 22:04

Cure ako ce kojoj znaciti, iako sam to vec pisala ali prije 3tj, najveci simptom (koji sam tek kasnije povezala) su mokre gacice!!!! Stalno! Bas da se tako izrazim kao da sam se upiskila! I tamne areole! 😀

PatriciaZG
    15. Rujan 2018. 22:12

Pencil

Jel ima neko da ne očekuje u četvrtak? Nemam simptoma i ne vjerujem da ću opet testove bezveze radit samo se iznerviram

Evo me! Vjestica nije dobro dosla, ali cisto sumnjam....puste zelje

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.