Jao Mini ti si legenda! Znam ti si sigurna da si trudna i nemas potrebe raditi test! M jos nije dosla? Sta je s drugim simptomima
Grizli evo meeeee 💓 navijamo svi za tebe 😘ja jos glupa nisam kupila test 😜
Ajme,ja nebi izdrzala toliko dugo.. Ja je ne očekujem za 10 dana,pa bi vec sad napravila da mogu.. hehe.. Sretno i da bude plusic ❤
Grizli evo meeeee 💓 navijamo svi za tebe 😘ja jos glupa nisam kupila test 😜
Joj Mini pa mi smo se pratile u dan a meni vec 5 testova pozitivno... Ajde vise zeno potvrdi tu trudnocu 😁😉
Mini koje simptome imaš trenutno? Jel tebi danas već 30 dc?
Da 30.dan danas.. Nemam nekih simptoma osim nekih grčeva, neugode u donjem dijelu. Sinoc sam jedva cekala skinuti grudnjak koliko me je smetao.. Grudi su otečene malo ne puno 😁nisam nervozna..Raznjezim se na malog pasića.. A pogotovo na bebice i dječicu 💓
Mini, samo potvrdi trudnocu pa da ti mozemo cestitati. I da vide druge cure koliko se isplati vucarati se po ordinacijama,, raditi pretrage radi adekvatne terapije... I onda bum, plus!!!
url=https://lilypie.com]
Samo da vas sve kratko pozdravim.
Svim novim trudnicama cestitam na plusicima i zelim uspjesnu trudnocu. Grizli, nadam se da ces i ti iduci vikend javiti sretne vijesti. Mini, napravi test, navijamo za tebe.
Ja se polako oporavljam od svega, u cetvrtak sam bila na kontroli sve se samo ocistilo tako da sam ovaj puta bar kiretažu izbjegla. Od iduceg tjedna planiram krenuti s pretragama, trasfuziolog, ogtt i moram jos geneticara dogovoriti.
Mika jel te geneticaru salju bez kariograma? Nas su tako i bezveze bi izgubili vrijeme jer mozes vaditi kariograme u Klaicevoj pa onda ako nesto ne valja traziti geneticara. Ovako cekas 5-6 mj savjetovanje kod geneticara da bi ti on napisao da moras kariogram raditi i opet cekas bezveze red. Mislim da je kod nas na Rebru i ne znam dal jos negdje taj geneticar. Sreca u nesreci da ne moras na kiretazu.
Grizli, imam poznanicu na Rebru pa ce mi ona dogovoriti savjetovanje kod geneticara i odmah cemo kariogram obaviti, tako da bi to trebala relativno brzo riješiti. Jedino mislim da se nalaz ceka malo duže, ali vazno da to riješimo.
Samo da vas sve kratko pozdravim.
Svim novim trudnicama cestitam na plusicima i zelim uspjesnu trudnocu. Grizli, nadam se da ces i ti iduci vikend javiti sretne vijesti. Mini, napravi test, navijamo za tebe.
Ja se polako oporavljam od svega, u cetvrtak sam bila na kontroli sve se samo ocistilo tako da sam ovaj puta bar kiretažu izbjegla. Od iduceg tjedna planiram krenuti s pretragama, trasfuziolog, ogtt i moram jos geneticara dogovoriti.
Mika saljem ti zagrljaj jaki 🙏😘
Sortiraj odgovore
Najstariji