Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    15. Rujan 2018. 11:59

Jao Mini ti si legenda! Znam ti si sigurna da si trudna i nemas potrebe raditi test! M jos nije dosla? Sta je s drugim simptomima

• Anđeo26
    15. Rujan 2018. 12:06

MiniCooper26

Grizli evo meeeee 💓 navijamo svi za tebe 😘ja jos glupa nisam kupila test 😜

Ajme,ja nebi izdrzala toliko dugo.. Ja je ne očekujem za 10 dana,pa bi vec sad napravila da mogu.. hehe.. Sretno i da bude plusic ❤

Župčica
    15. Rujan 2018. 12:14

MiniCooper26

Grizli evo meeeee 💓 navijamo svi za tebe 😘ja jos glupa nisam kupila test 😜

Joj Mini pa mi smo se pratile u dan a meni vec 5 testova pozitivno... Ajde vise zeno potvrdi tu trudnocu 😁😉

Ana Donna
    15. Rujan 2018. 13:05

Mini koje simptome imaš trenutno? Jel tebi danas već 30 dc? 

MiniCooper26
    15. Rujan 2018. 14:18

Ana Donna

Mini koje simptome imaš trenutno? Jel tebi danas već 30 dc?

Da 30.dan danas.. Nemam nekih simptoma osim nekih grčeva, neugode u donjem dijelu. Sinoc sam jedva cekala skinuti grudnjak koliko me je smetao..  Grudi su otečene malo ne puno 😁nisam nervozna..Raznjezim se na malog pasića.. A pogotovo na bebice i dječicu 💓

tata_me_zove_zlato
    15. Rujan 2018. 15:07

Mini, samo potvrdi trudnocu pa da ti mozemo cestitati. I da vide druge cure koliko se isplati vucarati se po ordinacijama,, raditi pretrage radi adekvatne terapije... I onda bum, plus!!! 

url=https://lilypie.com]

Mika111
    15. Rujan 2018. 15:36

Samo da vas sve kratko pozdravim.
    Svim novim trudnicama cestitam na plusicima i zelim uspjesnu trudnocu. Grizli, nadam se da ces i ti iduci vikend javiti sretne vijesti. Mini, napravi test, navijamo za tebe.
    Ja se polako oporavljam od svega, u cetvrtak sam bila na kontroli sve se samo ocistilo tako da sam ovaj puta bar kiretažu izbjegla. Od iduceg tjedna planiram krenuti s pretragama, trasfuziolog, ogtt i moram jos geneticara dogovoriti.

Grizli
    15. Rujan 2018. 16:32

Mika jel te geneticaru salju bez kariograma? Nas su tako i bezveze bi izgubili vrijeme jer mozes vaditi kariograme u Klaicevoj pa onda ako nesto ne valja traziti geneticara. Ovako cekas 5-6 mj savjetovanje kod geneticara da bi ti on napisao da moras kariogram raditi i opet cekas bezveze red. Mislim da je kod nas na Rebru i ne znam dal jos negdje taj geneticar. Sreca u nesreci da ne moras na kiretazu. 

Mika111
    15. Rujan 2018. 16:34

Grizli, imam poznanicu na Rebru pa ce mi ona dogovoriti savjetovanje kod geneticara i odmah cemo kariogram obaviti, tako da bi to trebala relativno brzo riješiti. Jedino mislim da se nalaz ceka malo duže, ali vazno da to riješimo.

MiniCooper26
    15. Rujan 2018. 16:34

Mika111

Samo da vas sve kratko pozdravim.
    Svim novim trudnicama cestitam na plusicima i zelim uspjesnu trudnocu. Grizli, nadam se da ces i ti iduci vikend javiti sretne vijesti. Mini, napravi test, navijamo za tebe.
    Ja se polako oporavljam od svega, u cetvrtak sam bila na kontroli sve se samo ocistilo tako da sam ovaj puta bar kiretažu izbjegla. Od iduceg tjedna planiram krenuti s pretragama, trasfuziolog, ogtt i moram jos geneticara dogovoriti.

Mika saljem ti zagrljaj jaki 🙏😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.