Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anamor
    15. Rujan 2018. 09:09

Grizli

Ma daj svaka od nas je jednako bitna i nije vazno dal netko ima ili nemam vec djece, zelja svih nas je jednaka i zato smo tu. Da sam mora sam. Odmaram, lagani poslici nis extra, bas laganini i opusteno. Muz je cak sam rekao da ne cistim slucajno stan nego ce on kad dodje s posla. A jadnik danas je cijeli dan na poslu. Tako da mislim da cu mamu ili sestru zicat da dodju pomoc ono sto ja ne zelim sad raditi.

Javi nam plus cim prije...a i Mini bi naapookon mogla oglasiti se..

Grizli
    15. Rujan 2018. 09:14

Nadam se da ce biti plusic ovaj put! Ovaj put mi je bas laganini sve, i bez obzira na sve komplikacije zadnjih dana nisam bila pod stresom i imala sam eki dobar predosjecaj. Tako da vidit cemo. Test najranije mogu raditi drugu subotu jer sam primila injekciju beta hcg pa sad bi test bio pozitivan i bez trudnoce. 
    Mini???

Župčica
    15. Rujan 2018. 09:33

Grizli

Ma daj svaka od nas je jednako bitna i nije vazno dal netko ima ili nemam vec djece, zelja svih nas je jednaka i zato smo tu. Da sam mora sam. Odmaram, lagani poslici nis extra, bas laganini i opusteno. Muz je cak sam rekao da ne cistim slucajno stan nego ce on kad dodje s posla. A jadnik danas je cijeli dan na poslu. Tako da mislim da cu mamu ili sestru zicat da dodju pomoc ono sto ja ne zelim sad raditi.

Tako je Grizli.. Angaziraj sve dostupne ... Ja moram sredit sve a lako bi mi bilo da oni ne uneredjuju sve dok ja cistim... Ali ne radim vikendom pa cu pomalo...ne obazirem se puno preko tjedna jer ne stignem pa mi se subotom nakupi...

• baby
    15. Rujan 2018. 09:35

Svu sreću vam želim svima da čim prije ugledate plusiće :* Nažalost za sad mogu samo čitati komentare, jedva čekam kad budem mogla s vama podijeliti ono iščekivanje svaki mjesec i moguće simptome :)

• misica35
    15. Rujan 2018. 09:47

Grizli sretnoooooo!
    😊😊😊😊😊😊

• Anđeo26
    15. Rujan 2018. 09:54

Sretno Grizli i ostale cure da što prije ugledate plusiće ❤

MalaTajna222
    15. Rujan 2018. 09:55

misica35

Grizli sretnoooooo!
    😊😊😊😊😊😊

Zeno di si ti??? Kako si ? Bas te se sjetila neki dan kako te nema...

Grizli
    15. Rujan 2018. 09:58

Sad se sjetila mozda kojoj pomogne vezano je za muski spermio. Mm ima inace tesku azoospermiu - jako jako mali broj pokretnih, a progresivno pokretnih mu je obicno bilo izmedju 2-3%. Dakle nista, katastrofa! Obicno je prije svakog spermio apstinencija bila 2-5 dana. S time da kad je bila 2 dana je imao i jako mali volumen. Ovaj put nekako se potrefilo da je apstinencija bila 7 dana, u tom periodu nije pio alkohol osim 1 vecer 2 pive male ostalo nista, zadnji trening odradio 3 dana prije i poslije nije vise niti jedan i dodje nam sad nalaz da je progresivnih 15%, a svi ostali parametri uredni. I sad si ja racunam da ustvari mi kad smo imali redovite odnose nisam ni mogla uspjesno zatrudniti jer je bio prevelik broj sporih. Jer ako js oplodi spori spermij sansa za spontani je 80%. Eto mozda kojoj ova informacija nesto znaci. 

Ana Donna
    15. Rujan 2018. 10:05

Grizli sretno draga, baš ti želim svuuu sreću ovog svijeta da uspije 🤞 da, to sam spermićima može bit da je tako, ono zvuči logično...
    Misica kako si nam ti? 

MiniCooper26
    15. Rujan 2018. 11:58

Grizli evo meeeee 💓 navijamo svi za tebe 😘ja jos glupa nisam kupila test 😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.