Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Rujan 2018. 23:04

E cure pitanje,  danas mi je 27dc od inace 33-34 i od jucer imam blage grceve.. moguce i da je od zivaca, imala sam jednu jako stresnu situaciju a inace mi jajnici reagiraju na takve situacije (kad je drugim ljudima želudac npr ili nesto drugo) . Ali s obzirom da se i danas nastavilo, ne znam sto da mislim. Je li imala koja takvo iskustvo?

14. Rujan 2018. 23:11

Pina, ja ovaj mjesec oko 20.dc imala bas pms simptome i mislim si kako je to ful rano i da nije pms i vec sam se nadala ne znam ni sama cemu, a ono vjestica stigla na 24.dc... a inace nikad ne urani, mozda je do ovog ludog vremena

• Anđeo26
    14. Rujan 2018. 23:17

Pina96

E cure pitanje, danas mi je 27dc od inace 33-34 i od jucer imam blage grceve.. moguce i da je od zivaca, imala sam jednu jako stresnu situaciju a inace mi jajnici reagiraju na takve situacije (kad je drugim ljudima želudac npr ili nesto drugo) . Ali s obzirom da se i danas nastavilo, ne znam sto da mislim. Je li imala koja takvo iskustvo?

Mene isto uhvate grčevi dok sam pod stresom,dok menstrualnih tegoba nemam..

• anamor
    15. Rujan 2018. 07:49

Od ovog ciklusa kod mene nista...jucer sam startala sa M. Idemo dalje, u mjerenje temperature i ljepljenje LH trakica na papir i pisanje bilješki. Ovaj puta lutealna mi se skratila sa 15 na 13 dana.  

Župčica
    15. Rujan 2018. 08:20

Anamor zao mi je sto je M dosla.... Ali samo naprijed... 🙏🙏 da vec u ovom novom ciklusu ugledas plusic....

• anamor
    15. Rujan 2018. 08:22

Ma hvala zupčica..sasvim sam ok..bit ce kada treba biti..lijepe želje svima. I dalje na internetu citam i proucavam..mada sve vec "znam".

• anamor
    15. Rujan 2018. 08:23

LH trakice ponovno su naručene..neka ih..trebat ce opet.

Grizli
    15. Rujan 2018. 08:38

Anamor zao mi je za M. Al samo skulirano i uzivaj

• anamor
    15. Rujan 2018. 08:53

Ti si svima nama najbitnija..ako smijem reci, ja imam vec djecu..ali želja za jos jednim je velika..a tebi sva sreca da nam brzo javis plus..odmaraj se..koliko sam shvatila sa mora si?

Grizli
    15. Rujan 2018. 09:02

Ma daj svaka od nas je jednako bitna i nije vazno dal netko ima ili nemam vec djece, zelja svih nas je jednaka i zato smo tu. Da sam mora sam. Odmaram, lagani poslici nis extra, bas laganini i opusteno. Muz je cak sam rekao da ne cistim slucajno stan nego ce on kad dodje s posla. A jadnik danas je cijeli dan na poslu. Tako da mislim da cu mamu ili sestru zicat da dodju pomoc ono sto ja ne zelim sad raditi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.