Napravit cu test u ponedj ako ga Mini napravi prije 🤣🤣 ma šalim se…ali ako vidim da nema onih simptoma pms napravit cu u ponedj :)
Grizli kako se ti osjećaš sad? Jel transfer boli puno?
Zupčica jel ćeš ići vadit betu? Kako se ti osjećaš?
Anđeo drzim 🤞da ne dođe :)
Draga drzimo fige za plus iduci tjedan!! Ima li mozda jos sta novo kakav simptom ? Grudi idalje boluckaju?:))
Andjeo Rastika sretno cure.vi jos imate malo vise dana ali zato smo ovdje da sve prodjemo skupa i da vrijeme cekanje brze i lakse prodje😊
Ana Donna ma super, malo jos imam bolova od punkcije, al sve ok. Transfer niti ne osjetis to ti samo kao tankom slamcicom ubace zametak u maternicu. Danas mi je dr okrenula ekranu dok je radila da gledam. Fora! Najgore mi je sto imam svakave simptome od stoperice jos. Drzim fige u ponedjeljak onda za plus
Drzim ti fige da nam javiš veliki plus ➕🤞

Napravit cu test u ponedj ako ga Mini napravi prije 🤣🤣 ma šalim se…ali ako vidim da nema onih simptoma pms napravit cu u ponedj :)
Draga drzimo fige za plus iduci tjedan!! Ima li mozda jos sta novo kakav simptom ? Grudi idalje boluckaju?:))
Hvala ti 😘 nisam ti uopće više pametna...bole me ujutro, svako jutro sa strane, pa preko dana ko da popusti...ali znat cu za 3-4 dana, ako se napušu dolazi vještica :/ ma nema veze, ne nadam se puno, onak malkice se čovjek uvijek nada šta bude....:)

Andjeo Rastika sretno cure.vi jos imate malo vise dana ali zato smo ovdje da sve prodjemo skupa i da vrijeme cekanje brze i lakse prodje😊
Hvala MalaTajna ❤
Anđeo drzim 🤞da ne dođe :
Dobro sam grudi mi otpadaju... Jedva docekam doci doma s posla da skinem grudnjak😂😂 Bolilo me ali manje nego onda kad sam pisala i ne stalno pa valjda je ok.. Necu vadit betu.. To mi je komplicirano s djecom i poslom... A sta bude bit ce...
Drzim fige da i ti ugledas plusic...

Zupcica mene su tako bolile u tim danima, sad uopce ne samo su vece , jedino mi smeta grudnjak pa kad sam doma trudim se kad mogu biti bez njega.
Hvala ti 😘 nisam ti uopće više pametna…bole me ujutro, svako jutro sa strane, pa preko dana ko da popusti…ali znat cu za 3-4 dana, ako se napušu dolazi vještica :/ ma nema veze, ne nadam se puno, onak malkice se čovjek uvijek nada šta bude….:)
Tako i ja, ako do ponedjeljka ne osjetim grudi vec cu posumnjat.. al tesko mi je ista racunat jer ne znam kad je bila O. Ne ocekujem je u cetvrtak.. mala nada ipak postoji ali ne kao prosle cikluse kad sam se bas razocarala pogotovo jer smo pokrili O a ovaj mjesec ne
Curke, vi koje korisitite lh trakice... zanima me ovo: recimo da je trakica u subotu pozitivna, da li nakon sto prodje tih 24h ili koliko vec i kad se ovulacija stvarno dogadja, kakva je onda situacija s trakicom? Negativna u trenutku ovulacije?
Malina, meni je dan nakon najtamnije trakice sutradan bila negativna znaci druge crtice uopce nije bilo. Ne znam kako je drugim curama
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji