Napravit cu test u ponedj ako ga Mini napravi prije 🤣🤣 ma šalim se…ali ako vidim da nema onih simptoma pms napravit cu u ponedj :)
Grizli kako se ti osjećaš sad? Jel transfer boli puno?
Zupčica jel ćeš ići vadit betu? Kako se ti osjećaš?
Anđeo drzim 🤞da ne dođe :)
Draga drzimo fige za plus iduci tjedan!! Ima li mozda jos sta novo kakav simptom ? Grudi idalje boluckaju?:))
Andjeo Rastika sretno cure.vi jos imate malo vise dana ali zato smo ovdje da sve prodjemo skupa i da vrijeme cekanje brze i lakse prodje😊
Ana Donna ma super, malo jos imam bolova od punkcije, al sve ok. Transfer niti ne osjetis to ti samo kao tankom slamcicom ubace zametak u maternicu. Danas mi je dr okrenula ekranu dok je radila da gledam. Fora! Najgore mi je sto imam svakave simptome od stoperice jos. Drzim fige u ponedjeljak onda za plus
Drzim ti fige da nam javiš veliki plus ➕🤞
Napravit cu test u ponedj ako ga Mini napravi prije 🤣🤣 ma šalim se…ali ako vidim da nema onih simptoma pms napravit cu u ponedj :)
Draga drzimo fige za plus iduci tjedan!! Ima li mozda jos sta novo kakav simptom ? Grudi idalje boluckaju?:))
Hvala ti 😘 nisam ti uopće više pametna...bole me ujutro, svako jutro sa strane, pa preko dana ko da popusti...ali znat cu za 3-4 dana, ako se napušu dolazi vještica :/ ma nema veze, ne nadam se puno, onak malkice se čovjek uvijek nada šta bude....:)
Andjeo Rastika sretno cure.vi jos imate malo vise dana ali zato smo ovdje da sve prodjemo skupa i da vrijeme cekanje brze i lakse prodje😊
Hvala MalaTajna ❤
Anđeo drzim 🤞da ne dođe :
Dobro sam grudi mi otpadaju... Jedva docekam doci doma s posla da skinem grudnjak😂😂 Bolilo me ali manje nego onda kad sam pisala i ne stalno pa valjda je ok.. Necu vadit betu.. To mi je komplicirano s djecom i poslom... A sta bude bit ce...
Drzim fige da i ti ugledas plusic...
Zupcica mene su tako bolile u tim danima, sad uopce ne samo su vece , jedino mi smeta grudnjak pa kad sam doma trudim se kad mogu biti bez njega.
Hvala ti 😘 nisam ti uopće više pametna…bole me ujutro, svako jutro sa strane, pa preko dana ko da popusti…ali znat cu za 3-4 dana, ako se napušu dolazi vještica :/ ma nema veze, ne nadam se puno, onak malkice se čovjek uvijek nada šta bude….:)
Tako i ja, ako do ponedjeljka ne osjetim grudi vec cu posumnjat.. al tesko mi je ista racunat jer ne znam kad je bila O. Ne ocekujem je u cetvrtak.. mala nada ipak postoji ali ne kao prosle cikluse kad sam se bas razocarala pogotovo jer smo pokrili O a ovaj mjesec ne
Curke, vi koje korisitite lh trakice... zanima me ovo: recimo da je trakica u subotu pozitivna, da li nakon sto prodje tih 24h ili koliko vec i kad se ovulacija stvarno dogadja, kakva je onda situacija s trakicom? Negativna u trenutku ovulacije?
Malina, meni je dan nakon najtamnije trakice sutradan bila negativna znaci druge crtice uopce nije bilo. Ne znam kako je drugim curama
Sortiraj odgovore
Najstariji