Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    13. Rujan 2018. 08:15

Župčica cestitke 💖💖 urednu trudnocu ti zelim 😊😊
    Cure sto se tice opadanja kose ima veze s hormonima ali i ne mora biti.. ja sam frizerka zato pisem... znaci normalno je da kosa opada.. svakome u neko drugo vrijeme... meni ovaj mj opada uzasno... sve vam je to pvezano i sa stresom i manjkom vitamina... ili jednostavno stara vlas ispada jer nova raste.. kao i sve tako se i korijen vlasi obnavlja... kod mene je stres a i to da se obnavlja korijen.. znaci ako imate kod vlasista puno male kose a opada vam puno to znaci da se kosa obnavlja.. (normalno je do 100 vlasi dnevno da ispadne) alarm treba upaliti ako vidite da kosa opada a nema nove mlade kose e onda znaci da je nesto sa hormonima ili sa korjenom zuba( glupo ali stvarno ima utjecaj na kosu ako vam je koji zub pokvaren)

13. Rujan 2018. 08:18

Župčica čestitke, želim ti uspješnu trudnoću! :)

yoyo102
    13. Rujan 2018. 08:18

Zupčice, čestitam 

MiniCooper26
    13. Rujan 2018. 09:06

Župcica cestitam 😘💓

Župčica
    13. Rujan 2018. 09:14

Cure hvalaaa puno..... Nadam se da će biti sve ok...

Grizli istina je... najgore je iščekivat... ali evo još malo  Drži nam se....

Minni nadam se da češ mi se pridružiti... Svi iščekujemo tvoj + 

MalaTajna222
    13. Rujan 2018. 09:22

Zupcica cestitam od srca ,predivnoooo🤗🤗🤗😘😘😘😘

• fantasia
    13. Rujan 2018. 09:23

Župčica cestitam od srca, unijela si malo pozitive ovdje;)
    Mini imas kakve nove simptome?odbrojavam s tobom☺

Župčica
    13. Rujan 2018. 09:23

Mala Tajna hvala za čestitke i savjet da napravim prije test.. bila bih samo izludila od čekanja 

MalaTajna222
    13. Rujan 2018. 09:34

Župčica

Mala Tajna hvala za čestitke i savjet da napravim prije test.. bila bih samo izludila od čekanja

Tako su mene bodrile Svjesna i Tata me zove zlato da napravim test ranije ,i uvjeravale me da sam T. I ja rekla na 25dc (a ciklusi mi traju 29-30dana) ajde idem ga uraditi izgubit ne mogu nista a dobiti mogu 😍😍😍
    Zato i ja sada curama savjetujem da naprave testove ako i malo zrno sumnje imaju.jer se onako samo mucimo, barem mi nestrpljivi po prirodi..
    Fantasia kad si ti rekla da ju ne ocekujes?
    Grizli, sretno sutra uz tebe smo, odlicno je da si smirena 🙏🙏🙏

Tina1510
    13. Rujan 2018. 09:41

Župčica

Jutro… Napravila testic… Ubila me ona sjena jucer😂😂 Mislim da se ovaj put bolje vidi…

Čestitam 😊😊😊

!

👩🏻 29 - PCOS, AMH 91
    👱‍♂️33 - Normozoospermia
    2021 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
    2022 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
    3/2025 Poliklinika Škvorc, punkcija - 31js, 9 oplođeno, 3 petodnevne blastociste

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.