Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    12. Rujan 2018. 11:40

Cek jesi uhvatila na kraju dr za one nalaze? Daj zeno ako je jos viroza okolo a ti trudna bolje bi ti bilo da se manis tih viroticnih. A sefa posalji u k pa nisi ti kriva sto je manje posla

Župčica
    12. Rujan 2018. 11:42

MalaTajna222

Mini, daaaaj drzis nas u neizvjesnosti 😥🤗
    Zupcica, meni je isto bio pozitivan 25dc i to navecer. Jednostavno mi bio puka film i rekla sebi ili je plus ili nije ali ocu odma da znam ☺

Ma meni je isto u prošloj trudnoći dva dana prije bila full blijeda crtica i dan prije M napravila clearblue digitalni... Kontam neću se s crticama zezat  nek mi lijepo piše... i tad se pokazao plus... Sad meni dosta variraju ciklusi od 25 dana do 30 dana pa mi računa mobilna aplikacija 27 dana ciklus a može mi bit ovaj mjesec i da je duži ciklus pa da mi je ovulacija bila koji dan kasnije  pa mi je onda baš prerano bilo pravit test... sad se nadam da neće doći pa da ću izdržati do subote ....

MiniCooper26
    12. Rujan 2018. 12:40

Grizli

Cek jesi uhvatila na kraju dr za one nalaze? Daj zeno ako je jos viroza okolo a ti trudna bolje bi ti bilo da se manis tih viroticnih. A sefa posalji u k pa nisi ti kriva sto je manje posla

Ovo ljeto sam shvatila da se sto prije moram maknuti iz sezonskog posla 😆 6 godina u istom restoranu..  E vise ne mogu... Nije problem ni pare ni nista njegov njihov odnos prema nama radnicima.. Gadljivo i fuj... Novi koji dođu i daju otkaz oni su u redu a mi koji smo tu godinama mi nevaljamo a oni su dobri.. Lijece osobne frustracije na nama..  Ko da smo mi roboti i nemamo osjecaja.. Radis skoro 200 dana u komadu bez dana slobodnog i trebas biti nasmijan i raspolozen za rad.. Pa nije ni cudo sto ljudi se razbolijevaju.. Niko nije od čelika. Imunitet ti padne... Ono ne mozes biti bolestan ne daj boze jer ko ce odradit 😫🤦‍♀️ bila kod doktorice jucer. Kontam otic cu iza pauze.. Kad ono cekaonica prazna. Super.. Uđem unutra a sestra mi govori sta mi treba da je doktorica otisla i da se neće više vracat.. .🤦‍♀️ Danas  popodne pa cu je zvat 

Ana Donna
    12. Rujan 2018. 12:55

MiniCooper26

Grizli

Ovo ljeto sam shvatila da se sto prije moram maknuti iz sezonskog posla 😆 6 godina u istom restoranu.. E vise ne mogu… Nije problem ni pare ni nista njegov njihov odnos prema nama radnicima.. Gadljivo i fuj… Novi koji dođu i daju otkaz oni su u redu a mi koji smo tu godinama mi nevaljamo a oni su dobri.. Lijece osobne frustracije na nama.. Ko da smo mi roboti i nemamo osjecaja.. Radis skoro 200 dana u komadu bez dana slobodnog i trebas biti nasmijan i raspolozen za rad.. Pa nije ni cudo sto ljudi se razbolijevaju.. Niko nije od čelika. Imunitet ti padne… Ono ne mozes biti bolestan ne daj boze jer ko ce odradit 😫🤦‍♀️ bila kod doktorice jucer. Kontam otic cu iza pauze.. Kad ono cekaonica prazna. Super.. Uđem unutra a sestra mi govori sta mi treba da je doktorica otisla i da se neće više vracat.. .🤦‍♀️ Danas popodne pa cu je zvat

Mini, skroz te razumijem tako je i mom mužu, već 7 sezona u istom restoranu, ono uzas...jedne sezone je radio sa slomljenim prstom nisu mu htjeli bolovanje otvorit, vjerojatno će trazit drugi posao...Mini, uglavnom čekam tvoj test ženo 😊
    Zupčica meni se isto čini da vidim sjenu, najbolje ponovi još ujutro ➕🤞 
    Kod mene ništa novo, i dalje me bole grudi najviše ujutro i počela me probava zezat od jučer...

MalaTajna222
    12. Rujan 2018. 13:02

Joj Ana ko ce docekati tvoj test , otkada si rekla to za grudi bas se nadamo 🤗
    Zupcica ma nemoj se muciti do subote mozes ti i prije ali da je jutarnji urin.ja sam ga radila 25,26,27, 28 dc. Pratila sam crtu kako i da li tamni.  

Župčica
    12. Rujan 2018. 13:16

Znam ja ovo kontam da je jutarnji jer sam legla u 10 navecer i u 3 ujutro morala u wc a inace se u 5 i 30 ustajem... I puklo me da napravim... Kupit cu danas trakicu pa mozda i napravim ujutro...

12. Rujan 2018. 13:20

Grizli, zao mi je što te bolilo i nadam se da si danas bolje.  Mogu samo zamisliti u kolikom si strahu sada , ali samo polako,  doc ce to sve na svoje.
    Mini, razumijem te u potpunosti 😥 ja prestajem raditi 1.10. i ne mogu docekat taj dan, osjećam kako su mi zivci sve tanji, prema gostima, kolegama.. i onda se tu nade decko i s jednim krivim tonom me izbaci iz takta, sto je uzasno nezdravo. Izdrzat cemo jos malo pa na g.o do iduce sezone 😂 imam osjecaj da me ova sezona toliko emocionalno iscrpila i poremetila, tako da sam sigurna da je to najveći problem sto jos nisam trudna.
    Ana i mini ajde cekamo testice vise 😊😊😊 saljem vam puuuuuno pozitivne energije i iskreno se nadam s vama da je to to!!

Ana Donna
    12. Rujan 2018. 13:51

MalaTajna222

Joj Ana ko ce docekati tvoj test , otkada si rekla to za grudi bas se nadamo 🤗
    Zupcica ma nemoj se muciti do subote mozes ti i prije ali da je jutarnji urin.ja sam ga radila 25,26,27, 28 dc. Pratila sam crtu kako i da li tamni.

Malatajna, danas mi tek 20dc ne vjerujem da cu radit test, ako bude kasnila dan, dva onda ću,ma ne vjerujem da je išta,možda je ovo sad već i pms, bas se ne zelim previse nadat, samo se vise razocaram..
    Pina koji je tebi dan ciklusa? 
    Grizli ajme žao mi je cut da te bolilo, odmaraj danas! Kad ti možes radit test za cca 10 ili 14 dana? 

Grizli
    12. Rujan 2018. 13:59

Ana Donna sve ovisi dal ce mi vratiti 3dnevni zametak ili blasticu. Ako je 3dnevni onda nakon nakon 10-12 dana pokaze se vec plusic, ako je blastica onda i nakon 5-7 dana. To je kod mpo dosta rano vidljivo ako je nesto 

Ana Donna
    12. Rujan 2018. 14:03

Grizli

Ana Donna sve ovisi dal ce mi vratiti 3dnevni zametak ili blasticu. Ako je 3dnevni onda nakon nakon 10-12 dana pokaze se vec plusic, ako je blastica onda i nakon 5-7 dana. To je kod mpo dosta rano vidljivo ako je nesto

Aha, ne kužim se baš još u to...znači ti još moraš ići na transfer ako sam dobro razumila? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.