Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • fantasia
    12. Rujan 2018. 22:39

fantasia

Tina1510

Cure, gdje u zagrebu napraviti spermiogram a da nije privatno? Treba li uputnica ?

Tina, mi idemo bas iduci tjedan u Merkur. Treba ti uputnica A3 od tvog dr.opce prakse.

Ispravak, od suprugovog doktora:)

Tina1510
    12. Rujan 2018. 22:49

fantasia

fantasia

Tina1510

Cure, gdje u zagrebu napraviti spermiogram a da nije privatno? Treba li uputnica ?

Tina, mi idemo bas iduci tjedan u Merkur. Treba ti uputnica A3 od tvog dr.opce prakse.

Ispravak, od suprugovog doktora:)

Jel se placa i s uputnicom ili ne?

!

👩🏻 29 - PCOS, AMH 91
    👱‍♂️33 - Normozoospermia
    2021 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
    2022 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
    3/2025 Poliklinika Škvorc, punkcija - 31js, 9 oplođeno, 3 petodnevne blastociste

Grizli
    12. Rujan 2018. 23:09

S uputnicom je na teret hzzo

Župčica
    13. Rujan 2018. 06:00

Jutro... Napravila testic... Ubila me ona sjena jucer😂😂 Mislim da se ovaj put bolje vidi...

Ana Donna
    13. Rujan 2018. 07:16

Aurora87

Ana, nekako ja nisam za te trakice…mi smo u biti svaki put pokrili barem jedan plodni dan ali nikako da ostanem T. Mislim da to cak i nije problem u pogađanju dana nego sigurno nesto nije ok kod jednog od nas ili kod oboje….u biti mislim da ce mi se ostvariti moj najveci strah…da nesto nije ok. Ali ja sam o tome sa svojim M pričala na prvim kavama. Ako bas nikako ne bude islo, normalan je pa cemo,ako nista, jednog dana posvojiti. To me uvijek bilo strah sta ako ne budem mogla imati djece pa da jos naiđem na nekog zadrtog. Bivsi mi je bio takav, zato i je bivsi.

Aurora i ja sam tako razmišljala, ajme šta ako nikada ne ostanem trudna, šta ako ovo, šta ako ono...TE misli odmah izbaci iz glave, nemoj tako gledat, ne mora ništa biti...kod nas je situacija da je kod mene sve ok, a muž ima nešto smanjenu količinu spermija, a isto sam ostala trudna...još ste mladi, doći će sve u svoje vrijeme, neki ostanu trudni odmah, neki se trude više mjeseci ali sve kad tad nadođe, vjeruj mi :) 
    Dobro je što se trudite,i sve ti je u tajmingu, kad se oni sretnu, to je priroda...i da imaš redovne odnose svaki drugi dan, postotak je 25% da zatrudniš. 
    Ti svakako napravi pretrage da znaš na ćemu si, želim ti svu sreću ovog svijeta i da ubrzo ugledaš ➕➕😘

Grizli
    13. Rujan 2018. 07:16

Zupcica vidim je! Cestitam.i da trudnoce bude savrsena. 
    Aurora nemoj odmah razmisljat o zadnjim opcijama ima jos nacina za dobiti bebu i ako neato nije u redu. Danas hvala bogu je puno toga rijesivo i moguce. Koliko ono dugo vi pokusavate? Malo optimizma, pretrage odraditi i sve ce biti u redu. 

Ana Donna
    13. Rujan 2018. 07:18

Župčica, mislim da je to to, čestitam iželim ti urednu trudnoću 😘

13. Rujan 2018. 07:39

Bok curke, evo mene u 4.mj pokusavanja, krecem za 3 dana s trakicama. Prosli mj sam pratila s trakicama i sve smo pokrili osim dana ovulacije i sad me kopka da smo trebali i taj dan, ali M je radio i nista... sve si mislim da nije u njemu problem, tko ce tog jarca natjerati na spermiogram :/

Pratim vas redovno i zelim nam svima ogroman plusic ❤

Župčica
    13. Rujan 2018. 07:55

Hvala cure svima...  
    Malina mislim da je u biti manja mogućnost kad se odnos ima na samu ovulaciju nego prije tako da očito nije u tome problem.... Nekad samo treba malo više vremena...A nije još vrijeme za uzbunu .....  Nadam se da neće biti potrebe za pretragama te da ćeš ugledati plusić
    Grizli kako si nam? Je li bolilo više?  Držim fige za sutra...

Grizli
    13. Rujan 2018. 08:13

Malina pozdrav, nemoj odmah u probleme. Ko sto Zupcica kaze treba vremena i 3 mj nije jos uvijek neo veliko vrijeme da se govori o neplodnosti nekoga. Koliko imas godina? Drugo odnos na dan O nije garancija za trudnocu. Kod parova kod kojih je sve savrseno uredu i imaju uredne odnose i dodje cak do oplodnje, medjutim trudnoca se realizira u svega 20%. Tako da za sad samo misli kako se jos kockice nisu poslozile, al hoce. Samo polako, opusteno, uzivajte i zelim ti sto prije plusic. 
    Zupcica bolje sam hvala. Iako jos uvijek imam bolove, al nisu vise onako jaki da se progurat dan ako ne radim nista a to me izludjuje. Najgore mi je nakon sto jedem, a valjda ce i to proc. Sutra idem vidit sto se dogodilo sam stanicama pa znas kako je iscekivati nesto, al ovaj put sam smirena bas kao i prvi put, ne dam da me smete nervoza kao u drugom postupku. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.