Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Župčica
    13. Rujan 2018. 11:58

LUNNA  dobrodošla i što prije ugledala plusić....

Župčica
    13. Rujan 2018. 11:59

Grizli

Tenci nemoj brinut super ti je plusic i cestitam ti od srca. Ovulacija 10dc nije previse rana, cak spada u normalno da je O od 10-16dc. Drzim ti fige da sve ovaj put prodje savrseno dobro.
    Fantasia i Mini vas dvi ste skroz opicene, dajte vise uradite testice pa ja sam nestrpljiva dodje mi da vas nadjem ma gdje bile i da vam ga odradim ja sama osobno pa vi ocete necete gledat rezultate. 😂

a Grizli jesi me nasmijala... 

13. Rujan 2018. 12:08

Lunna2016 dobrodošla  Sretno s hvatanjem O !!

Ana Donna
    13. Rujan 2018. 12:18

Tenči čestitam na ➕ želim ti urednu trudnoću bit će sve uredu 😊
    Mini, znam kako ti je, ali ti baš imaš neke tipične simptome :) joooj draga, navijam čvrsto za tebe 🤞🤞🤞🤞🤞😘
    Malatajna, čini mi se da danas manje bole, ako se napušu za koji dan to mi je prvi znak da M ipak dolazi

tata_me_zove_zlato
    13. Rujan 2018. 13:28

Malina, ja imam jedan jajnik vec 10 godina i rodila sina i sad trudna. Ja jesam ovulirala svaki ciklus, a ti naravno proveri. Srecno!!
    Cestitke na plusicimaa ☺️☺️☺️ 
    Mini, ajde molim te 😍

url=https://lilypie.com]

13. Rujan 2018. 13:32

tata_me_zove_zlato

Malina, ja imam jedan jajnik vec 10 godina i rodila sina i sad trudna. Ja jesam ovulirala svaki ciklus, a ti naravno proveri. Srecno!!
    Cestitke na plusicimaa ☺️☺️☺️
    Mini, ajde molim te 😍

Pa fakat mislim da ovuliram, pratila sam i temp i trakice :)
    Sad sam 7dc, jedva cekam krenuti u novi pohod :D

PatriciaZG
    13. Rujan 2018. 13:49

Drage moje, da se konacno javim....
    Zupcica, cestitam! Skocila sam kad sam vidjela! Bravo! Sad polako. Uspori sa strahovima.
    Tenci, pa ti si mi slag na tjedan sa svojim postovima....
    Grizli, suosjecam sa tobom maksimalno. Molim te, samo ne gubi optimizam. Znam da je tesko, bolno, stresno.....ali zamisli rezultat. Samo zamisli kakva te sreca ceka. Uz tebe sam. I cekam lijepe vijesti....brojim dane, znas.
    Cure, citam postove, pa mi se sve smuckalo. Zelim vam svima uskoro debele pluseve.
    Meni je danas 22dc. Kao da osjetim leptirice...a vjerojatno je peristaltika crijeva. Ja sam vec dva puta ostala trudna deveti dan ciklusa. Grudi me pocnu bolit tek oko 8.tjedna trudnoce. Jedino sto sam primjetila da tih dana prike nego sto cu radit test i saznat za trudnocu imam tako lude snove, pa to je nevjerojatno! Javi se glavobolja, obicno je pripisem buljenju u laptop i mokraca mi ima neki intenzivan i cudan miris. Sad sam samo umorna, sa glavoboljom, proziran iscjedak i horor snovi....jedva cekam naredni tjedan da uradim test
    Radujte me cure! I moj ce plusic lakse doci kad vidim vase 
    Ljubim!

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

• Alisa
    13. Rujan 2018. 14:08

Čestitke svima na plusicima,a curama koje su pred testom,držim fige!
    Ja sam bila danas kod gin,16 dc i vidi se folikul 2.14 cm
    Rekla mi je da O očekujem za vikend ali mi je poslije rekla da će mi ciklus opet biti dug,37 dana
    To me malo zbunilo jel onda mislila na idući vikend?jel zna tko koliki folikul mora biti pred pucanje?

13. Rujan 2018. 14:30

cure hvala, budem probala biti pozitivnija, makar me ta rana ovulacija baš uznemirila.
    PatriciaZG, razveseli nas i ti plusićem 
    evo samo jedna zanimljivost, mjerim bazalnu temperaturu već više od godinu dana, i u 3.mj odlučim da ne budem mjerila i ostanem trudna, nažalost nije se održalo, krenem opet mjeriti bazalnu i kak nije dolazilo do trudnoće 5 ciklusa, ovaj odlučim opet ne mjeriti bazalnu i ja opet trudna  
    želim vam svima puno uspjela s lh trakicama, bazalnim temperaturama i ciljanjem odnosa, kao i uspješne transfere kod cura u mpo.

Ana Donna
    13. Rujan 2018. 14:36

Alisa

Čestitke svima na plusicima,a curama koje su pred testom,držim fige!
    Ja sam bila danas kod gin,16 dc i vidi se folikul 2.14 cm
    Rekla mi je da O očekujem za vikend ali mi je poslije rekla da će mi ciklus opet biti dug,37 dana
    To me malo zbunilo jel onda mislila na idući vikend?jel zna tko koliki folikul mora biti pred pucanje?

Alisa koliki su ti inače ciklusi? 21mm to je folikul lijepe veličine, i pokrijte vikend ;) kada puca folikul to je sve individualno, evo npr meni je jednom bio 16dc 24 mm, sjećam se tog pregleda i sljedeći dan sam imala O,baš sam osjetila bol u tom jajniku...a taj mjesec mi ciklus bio 29 dana dug

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.