Ana Donna inače imam duže cikluse, 32-34 dana,i meni se čini lijepi folikul,pokrit ćemo mi i ovaj i idući vikend za svaki slučaj 😉
Hvala ti Omerta...znam to..ali i danas pada..ali M jos nije dosla...nadala se jesam, ali bit ce kako bude..Svima cestitke sa plusicima..i mi cemo za vama...
Tenci nemoj brinut super ti je plusic i cestitam ti od srca. Ovulacija 10dc nije previse rana, cak spada u normalno da je O od 10-16dc. Drzim ti fige da sve ovaj put prodje savrseno dobro.
Fantasia i Mini vas dvi ste skroz opicene, dajte vise uradite testice pa ja sam nestrpljiva dodje mi da vas nadjem ma gdje bile i da vam ga odradim ja sama osobno pa vi ocete necete gledat rezultate. 😂
Ja isto ne znam sto vise cekaju
Čestitke svima na plusicima,a curama koje su pred testom,držim fige!
Ja sam bila danas kod gin,16 dc i vidi se folikul 2.14 cm
Rekla mi je da O očekujem za vikend ali mi je poslije rekla da će mi ciklus opet biti dug,37 dana
To me malo zbunilo jel onda mislila na idući vikend?jel zna tko koliki folikul mora biti pred pucanje?
Pošto lutealna faza traje 14 do 16 dana..ti po tome nikako ne bi mogla imati ciklus od 37 dana, pošto je ta faza stalna. Od dana ovulacije računa se 14 do 16 dana plus i tada nastupa slijedeća M. Nešto si krivo skontala. Znam da folikul od 2.6 cm uzimaju kao prezreo i taj se ne računa kao kvalitetan. Bitno je da sadrži kvalitetnu jajnu stanicu, a ne koliki je, jer može puknuti već i na tom opsegu.
Fantasia i Mimi ja cu vam postom poslat testove samo da vam otkrijem adrese. 😂😂 bas nas zele drzat u neizvjesosti. Dobro curke al samo se vi fino pazite, prenatale zobajte, voce, povrce zdrava papica, lagano posao i tako to.
Aurora nadam se da ce ti mama bi super i da ces joj lijepe vjesti rec vec iduci ciklus. Koje hormone trebas vaditi? Mozda bolje da si smirena ako su za stitnjacu ili prolaktan.
Alisa folikul puca izmedju 16-25dc kad dostigne velicinu od 15mm, onda dnevno raste 1,5-2mm. Iznad 26mm obicno prelaze u ciste .ja ne bi cekala vikend po tom tvom nalazu. Ako ti je O na pola ciklusa onda bi ti mogao biti duzi ciklus. o tek 16-19dc + 14-16 dana lutealna faze to je dosta dugo.
Patricia drzim fige za tvoj plusic!!!
Fantasia i Mimi ja cu vam postom poslat testove samo da vam otkrijem adrese. 😂😂 bas nas zele drzat u neizvjesosti. Dobro curke al samo se vi fino pazite, prenatale zobajte, voce, povrce zdrava papica, lagano posao i tako to.
Aurora nadam se da ce ti mama bi super i da ces joj lijepe vjesti rec vec iduci ciklus. Koje hormone trebas vaditi? Mozda bolje da si smirena ako su za stitnjacu ili prolaktan.
Alisa folikul puca izmedju 16-25dc kad dostigne velicinu od 15mm, onda dnevno raste 1,5-2mm. Iznad 26mm obicno prelaze u ciste .ja ne bi cekala vikend po tom tvom nalazu. Ako ti je O na pola ciklusa onda bi ti mogao biti duzi ciklus. o tek 16-19dc + 14-16 dana lutealna faze to je dosta dugo.
Patricia drzim fige za tvoj plusic!!!
Grizli..prvo da se cimim prije oporavis i zelim ti srecu od srca. Ovaj i pretprosli ciklus i ja sam imala ovulacije 16 dana ciklusa, a lutealna je zadnja tri ciklusa bila 15 dana. Prvi folikul napokon na 13 DC 14mm, mada do tada nisam isla na pregled, pa ne znam koliki su bili prije toga. Mislis da kasnija ovulacija nesto znaći. Prosli ciklus bila je 12 DC.
I meni je to sve nesto cudno,kako tako veliki folikul a ona predviđa ovulaciju tek za tjedan dana,ili sam ja nešto skroz krivo skontala..u svakom slucaju mi smo pokrili i danas a budemo i do kraja ciklusa redovito 😀
Anamor koliko ja znam kasije O nema utjecaja na uspjeh zaceca, samo previse rana O i kratka ili previse duga lutealna faza. Alisa mislim da ti je O prognozirala ovaj vikend pa zeno sutra je petak tako da vjerojatno je mislila na to da ces do kraja tjedna ovulirati.
Grizli to sam i ja tako mislila ali me zbunilo to sta je spomenula ciklus od 37 dana,a ako mi je danas 16.dc a ovulacija sad za vikend to je nemoguce..
U svakom slucaju hvala na odgovorima cure,malo ste me razbistrile,i vama puno sreće svima u svojim borbama!
Grizli ti ideš na MPO u Rijeku? Ja sam iz Pule, pa me zanima koja je klinika najbliža.. čitala sam o dr. Škvorcu u Samoboru, pa me zanima da li je dobar?
Koliko si čekala na prvi pregled kod specijaliste za humanu?
Hvala ti puno :)
Sortiraj odgovore
Najstariji