Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    13. Rujan 2018. 09:43

Babylove dobro da si mi to napisala za kosu, meni zadnjih 10 dana bas uzasno pada kosa. Inace u 9 mj mi zna jace padat, a ovo sam sad jace opadanje pripisala hormonima kojima su me filovali za mpo

yoyo102
    13. Rujan 2018. 09:48

Curke, opet ja pokušavam se ubaciti i popratiti vas
    Čekam Mini da napravi test da se i njoj veselimo 
    Grizli, želim ti svu svu sreću i mir, i nakon svega što si prošla sad može sve ići samo na bolje 

Meni je danas 24 dc, i već me grudi bolje 2-3 dana ali baš jako, čak ne znam da li je ikad tako 
    Pokušavamo već godinu dana i sad me je tako strah napraviti test prije 

Curke, držite se, stižu +++++

13. Rujan 2018. 09:55

Evo cure ja danas 12. dan nakon ovulacije, napravila test onaj jeftini osjetljiv s ebaya, i vidi se druga crtica ( slika u prilogu). E sad umjesto da se veselim, ja sam u strahu i na iglama. Prvo zbog spontanog prije 5 mj pa me strah da se ne ponovi ponovo, a drugo jer je ovulacija bila 10. dan ciklusa i ne znam je li jajna stanica sazrila do kraja i je li kvalitetna.  znaci na sto muka sam. 

Omerta
    13. Rujan 2018. 09:58

fantasia

anamor

Ja koristim zelene trakice sa ebaya…osjetljivosti 25IU i svaki sam puta do sada uhvatila LHpik…bilo navece, bilo ujutro ili popodne i testiram dva puta dnevno, ponekad i tri kada se dan ovulacije bliži, zatim trakicu skeniram preko mobitela i očita mi rezultat i jačinu, te jakost crtice.
    30 komada i 10 testova za trudnocu platim oko 60-tak kn..i dodju iz Engleske za tri dana. I tako vec cetiri mjeseca.
    A danas 27 DC, odnosno 11DPO temp. mi je naglo pala, a M očekujem i trebala bi kao i do sada doći tek za 4 dana..pa sam malo zbunjena, s obzirom na to da mi temp padne tek dan prije dolaska M. Po tome bi mi lutealna faza ovaj mjesec bila do dva kraća dana nego inače (15 dana).

Ovo s temp.se i meni dogodilo ovaj ciklus. 26.dc mi je pala na 36.6, jucer mi opet narasla na 37.1…M bi trebala doci u subotu ili nedjelju kad mi uvijek varira.
    Mozda netko ima vise iskustva s time pa da pojasni:)

Nagli pad temperature tzv. dip moze u to vrijeme biti i znak implantacije. Pogotovo ako je nakon toga opet porasla. Sretno! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Župčica
    13. Rujan 2018. 10:01

Fantasia, Deica ,   Tina   hvala  od srca ...
    Tenci nemoj mislit negativno.... Samo pozitiva i bit ce sve ok i pratiti ćemo se nas dvije ... Čestitke....

Raštika
    13. Rujan 2018. 10:10

Cestitke na plusicima! ❤️❤️❤️

Ja cu poludit do datuma kad bi menga ne trebala doci. 🤦🏻‍♀️😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Omerta
    13. Rujan 2018. 10:12

Župčica, čestitam i sretno! 

Tenci, suosjecam sa tobom. I ja sam imala spontani prije 7 mjeseci pa sam malo bila nepovjerljiva ovaj put. Tad su mi bile skroz slabasne linije i to jos par dana nakon izostanka. A ovdje kod tebe se vec na 12dpo vidi tako da mislim da ne trebas brinuti. Isto se i meni desilo sad prije 10ak dana, 3 dana za redom jedva vidljive linije na nekom jeftinom žnj testu, a kad sam dosla kod doktorice, tamo na njihovom testu je bilo vidljivo iz aviona. Tako da moja preporuka je ili kupi neki vjerodostojniji test, ne mora bit skup, gravignost se meni osobno pokazao odlicnim u prvoj trudnoci.. ili idi kod dr/gin pa napravi tamo, a mozes i betu vaditi ako te strah.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

13. Rujan 2018. 10:13

Hvala Župčica, cestitam i ja tebi, i nadam se da nam budu trudnoce prosle u savrsenom redu i da za 9 mj budemo uzivale u malim mrvicama  
    Ali dok sljedeci tjedan ne odem ginekologu, i ne izvadim krv i ne kaze mi da je sve oke, ne budem mirna...

13. Rujan 2018. 10:16

Hvala Omerta, imam doma i gravignost, i intim plus i jos neki iz ljekarne,al posto su ovi s ebaya osjetljiviji, radila sam taj posto mi jos ni ne kasni. U subotu sam mislila napraviti neki od ovih i vidjeti situaciju, a sljedeci tjdan idem ginekologu, no do onda cekanje.
    Cestitke i tebi na plusicu! 

MalaTajna222
    13. Rujan 2018. 10:33

Tenci, cestitke i tebi od srca ;) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.