Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • fantasia
    13. Rujan 2018. 10:41

Malatajna, danas mi je 29 dc., a varira mi od 30 do 32 dana...hmmm...jaaako se bojim vec unaprijed napravit test, ako ne dode mislim da cu tek sredinom iduceg tjedna...😞

13. Rujan 2018. 10:47

Grizli

Malina pozdrav, nemoj odmah u probleme. Ko sto Zupcica kaze treba vremena i 3 mj nije jos uvijek neo veliko vrijeme da se govori o neplodnosti nekoga. Koliko imas godina? Drugo odnos na dan O nije garancija za trudnocu. Kod parova kod kojih je sve savrseno uredu i imaju uredne odnose i dodje cak do oplodnje, medjutim trudnoca se realizira u svega 20%. Tako da za sad samo misli kako se jos kockice nisu poslozile, al hoce. Samo polako, opusteno, uzivajte i zelim ti sto prije plusic.

Grizli, 29 imam, endometrioza dijagnostricirana prije 3 godine, ostala sam bez jednog jajnika. Bila sam na tabletama do prije 4 mjeseca i zato se brinem da se opet nesto ne zakomplicira..zato bih valjda odmah sve. Cekam termin kod gin pa cu valjda biti pametnija...

Grizli
    13. Rujan 2018. 10:48

Tenci nemoj brinut super ti je plusic i cestitam ti od srca. Ovulacija 10dc nije previse rana, cak spada u normalno da je O od 10-16dc. Drzim ti fige da sve ovaj put prodje savrseno dobro. 
    Fantasia i Mini vas dvi ste skroz opicene, dajte vise uradite testice pa ja sam nestrpljiva dodje mi da vas nadjem ma gdje bile i da vam ga odradim ja sama osobno pa vi ocete necete gledat rezultate. 😂

Grizli
    13. Rujan 2018. 10:53

Malina ti po godinama jos uvijek nisi u zabrinjavajucoj situaciji ako ne ostanes trudna odmah. Al posto si ostala bez 1 jajnika i imas endometriozu valjda si i sama svjesna da bez obzira na trud nije 100% da ce ti jajnik koji ti je ostao ovulirat bas svaki ciklus. Mozda da sa svojim gin dogovoris folikulometriju pa imate tempirane odnose s time da ti da stopericu da budete sigurni da js je zrela za oplodnju kad ovuliras. U najgorem slucaju javi se humanoj pa ce te staviti u postupak ivf. Definitivno nije lako ni bezbrizno, al je rjesenje. 

13. Rujan 2018. 11:01

Grizli

Malina ti po godinama jos uvijek nisi u zabrinjavajucoj situaciji ako ne ostanes trudna odmah. Al posto si ostala bez 1 jajnika i imas endometriozu valjda si i sama svjesna da bez obzira na trud nije 100% da ce ti jajnik koji ti je ostao ovulirat bas svaki ciklus. Mozda da sa svojim gin dogovoris folikulometriju pa imate tempirane odnose s time da ti da stopericu da budete sigurni da js je zrela za oplodnju kad ovuliras. U najgorem slucaju javi se humanoj pa ce te staviti u postupak ivf. Definitivno nije lako ni bezbrizno, al je rjesenje.

Hvala ti na odgovoru.. 🙏 valjda cemo uspjeti.

• Babylove
    13. Rujan 2018. 11:06

Kako su se lijepo plusici zaredali 🤗🤗🤗 neka ae tako nastavi.. sretno svima 💖💖

MiniCooper26
    13. Rujan 2018. 11:14

Hahha luda sam nego sta sam.. Od nekih simptoma je mozda nekako cudan osjecaj u trbuhu nekako mi se cini tvrđi i nekkao cudan osjecaj.. Pa sad 🙄. Ne mogu se odvaziti i kupit test 😫

MalaTajna222
    13. Rujan 2018. 11:26

Ana donna kako grudi danas??☺

• fantasia
    13. Rujan 2018. 11:47

Hahahahh Grizli😁 suzdrzavam se iz dana u dan da ne dodem u napast kupiti test. Lakse mi je podnijeti m, nego ne vidjet drugu crticu:)
    Nekako sam si na 50:50. Grcevi su se smirili. Jucer mi je bilo cudno sto mi je bas jako zasmrdio miris ugasene cigarete koja je bila 5 metara od mene,kao da mi je ispod nosa😑 i danas ujutro me mucnina oprala posteno. Ma tko ce ga znat vise.

Lunna2016
    13. Rujan 2018. 11:47

Cure, pratim Vas već neko vrijeme te sam se odlučila priključiti. 
    Prije nekih godinu dana smo se odlučili za dijete. Tek smo prije neka četiri mjeseca počeli pikirati plodne dane. Do tada je bilo ako se dogodi, dogodi. Sada sam i kupila lh trakice pa ćemo vidjeti što one kažu 😊 danas mi je 7 dan ciklusa, idemo u nove pobjede 💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.