Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Rujan 2018. 14:07

Danas mi je 25dc. O je trebala biti 19 ili 20dc ali trakica je bila negativna. Osjetila sam lagane bolove 22dc ali osim toga nikakve druge simptome O nisam imala. Odnos je bio 14,20 i 23 dc. Pojavi li se bol u grudima za dva dana znat cu da je pms 🤔 igramo igru cekanja, nema nam druge.. 
    Na pretrage cu tek kad prode iduci ciklus  ako nam se ne posreci na putovanju 😁
    Podsjetite me jos jednom, zelene trakice su osjetljivije odnosno preciznije ce pokazati rast hormona od rozih ili obratno?

Ana Donna
    12. Rujan 2018. 14:14

Pina96

Danas mi je 25dc. O je trebala biti 19 ili 20dc ali trakica je bila negativna. Osjetila sam lagane bolove 22dc ali osim toga nikakve druge simptome O nisam imala. Odnos je bio 14,20 i 23 dc. Pojavi li se bol u grudima za dva dana znat cu da je pms 🤔 igramo igru cekanja, nema nam druge..
    Na pretrage cu tek kad prode iduci ciklus ako nam se ne posreci na putovanju 😁
    Podsjetite me jos jednom, zelene trakice su osjetljivije odnosno preciznije ce pokazati rast hormona od rozih ili obratno?

Pina, ja sam trakice uzimala preko njuškala i ove roze su skuplje a ženska kod koje kupujem mi je reklada su roze osjetljivije...koje sad imaš? Ja imam sad roze ali imala sam i zelene i nisam baš neku razliku primjetila...

Grizli
    12. Rujan 2018. 14:22

Tako je meni jos moraju napraviti transfer ako su se stanice oplodile uopce. Ako jesu onda cemo vidjet u petak kad ce transfer raditi. 
    Pina tako je zelene su osjetljivije. 

12. Rujan 2018. 14:39

I ja sam dosad dva puta kupila na njuskalu, prvi put 10kom drugi put 20kom i nisam nikad uhvatila bas pik a tri ciklusa sam ih koristila. Zato bi sad narucila zelene s ebaya, cisto da pokusam i s njima 

mimica9113
    12. Rujan 2018. 14:59

Zene moze li pitanje na brzaka.imam strasan pritisak na vaginu kao da ce beba izaci,nemam bolove u stomaku samo u preponama da li da idem na porodjajno 37+5mi je.hvala vam Ljubim vas💋

Ana Donna
    12. Rujan 2018. 15:31

Aurora87

Hej, curke, sad sam sve citala i zaboravila pola toga😫. Grizli, drzim🤞 da bude uspjesno❤.
    Zupcice, i meni se cini da vidim neku sjenu😉.
    Mika, zao mi je sto ti se to dogodilo…mislim da rijeci nemaju nekakvu utjehu, zato ti saljem virtualni zagrljaj i zelim ti da se sto prije oporavis i psihicki i fizkicki i da mozete krenuti hrabro dalje😗.
    Mini, meni ovo bas zvuci kao T, daj nas razveseli testicem😊.
    Ana, sretno, drzim 🤞 za jedan debeli plus.
    Ja sam danas dobila M, sto znaci da mi je ciklus trajao ovaj put 31 dan. U nedjelju mi pocela padati temperatura, jucer i prekjucer smeđi iscjedak s nekim fronclama(ispricavam se na detaljnom opisu). Narucit cu se kod dr. Ja bila ovih dana bas u guzvi, MM ija slavili rođendan iako ce njegov biti tek za 10ak dana. Nisam mu uspjela pokloniti pokpon koji bi ga najvise razveselio i bas mi zao zbog toga. Iako se nisam bas nadala jer nismo najbolje pokrili plodne dane, svejedno sam bas nekako razocarana i tužna. Ali ajd…dođe mi da prestanem mjeriti tu temperaturu jer mi vec ide sve na zivce. Vidjet cu sad kad odem do gin sta ce reci…sto mislite koji dan ciklusa mi najbolje naruciti se pa da mi i on nesto moze vise reci na osnovu pregleda? Ovulacija mi seta od 15. do 22.dc

Aurora, a miša mu, baš mi žao :(  drzim ti 🤞 u novom ciklusu...pošto mrni O šeta od 14-17 dc ja bi počela ići kod Ginek na folikulometriju oko 9.-10.dc, i tako svaki ili svaki drugi dan dok ne vidi (dr.će ti reći onda kad da dodjes ponovno), i on će ti reći kad je nakbolje imat odnose...koliko vi pokušavate? Jesi probala ikad trakice? 

Župčica
    12. Rujan 2018. 16:08

mimica9113

Zene moze li pitanje na brzaka.imam strasan pritisak na vaginu kao da ce beba izaci,nemam bolove u stomaku samo u preponama da li da idem na porodjajno 37+5mi je.hvala vam Ljubim vas💋

Draga ja sam ti osjecala pritisak posebno. U drugoj trudnoci da sam dosta prelezala a rodila 38 +2... Neke zene ne osjete porodjane bolove odma nego krene naglo.. Nezz je li ti prva trudnoca ali vjerojatno jest kad pitas.. Po meni nisu trudovi ali u tom stadiju trudnoce ja bih posla ili barem zazvala svog gina za savjet... Ipak si pri kraju pa da se sto ne daj Boze ne zakomplicira... A meni je oba dva puta pukao vodenjak pa su s tim krenulo trudovi... 

mimica9113
    12. Rujan 2018. 16:41

Župčica,malo je smanjilo vjerovatno laznjaci
    Tebi hvala puno u petak imam kontrolu pa vidjet cemo,ako doguram hehe💋💋💋💋

• anamor
    12. Rujan 2018. 18:42

Ja koristim zelene trakice sa ebaya...osjetljivosti 25IU i svaki sam puta do sada uhvatila LHpik...bilo navece, bilo ujutro ili popodne i testiram dva puta dnevno, ponekad i tri kada se dan ovulacije bliži, zatim trakicu skeniram preko mobitela i očita mi rezultat i jačinu, te jakost crtice.
    30 komada i 10 testova za trudnocu platim oko 60-tak kn..i dodju iz Engleske za tri dana. I tako vec cetiri mjeseca.
    A danas 27 DC, odnosno 11DPO temp. mi je naglo pala, a M očekujem i trebala bi kao i do sada doći tek za 4 dana..pa sam malo zbunjena, s obzirom na to da mi temp padne tek dan prije dolaska M. Po tome bi mi lutealna faza ovaj mjesec bila do dva kraća dana nego inače (15 dana).

Ana Donna
    12. Rujan 2018. 18:50

Aurora87

Ana, hvala, tako cu onda i ja negdje od 10.dc. Pokusavamo 7 mjeseci. Nisam nikad trakice koristila, samo sam bazalnu mjerila. Vidjet cu sta ce mi gin reci. Mislim da bih trebala svakakave pretrage odraditi jer sam samo papu prije pokušavanja odradila. Ova soc gin mi nije htjela ona 4 brisa uzeti niti ista drugo. Tako da moze biti svasta. Kosa mi opada nenormalno pa sam uvjerena da mi nest s hormonima nije ok. A i dosta sam dlakava, na mamu nisam, mozda na tatu🤣

Aurora, pokušaj možda sa trakicama, ja sam kedno vrijeme mjerila bt ali me zbunila...Meni ti isto abnormalno otpada kosa, to sam primjetila unatrag 2 mjeseca a već mi dvije frizerke rekle...inače mi zna otpadat kad se jesen bliži ali ove god ovo mi je čudno 🤔🤔 koji bi hormon na to mogao utjecati? 
    Anamor, kojom aplikacijom skeniraš trakice? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.