Župčica hvala puno na podršci, bitno je od nekud krenuti :)
Nadam se da će ti novi test pokazati veliiiki + !!
Zupcica, svi navijamo za veliki plusic!
Emenems puno srece od srca , da sto prije ugledas plusic🙏
E cure jeste se napisale 😉 Mika draga drz se ❤️🙏
Grizli veliki si borac izdrzat ces i ovo 🙏❤️ i urodit ce plodom 😁 i za nas postoji sreca tu negdje iza kantuna 😉💓samo tribamo malo se potrudit 😘
Ja ne radim vise dvokratnu.. Sad samo od 5 🙏😆😀
Pijem kavu i iza idem malo na kupanje 😉 jedva cekam
Grizli hvala ti na detaljnom odgovoru :)
Jajovod su uspjeli sačuvati, dali su mi injekcije metotrexata pa je tijelo samo apsorbiralo trudnoću.
Stalno sam vjerovala da je to bilo s razlogom, zašto bi mi sačuvali taj jajovod ako je i dalje oštećen i u njemu se ne može dogoditi oplodnja.. Sad si nekako razmišljam da možda bolje da su odmah napravili laparoskopiju i pogledali usput stanje drugog jajovoda i skratili mi muke.
Radimo na bebi 7 mjeseci i stvarno ne želim dugo vremena izgubiti nadajući se da će se prirodno desiti. Mislim da ne bi bili kadnidati za inseminaciju, već jedino IVF. Svakako ću odraditi pretrage i nadam se da će bar taj dio biti brz.
Hvala vam svima na podršci iako neću se tužiti ni ako ne bude plusić... ipak nam je tek prvi mj da smo krenuli.. a koliko vas ima da se puno vremena trudite...
Mini kako si ti? Ima li simptoma ?
Jucer opet muka opez umalo povratila ali sam se suzdrzala 😉😀 ne znam vise sta da mislin. Danas 27.dan ciklusa. Stomak mi je nadut ali nekako cvrst na dodir...samo da napomenem imam uredne sve funkcije.. Idem uredno na wc... Sad jel to pms ili nedto drugo.. Vidit cemo... U pmsu sam luda.... A zadnjih par dana ne peru emocije sva sam raznjezena i prema muzu i prema nekim scenama na tv ili internetu 😜🙄😂
Jao Mini daj zeno test napravi to ti je 👶 100%!!! Mislim ti imas mucnine, nadut i tvrd stomak, emocije te peru, iscjedak ako se ne varam si spominjala... Znaci ti si jedino jos M cekas da ti to potvrdi da moras raditi test i ugledat II 😁
Slažem se s Grizli.... Napravi testić.. Ja sam svoj pravila u 3 ujutro između 24 i 25 dana ciklusa a tebi ne bi trebalo biti prerano....
Mini, daaaaj drzis nas u neizvjesnosti 😥🤗
Zupcica, meni je isto bio pozitivan 25dc i to navecer. Jednostavno mi bio puka film i rekla sebi ili je plus ili nije ali ocu odma da znam ☺
Meni su ludi ciklusi... Zadnji ciklus 23.a prije toga na 29.dan...glupo mi je ista i pomisljat.. To je vjerovatno zbog gynositola mi se unormalili i skratili 🙄pricekat cu jos dan dva.. A na poslu kola neka viroza.. Svi su nesto bolesni pa sad se kontam da mene mozda ne hvata to.. Ali ja kad sam bila virozna nikad me mucnine nisu mucile 😫😀 sinoc sam se umalo rasplakala nesto se pokačila sa šefom zbbog gluposti.. Tj. On je meni prigovorio neku glupost... Pada posao pa je nervoza u điru.. Inace bi se ja posvađala s njim ili bi preusutila..a sinoc mi suze odma na oci nisam mogla nista ni rec 😂😆
Sortiraj odgovore
Najstariji