Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • misica35
    11. Rujan 2018. 19:48

Mika jako jako jako mi je zao. Pogotovo sto smo se pratile po danima.
    Skupi nekako snage, znam koliko je tesko i nastavi dalje. Nema druge 😥
    Meni je sutra pregled, odbrojavam sekunde, neznam sto bih vise od sebe od pustog straha ovih 20 dana.
    Grizli mozda je jedan od ta 4 onaj pravi. 🙏🏻🙏🏻
    Svima sretno, Mala Tajna kad je tebi pregled opet?
    Jeli se Lemon ikako javljala?
    Vi kojima je vrijeme za testove i o bila na vrijeme, nemate sto cekati 😂😂😂🙌🏻

Omerta
    11. Rujan 2018. 20:12

Mika, zao mi je.  Drzi se!
    Misica, sretno!!!

Sto se tice anti d injekcije.. ja sam dobila u prvoj trudnoci sa 28tjedana i nakon poroda. Onda sam nakon 3 godine imala jedan rani spontani gdje se sve samo ocistilo, tad mi nitko nije ni spomenuo injekciju. Mislite da sam trebala dobiti? Eto sad sam nakon pola godine opet trudna, 5 tjedana upravo. Valjda ce sve biti ok.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    11. Rujan 2018. 20:17

Proguglala sam: "If, sadly, you experience a miscarriage in the first 12 weeks, you won’t need anti-D, provided the miscarriage was "complete". This means that the bleeding stops on its own and there are no pregnancy tissues left in your womb."

Znaci trebalo bi biti ok. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Monikaharmonika
    11. Rujan 2018. 20:41

Omerta

Mika, zao mi je.Drzi se!
    Misica, sretno!!!

Sto se tice anti d injekcije.. ja sam dobila u prvoj trudnoci sa 28tjedana i nakon poroda. Onda sam nakon 3 godine imala jedan rani spontani gdje se sve samo ocistilo, tad mi nitko nije ni spomenuo injekciju. Mislite da sam trebala dobiti? Eto sad sam nakon pola godine opet trudna, 5 tjedana upravo. Valjda ce sve biti ok.

Omerta svakako ćeš morati vaditi krv za Indirektni coombs jer je to pravilo u svakoj trudnoći pa ćeš znati da li je došlo do imunizacije.Ukoliko ti ginekolog kaže da ne moraš vaditi krv jer imaš iz prijašnje trudnoće nalaz reci mu da mu je vrijeme da ponovno polaže imunologiju. Znam iz iskustva jer radim na transfuziji i svašta sam se naslušala i vidjela. Čak i moja bivša ginekologinja koja je 84. godište je to izjavila.

Lemon
    11. Rujan 2018. 22:07

Misica tu sam, čitam vas, pisala sam gore, čekam nalaze i spremam se ići po potpis da mi treba liječenje u inozemstvu.. Najteže mi se čini odabrati kliniku i skupiti sve potrebno da mi hzzo odobri zahtjev za pokrivanje dijela  troškova 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

MalaTajna222
    11. Rujan 2018. 22:27

Mika, bas sam se rastuzila vidjevsi tvoj post. :(((zao mi je od srca.🙁😔
    Misica, draga 19.9. mi je pregled. Jos tj.dana , ajme nikako docekati.....bas me strah ipak ce to biti 4 tjedna od proslog pregleda. Tebi sutra da je sretnooo i da nam javis lijepe vijesti sa pregleda 🙏😘😘😘

Župčica
    11. Rujan 2018. 22:42

Mika i ja se pridruzujem curama u potpori... Jako mi je zao   drzi se, isplaci i kreni dalje ....

Babyq
    12. Rujan 2018. 07:29

Mika jako mi je žao.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Župčica
    12. Rujan 2018. 07:35

Evo ja nisam izdrzala i napravila test i to po noci 😂😂  sad naravno da je negativan ali tjesim se da je rano... Iako mi se cini da se nadzira lagana crtica ali vjerovatno mi se samo cinii.. Sto vi mislite?

Grizli
    12. Rujan 2018. 07:52

Zupcica jel to slikano kad u roku ocitanja testa ili jutros nakon par sati? Ja vidim sjenku. Koliko imas ono do nedolaska M? 
    Joj zene ja sinoc imala cijelu agoniju sto od bolova sto od moje paranoje da nesto nije u redu. Bas sam bila izvan sebe u jednom momentu jos mi se nitko s hitne gin.nije javljao, al muz me uspio smirit, natjerao da legnem u krevet i pricekam da se smirim. Dakle ja inace ne dobivam takve size, al ovo me bas uznemirilo. Hvala bogu sad mi puno bolje, imam i dalje bolove al nista neizdrzljivo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.