Grizli svi smo mi samo ljudi i nisam dugo s vama ali dovoljno da vidim koliko se dugo trudiš... normalno je da pukneš po nekad ali ja uvijek rečem što te ne ubije to te ojača... Bit će sve dobro i nadam se da ćeš nam preksutra pisati lijepe vijesti...
Drži se draga....
Sto se moje M tiče trebala bi mi doći u petak ali nekad mi je i duži ciklus... a ovo je slikano u roku 3 minute...
Zupcica hvala ti na lijepim zeljama.
Onda ova tvoja sjenka je zaista moguci plusic, jer tebi je to 4 dana prije izostanka M. Probaj ponoviti test prekustra onda bi vec mogla biti tamnija crtica. Ipak si dosta rano radila test. 🤞🤞🤞🤞 da je to to!
Mika strasno mi je zao. Znam da sad ne postoje rijeci koje bi te utjesile, ali moras biti hrabra. Sve se da popraviti, cuda se desavaju. Drzat ces i ti svoju mrvu u ruci. Potrebno je samo strpljenje. Sad stisni zube, drzim fige da nece bit potrebna kiretaza. A onda u nove pobjede.
Zupcica, meni se ovo cini kao blijeda sjena. Ponovi test sutra ujutro, al ja mislim da je ovo plus
hvala vam, ja sam stvarno mislila da umišljam... Tako mi i treba kad nisam mogla odmah dočekat čet ili pet.. Mislim da ću tek u subotu radit opet ako vještica ne dođe...
M došla jutros, baš kad je trebala. Nisam ovaj put previše ni razočarana, samo svjesna da moram krenuti s pretragama, nema više odlaganja i slušanja priča - opusti se, pod stresom si, sve je to u glavi...
Naručena sam na pregled 27.9.
Znači moj ginekolog mi daje sve potrebne uputnice i kaže mi šta trebam vaditi od nalaza?
2014. vanmaterična u lijevom jajovodu, liječena metotrexatom.
Zanima me da li se na MPO može ići bez pretrage prohodnosti jajovoda?
emenems žao mi je što je M došla... nisam pohvatala svih pa nezz situaciju i koliko se dugo trudiš ali svakako obavi pretrage.. Možda samo treba vremena a možda je i nešto što teba poboljšat.. svakako drži se i hrabro dalje
Zupcica meni je takav test pokazivao slabu liniju 27dc , a 28dc test trakica je bila bas tamna. Preporucam ti ujutro sutra da ponovis sa test trakicom(najbolja je meni osobno iz mullera), i sa prvim urinom. Nadam se da je to to🤗
Aurora, di si ti, nema te nikako. Kad ju ti ne ocekujes???
emenems žao mi je što je M došla… nisam pohvatala svih pa nezz situaciju i koliko se dugo trudiš ali svakako obavi pretrage.. Možda samo treba vremena a možda je i nešto što teba poboljšat.. svakako drži se i hrabro dalje
Sad vidim da nisam pažljivo čitala... Ja nisam zasad imala problema sa začećem pa nemogu odg na pitanja ali podrška za MPO i nadam se da će doktori naći pravo rješenje i d ase nećeš dugo mučiti...
Mala tajna hvala,,, Kupit ću onda test trakicu... Baš sam se dvoumila između testa i trakice .. Ovo je isto u Millera uzet test...
M došla jutros, baš kad je trebala. Nisam ovaj put previše ni razočarana, samo svjesna da moram krenuti s pretragama, nema više odlaganja i slušanja priča - opusti se, pod stresom si, sve je to u glavi…
Naručena sam na pregled 27.9.
Znači moj ginekolog mi daje sve potrebne uputnice i kaže mi šta trebam vaditi od nalaza?
2014. vanmaterična u lijevom jajovodu, liječena metotrexatom.
Zanima me da li se na MPO može ići bez pretrage prohodnosti jajovoda?
Evo da ti odgovorim za mpo... Tvoj socijalni gin ti moze dat vecinu uputnica - stitnjaca, spolni hormoni, bris, torch, trombofilija i za humanu reprodukciju - mpo. Na humanoj ti mogu dat preporuku za jos dodatne pretrage tebe i partnera koje tvoj gin niti opci dr ne mogu dat bez te preporuke - kariogram, spermiogram i sl. Onda tamo vide dal si kandidat za mpo, ako jesi koji oblik mpo jer ne mogu sve zene ici na sve postupke, a imas ih 3, sve ovisi o tvojim nalazim i muezvom spermiogramu. Recimo ako on ima spore spermije ne moras uopce na propuhivanje jer niste kandidati za postupak inseminacije. Al polako imas vremena jos do toga kreni polako sa pretragam prvo jer mozda je nesto banalno i rijesi se kroz mjesec dva i zatrudnis prirodno. Ako te bilo sto zanima za mpo slobodno me pitaj jer sam u tim vodama. Da li ti je jajovod ostranjen kod vanmaternicne T?
Sortiraj odgovore
Najstariji