Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Babyq
    11. Rujan 2018. 14:56

Jesam 6,1
    Dosta nizak.Znam sada sam na terapiji.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Mika111
    11. Rujan 2018. 14:57

E da, jel mozda treba muz napraviti spermiogram?

Grizli
    11. Rujan 2018. 15:26

Mika obavezno spori i ili morfoloski losi spermiji mogu uzrokovat spontane jer se stanica ne oplodi pravilno. Najbolje je odraditi sve pretrage paralelno, a dobro bi bilo da se javis i na humanu reprodikciju jer bez njihovog nalaze neces moc kariograme raditi bez placanja. A pretraga je skupa. 

Mika111
    11. Rujan 2018. 15:55

Ok, Grizli puno si mi pomogla, hvala ti. Sad cu cekati da ovo prođe, nadam se bez kiretaže, pa bih htjela sto prije poceti s pretragama. Vjerojatno se to sve dosta ceka i trebat ce mi vise mjeseci dok to sve prikupim.

• perla
    11. Rujan 2018. 16:08

Grizli

Bqbyq jesi ti vadila amh? Da sad ne listam po forumu. Ako nisi bilo bi dobro da vadis? Svakako prije daljnjih planova sniziti tsh ispod 2,5 jer te niti na mpo nece staviti u postupak dokle god ti je povisen.
    Mikadraga bas mi je zao. Znam da si shrvana i bespomocna sada! Uh rasplakala sam se jer znam kroz sto prolazis sada. Od pretraga trazi:trombofiliju nasljednu i stecenu, stitnjacu hormone i antitijela, spolne hormone sve, torch, bris, papa test ako nije radjen zadnjih 6-7 mj, kariogram tebe i partnera, ako si u RH naruci se u Klaicevu najbrze se dodje na red i dobije nalaze, muz spermiogram. Nije vazno dal si sto od toga vec radila trazi da sve ponove. Ako zavrsis na kiretazi inzistiraj da odrade phd ploda. Al drzim fige da bar to ne moras proci ovaj put. Ako se jos sto sjetim javim ti. Drzi se!

Grizli ja sam proši tjedan radila nalaze za trombofiliju na uputnici je pisalo" trombofilijski faktori" jel' to to? Vidim da spominješ neke stečene i genetske,pa više neznam.Već sam jednom vadila krv i ispalo je da na uputnici piše samo test koagulacije,a to nije dovoljno.Sad me gin poslala opet i to jedva na moje inzistiranje.

_svjesna
    11. Rujan 2018. 16:08

Mika mnogo mi je zao, napravi pretrage i kad sve obavis tek onda planiraj novu trudnocu.
    Patricia pitala si me gdje sam privatno radila trombofiliju, ja nisam iz RH, to sam radila u BiH u privatnom labosu, to se moze uraditi u skoro svakom sigurna sam da svaki dobro opremljen lab nudi tu uslugu, platila sam sve oko 300KM (to dodje nekih 1000kn ako dobro pratim), i radili su mi mutacije MTHFR, Leiden V, PAI i protrombin II. Ostale faktore koagulacije sam radila preko bolnice, i iako mi je na uputnici za pretrage pisalo opcenito trombofilija ove gore nabrojane mi nisu napravili iz ne znam kojeg razloga, tako da mozda da prvo provjeris koje parametre rade u bolnici i onda da privatno napravis samo one koje oni ne budu obuhvatili. Mozes i sa ginekologom da se savjetujes. 

• perla
    11. Rujan 2018. 16:13

Pitanje u vezi tsh , vadila sam ga dvaput u razmaku od 3 tjedna . Prvi 0.86 ,drugi 2.47 ??? Inače do sada već godinama 1.56 .Sad mi nije ništa jasno, zašto je u 3 tjedna došlo do promjene?

• Babylove
    11. Rujan 2018. 16:38

Uh opet ste puko tipkale (pa da ne imenujem svaku)i to sve tako zvuci obecavajuce i od sveg srca se nadam da je ovo vas veliki mjesec.. 🤞🤞🤞 nestrpljivo iscekujem sa vama 😍😍
    Mika nema rijeci kojima bi ti opisala koliko mi je zao.. znam da nema utjehe.. drzi se i nadam se da ce vrijeme izlijeciti rane 😔😔
    Bqbyq sretno ti i samo hrabro 😊
    Perla jesi li radila jos nesto od nalaza?

• Babylove
    11. Rujan 2018. 16:43

Hrabrica meni je predprosli ciklus asnila 8 dana... prepisala sam to stresu jer su am se radovi na kuci zavrsavali i svasta nesto.. tako da moguce da ako si u stresu da kasni M

Lemon
    11. Rujan 2018. 16:56

Ja vas redovito čitam ali nema ništa novoga. Vadila sam sve za štitnjaču i za trombofiliju. Nadam se da mi je dao sve što mi treba za trombofiliju jer sam to još kao trudnica bila na prvom pregledu. Doktor mi mužu ne da uputnice za Spermiogram i ejakulat bez da odemo na humanu da dobijemo napismeno. A skupljamp zapravo nalaze za Češku i PGD. Jel netko zna kakva je situacija na Sv.Duhu sa humanom i kada se dođe na red? Tamo sam već bila kod Hafnera na pregledu pa bi išla i po taj potpis. 

Netko je pisao o Češkoj, ima svakakvih iskustava ali ja se nadam  najboljem jer trudna ostajem, a problemi su poslije jer se ne održi plod 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.